Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sizce tecrübeliler mi? Genç oyuncular mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

gençlerin yanına i kaç tecrübeli topçu koymak lazım derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ben tecrübelilerden yanayım çünkü bazen inanılmaz işler yapıolar (adailton denemenizi tavsiye ederim)
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

hem ondan hem ondan ...

30 dan sonra gozumden dusuyolar nedense
    kaleci olmadigi surecede, yada cok iyidir ve yerine genc oyuncum yoktur o zaman oynatirim 30 ustunu

ama ilk tercihim hep genclerden yana

takimin gen c olmasi daha iyi ama birkac tane tecrubelide gerekiyor

arkadaslar tamam geclerle oynamayı bende sevvıyorum ama kadronuzda tecrubelı oyuncular bulundurn turkıyede sampıyon olursunuz ama avrupa maclarında gencler pek bısey yapamıyorlar mesela defans oyuncuları karıyerlerının en ıyı yıllarını 27 32 yas arası yasıyorlarmıs

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

bence tecrübeli..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ikisindende. Dengeli bi takim gerekiyo
    Genç takım tecrübesiz olur, hatalar yapar.
    Yaşlı takım koşamaz.
    Dolayısıyla ikisi de gereklidir ki gençler tecrübeden yararlanabilsin. Her bölgede 2 oyuncu varsa biri tecrübeli bir genç olabilir mesela.

en iyisi 20-21 yas arası

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ilka onbirde 7-8 tane tecrübeli olacak ama yedeklerin hepsi genç...

valla bende eskiden genc tarafatarıydım fakat artık dahada iyi oynayanı oynatma tarafıyım bazı gencler var istisna ama genede ilk onbirde 2 3 tane genc olmalı ve orta yasda olmalı ama tecrubeli kesin olmalı ben newcastle la oynuyorum 7. senem ballack piji girdi 36 37 yasına lampard desen ole ikisi 7 senedir takımı sırtlıyorlar evertonda tim cahil 34 yaşında adam 20 gol atdı orta saha oyuncusu valla bende artık ole iyi futbolcular olsun oynatırım.mesela bende tuncay sanlı 32 yasında ama hala onu gibi sol kanatda oynayan adam yok valla adam hersene sol kanatda 15 golun altında atmıyor ve ortalama 20 de asist yapıyo bence oyundaki en iyi sol kanatlardan biri hadin kolay gelsin tecrübeliler cok kiritik şiler yapıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    güzel konu herkes birbirine yardım edebilir saygılar

Nesil
    2006
    Yer
    iZMİR /aliağa

bence daha çok genç ama yinede onlar abilik yapacak bir kaç yaşlı olabilir.. ama zaten oyun 2010 lara gelince çoğu kulup artık genç alıyor...

13. Default

bence tecrübeli oyuncular daha iyi özellikle defans oyuncuları ama büyük takımlardaki gençlerde iyi oluyo takımda hem tecrübeli hemde genç oyuncuların olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Bence tabiki gençler.Hem dinamik,hem hırslı hem de atik...

15. Default

bence gencler daha iyi ama potansiyelli gencler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

bence gencler daha iyi ama potansiyelli gencler
    Ama onların da tecrübeye ihtiyacı yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

en az as takımda 5 - 6 genc bulundururum. bence en iyi oynayan oyuncuyu oynatmak lzım yası onemli deil.

bence takimda hem genc hem de tecrubeli olmasi gerekiyo

19. Default

bence fm 6 ve 7 de en iyi oyuncu FREDDY GUARİN. Alın koyun ön liberoya sizi 10 yıl idare etsin. Birde galatasarayda ERKAN FERİN ve CEM SULTAN harika oyuncular mutlaka değerlendirin.

---------------------jefferson(ts)--------------------
    uğur uçar(gs)-stepanov(ts)-m.çoğum(gaz)-m.sedef(bjk)

Hamit(schalke)-L.lima(SaoCae)-Z.Sakar(gs)-A.Vela(jaguares)

F.Cangele(sak)-sultan cem(gs)
    trabzonla ş.ligi şampiyonu oldum gençlerle seszon 2009-2010

her zaman gencler olmuyor.ozellikle cok onemli maclarda tecrubesizlikleri basa dert acabiliyor.ben 2. sezonun ortasinda bedavaya luis figo yu aldım takıma, kulüp ariyodu zaten.Hiz ve Hizlanma ozellikle dusuk onun disinda teknik ve zihinsel ozellikleri inanilmaz iyi vede onemli maclarin yildizi oluyor =)

tecrubeli bence

beyler tabiki genç. kaleci yaslı olabilir.sizce sergıo aguero gonzalo higuain kompany gibi oyuncular alınmazmı????? bnce yaslı oyuncu alnmamalı mesela chelseadeysen lampard 32 terry 32 ye kdr bekletilir ama digerlerini at gtsin bnce genç alın abiler

Nesil
    2006

Arkadaslar Ben BÖyle Konu AÇtiĞimi Hatirlamiyorum... İlgİnÇ

türk takımı yönetiyosam öncelikle türk futbolcu bulundurmaya çalışırım takımda yabancı pek sevmem...yaş olarakta 25 26 ideal

valla bence gençlerle kurmak daha sağlam fakat arada yaşlıda olması ii önemli maçlar için.for ExamPle ronaldinho 35 yaşında ancak durdurulabilindi...ben 2016 dayım cimbom dan barçaya transfer olmuştum barça 9. bitirmişti ligi aldığım gibi 5 senede 4 lig vede 4 champions legaue kazandım hilesiz!!! ama bazen insanı çıldırttı tabü..

Transfer olarak genç derim..oynatma konusunda ise karışık genelde..fm2007 ye yeni başlasamda tecrübeliler daha iyi oynuyormuş gibi geldi bana..barcelona takımını yönetiyorum..sadece messi en iyisi o da büyük yetenek zaten...ama 5 ay sakatlanınca üstüne üç dört oyuncu daha şampiyonlar liginden etti beni...

her mevkiye 1 er tane tecrübeli kalanı genc tabi

defans, kaleci ve dm tecrübeli gerisi genç olsa da olur..

18-22 yaş arası ilk onbirimde 6 oyuncu var açık ara şampiyon oluyorum türkiye süper ligte.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri