Hakan indirsin birisi mi vursun ? o zaman fb nin taktiği daha basit; alex duran top kullansın biri dokunsun ..bu kadar basite indirgememek lazım futbolu..ümit karanın 11 golü var, kaç tanesini hakan indirdi ?

galatasaray kanat oyuncuları ya beklere ya saidouya yardım etmediğinden dolayı ortasaha zayıf kalıyor... fenerbahçe nin en büyük zaafı ise defansı, ama bundan öte daum sendromu var ..td leri değiştirsek fenerbahçe yürüyerek kazanacakken, hal böyleyken maçın ibresi galatasaraya yönelik ..

haftaarası fenerbahçe, milan maçında kendini galatasaraya sakladı .. çok değil 4 sene evvel galatasaray hem bjk hem real madridi ardarda paçavra etmişti ... fenerbahçe taraftar yapısı ve potansiyeli ile avrupanın zirvesine oynayabilecekken , küçük düşünceli insanların başta olması nedeniyle ligi alma uğruna, avrupayı daha çok feda eder ..

alex te bir numara yok...doğrudur maç kurtarıyor, gol atıyor ,attrırıyor ama futbol adına ne yapıyor ? ben sahada görmüyorum , hagi de koşmuyordu demeyin , hagi koşmasa bile takımı sağa sola yönlendiriyordu; rakibin zaafını söylüyordu; ve de daha fazla görünüyordu her şekilde o yaşına rağmen ... real fenerbahçeden birini alacaksa o adam appiah olmalı ...