Anket Sonuçlarını Görüntüle: GS-FB derbisini kim kazanır?
- Voters
- 31. You may not vote on this poll
-
berabere biter
-
fenerbahçe
-
galatasaray
-
Hagi brezilyalı olsa, Alexte romen olsa acaba hangisinin ismini hiç duymamış olacaktık ?
neyse haginin kılları kadayıf olmuş zaten ; ama best goals ever videolarını izlerken en ufak heyecan duymaz olduysam, bunda haginin payı yadsınamaz .. ronaldinho ortasahadan alıp deparla ceza sahasına girip vurup gol atıyor ; haginin karabüke, rapid wiene attığı goller bundan çok daha güzel.. varsın alem bilmesin haginin attıklarını..
alexte duran top kullansın , korner penaltı atsın ama top hareket halindeyken hayalet gibi dolaşsın ... başı kesik tavuk gibi koşan tuncay dahi top hareket halindekeyken alexten daha çok heyecan getirecek hareket yapıyor ..
bu arada milan maçından sonra herkes "yahu orada 3-1 bitmişti oysaki" falan diyor...
behey ademoğulları bilmezmisiniz italya ligi geç başlar; takımları henüz o zamanlarda form tutmamış olur ... 2 sene evvel galatasaray da tamas oynadığı halde delle alpide juventusa zar zor 2-1 yenilmişti... gs iyi olduğundan mı, juve daha sezona ısınmadığından mı ? ..
vize haftamdı , maç arkadan oynarken dersteki slaytları okuyordum , inanır mısınız 1 slayt okuyorum kafamı kaldırıyorum , sheva volkan karşı karşıya ; pozsiyon geçiyor, 1 slayt daha okuyorum , milan 3e2 saldırıyor .. maçtan sonra açıklamalara gelirsek, galatasarayı yenip taraftarımıza kendimizi affettireceğiz ... yahu her sene kafadan 2 kere galatasarayla oynuyorsun zaten , git milanı yenmeye çalış; yenilsen zaten bişi demicem bu kadar mahkum bu kadar pısırık oynama kendi evinde yahu .. fenerbahçeli değilim , ama bir türk takımının formasını giymek bu kadar ucuz olmamalı ..daum fenerbahçe de kaldığı sürece fenerbahçeliler daha çok hüsranla karşılaşır avrupada ... lig desen zaten kolay , alicengizlerler zaten şampiyon oluyorsun .
Mesaj Yetkileri