maca 4-2-3-1 taktigiyle baslarım 2 onliberolu taktikle dakika 60 a kadar hic bi mudahale yapmamaya ozen gosteriyorum dakika 60 ı gosterdiginde oyuna agırlıgımı koyup macın gıdısatına gore taktiksel ve oyuncu deisiklikleri yapıyorum eger oyunda yenik durumdaysam onliberoyu tek yapıp cift forvet yapıyorum aml ve amr dekileri forvete ok yapıyorum yada fl fr ye koyup aml amr ye geri ok yapıyorum normalde maclarda takım mantelitesi defansif oynuyorum ama yenik duruma dusunce attacking yapıyorum normal le full out of attack arası

eger macda 60 dakika sonrası onde goturuyorsam 4-2-3-1 in deisik versiyonunu uyguluyorum takım mentalitesini normal yapıyorum focus passing i mixed yapıp 4lu defasn 2onlibero ml mr ve cift forvet yapıyorum forvetlerden teki daha cok topla oynamayı ayarlıyorum

eger macda cok erken yenik duruma dusuyosam cift forvete donuyorumzaten kanat oyuncularımda forvet ozelligi bulunuyor ona gore on liberoyu tekliyorum falan

takim komutlarını fazla kurcalamıyorum cunku oynayınca takımın oyuna yansıttıgı her sey deisiyor o yuzden daha cok focus passing ve manteliteyle oynama yapıyorum

yedeklerede her mevkiden oyuncu almaa calisiyorum ki macda her hangi bi aksilik cıkınca hic bi sorun yasamadan devam ediyorum takımdaki oyuncuların cogu zaten en az 2 mevkide gorev alabiliyo