-
Lanet olsun! 3 maçta 9 puan alacağımıza 4 puan alabildik! 2. yarıya berbat başladık, umarım böyle gitmez!
Zico'nun bence bu takımdan gitmesi gerekli, hiç mi taktik vermiyor bu adam takıma? Hücum organizasyonu diye bir şey yok, rastgele oynuyor Fenerbahçe, golü de şansa buldu. Bu Zico hiç mi antrenmanlarda taktik çalıştırmıyor, hücum organizasyonu öğretmiyor? Eskiden duran toplardan gol atardık, şimdi o da yok! Zico mahvetti takımı, bu harika kadro Erciyes ve Rize gibi düşme potasındaki takımlara da yenildi ya helal olsun!
Can Arat ve Deivid de futbolcu falan değil. Can 34 maç oynasa gene geliştiremez kendini. Servet bundan iyiydi, ne bu ya? Adamını kaçırıyor, gol yiyoruz. Sen Fenerbahçe'de oynuyorsun, 2. lig takımında değil! Deivid efendi şut bile atamadı kaleye, hayatımda bu kadar kötü bir santrafor görmedim. Bu adamı nasıl sene başında aldılar büyük umutlarla, anlamak mümkün değil. Nobre boşuna gönderildi.
Bu kadar sorumsuzluk görmedim ben, Deniz Barış topu kontrol edemiyor, elle oynuyor, etrafında adam da yok işin komiği. Hiç yoktan penaltı oldu zaten dakika 3'te, moraller bozuldu. Sonra D.Barış berbat hatalar yaptı orta sahada, top kaybı çok yaptı. Bence D.Barış kesilmeli kesinlikle, yerine Yozgatlı oynamalı veya Selçuk iyileşirse o oynamalı.
Korkarim ki AZ Alkmaar, Çarşamba günü Kadıköy'de 3 atacak. Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor, Rize'ye bile yeniliyorsa...
Mesaj Yetkileri