Quote Originally Posted by RoCCo_42

Bide U-17 Sampiyonasinin gol krali CARLOS VELA da Büyük bir ihtimalle 1 ocakdan itibaren ARSENAL formasi giyecek.
Carlos Vela transferi doğrudur. Bir yerde okumuştum, yaklaşık 1 ay boyunca Arsenal'de denenen C.Vela, U-17 şampiyonasında gösterdiği performanstan dolayı, Vela ile anlaşmışlar..1 Ocak 2006'dan itibaren Vela, Arsenal'de!!

Bir aralar, Djibril Cissé söylentisi vardı..Mutsuz olması nedeniyle, Özhan Canaydın harekete geçerek, Cissé'yi transfer etmek için kesenin ağzını açtığını duymuştum (Gerilla'dan). Ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez. Ama bence yanlıştır..Çünkü hiç böyle haberler gündeme gelmedi..

Arap Ülkelerine İlgi Sürüyor!

Arap ülkeleri hala para kazanmayı hedefleyen yaşlı yıldızları cezbetmeye devam ediyor. Bu doğrultuda hareket eden son isim Middlesbrought'tan ayrılan Kamerun'lu milli oyuncu Joseph-Desire Job oldu.

Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımıyla sözleşme imzaladı ve amacı buradba düzenli olarak forma giyerek Kamerun'un Dünya Kupası kadrosunda yer almak.

Mod ve Admin arkadaşlar, bu haber daha önce yayınlanmış olabilir, yayınlanmışsa şimdiden özür diliyorum!!