1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Besleyici Kulüpler (Feeder Clubs)

Hybrid View

2 tane var galatasaraydayim biri istanbul b.b. digeri kartalspor bana yetio bunlar zaten finans kotu

benim 10 tane var butun reserve takimi kiraliyorum onlara.Ama genede chelsea ninki gibi PSV gibi bir kardes kulubum olsun isterdim.

Arkadaslar ben cok farkli bisey sorucam Benim takimim ingiltere north conference da.malum butce fln yok.adam da yok dogru duzgun....Acaba diyorum biz feeder club olabilirmiyiz ? bi takimin kanatlari altina siginayim bariii

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by ThugLord View Post
    Arkadaslar ben cok farkli bisey sorucam Benim takimim ingiltere north conference da.malum butce fln yok.adam da yok dogru duzgun....Acaba diyorum biz feeder club olabilirmiyiz ? bi takimin kanatlari altina siginayim bariii
    eet olabilirsin yonetim odasında ana klup bul die bişi war onu yaparsan olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by rockinmylife View Post
    arkadaşlar pilot takım nasıl birşey takımda ne gibi etkileri var ve nasıl oynayacağım lütfen biraz bilgi ne yapmam gerekiyo !
    pilot klup ii bişi cok cesitli katkıları war.. kimisi sana para sağlıo kimisi iş izni sorunarını halledio kimisi oyuncu yollamak için war.. yonetim odasından kardes klup bul yaparsan yonetim sana bulr sende secersin istediini
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

bende 9 tane var 1 japonya 1 amerika diğerleri karışık

yıl 2013 takım sporting lizbon

Mesaj Yetkileri