Saha zemini giderek ağırlaşıyor .. Fenerbahçenin işi zor .. Ama futbol bu belli olmaz .. Umarım böyle biter maç ..![]()
Saha zemini giderek ağırlaşıyor .. Fenerbahçenin işi zor .. Ama futbol bu belli olmaz .. Umarım böyle biter maç ..![]()
fener dağıldı.Ç.Rize 2-0 Fenerbahçe İlk Yarı Sonucu
Helal olsun Rize'm!En fazla 1 tane yer alırız maçı, inşallah.
ikinci yarı başladı durum 2-0
Tümer girdi, aurelio çıktı .. İyice risk aldı Zico ..
Serkan cıktı Mehmet Yozgatlı girdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tümerin girmesinden hemen sonra, Rize 3. golü kaçırdı .. Said bencillik etti .. Pas verse 3-0 olmuştu ..![]()
Goooooooooooooooooooooooooooool Semihhh.
Tümer girdi Fener degisti. Golcümüz Semih yine sahneye cıktı haydi Fener 20 dk var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2-1 oldu semih attı dakika 69
Normal sürede son 5 dakika..
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu semih olmasa fener gol atamaz
dk 90...... 4 dk uzatma
Maç bitti. Lanet olsun. Bu Deivid nasıl bir forvet hiç bir işe yaramıyor.
AZ maçındada bu Deivid le biz cok sac bas yolarız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ve maç bitti...
Helal Rize'ye.Artık Manisa maçına rahat rahat çıkacağız. Geçmiş olsun Fener'li arkadaşlara.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bravo rıze. rıze karsısında boyle bır sonuc alan fenerbahce az alkmaar macında nolur fark yer az alkmar son macında psv yı deplasmanda 32 yenmıstı
Bu fırsatı kaçırmamalı,Manisa'yı yenmeliyiz
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bütün fenerlilere geçmiş,galatasaaraylılara bayram olsun![]()
Semih hep sonradan girip atıyor golünü .. Bence Zico haksızlık ediyor ..
olsun ya fenerbahçe'ye penaltı çalınmasın olsun ya deniz zaten kontrolündeki bi topa eliyle oynadı diye penaltı çalınsın.yinede biz şampiyon olacağız.ziconun semih'i yedek klübesinde oturtması doğru bir karardı semih ilk11 adamı değil aynı man.utd'deki solksjaer gib sonradan girmeli oyuna.
Fanatizmi Körüklüycek mesajlar atmayınız!
Rize'yi Tebrik ediyorum aldıkları galibiyet'den dolayı.
Macin sadece 2. yarisini izleyebildim. Rize'nin ozellikle topu onde basmasi, kaptigi toplarla kolay pozisyon kaybeden beklerin arkasina atilan toplar sayesinde Fenerbahce defansinin zaaflarini tamamen on plana cikartti ikinci yarida. Acikcasi bence Rize forvetleri ve orta sahasi bu macta Fenerbahce defansi ve orta saha oyuncularindan daha akilli hareketler yapti. Daha fazla futbol oynadi.
Rica Calimbay her oyuncu degisikligi ile Rize'yi daha da geriye cekti, bununla beraber Fenerbahce gittikce daha da ileriye geldi, daha da fazla baski kurdu. FM oyunculari, macin sonlarina dogru gol yedigi ve galibiyeti kacirdigi maclarda acaba neden Riza Calimbay'in yaptiklarini yapmiyorum diye dusunmeleri gerekli. Bir kaza golune Fenerbahce beraberligi kazanabilirdi veya defansif guveni alt seviyeye ceken Fenerbahce gol daha yiyp kaybedebilirdi son dakikalarda.
Tebrikler Rizespor!Fenerbahçe, bu ortasaha ile oynamaya devam ederse, AZ'den fark yer...
Zafer Biryol...Adam çok pis akıyor.Hatta Rize halkı ona "Akanzi" diyormuş.Rivayete göre çok aşmış bir insanmış.HAEHEAHEAHFHF
Bak sen şu işe demek cok aşmış bir insanmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
geçmiş olsun fenere
Dershanedeydim maçı izlemedim. İzlemediğim için çok mutluyum.![]()
Lanet olsun! 3 maçta 9 puan alacağımıza 4 puan alabildik! 2. yarıya berbat başladık, umarım böyle gitmez!
Zico'nun bence bu takımdan gitmesi gerekli, hiç mi taktik vermiyor bu adam takıma? Hücum organizasyonu diye bir şey yok, rastgele oynuyor Fenerbahçe, golü de şansa buldu. Bu Zico hiç mi antrenmanlarda taktik çalıştırmıyor, hücum organizasyonu öğretmiyor? Eskiden duran toplardan gol atardık, şimdi o da yok! Zico mahvetti takımı, bu harika kadro Erciyes ve Rize gibi düşme potasındaki takımlara da yenildi ya helal olsun!
Can Arat ve Deivid de futbolcu falan değil. Can 34 maç oynasa gene geliştiremez kendini. Servet bundan iyiydi, ne bu ya? Adamını kaçırıyor, gol yiyoruz. Sen Fenerbahçe'de oynuyorsun, 2. lig takımında değil! Deivid efendi şut bile atamadı kaleye, hayatımda bu kadar kötü bir santrafor görmedim. Bu adamı nasıl sene başında aldılar büyük umutlarla, anlamak mümkün değil. Nobre boşuna gönderildi.
Bu kadar sorumsuzluk görmedim ben, Deniz Barış topu kontrol edemiyor, elle oynuyor, etrafında adam da yok işin komiği. Hiç yoktan penaltı oldu zaten dakika 3'te, moraller bozuldu. Sonra D.Barış berbat hatalar yaptı orta sahada, top kaybı çok yaptı. Bence D.Barış kesilmeli kesinlikle, yerine Yozgatlı oynamalı veya Selçuk iyileşirse o oynamalı.
Korkarim ki AZ Alkmaar, Çarşamba günü Kadıköy'de 3 atacak. Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor, Rize'ye bile yeniliyorsa...