Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 104 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (TSL)

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Geçen sezonlar neredeyse her duran toptan gol atıyorduk. Şimdi duran toplara vuramıyoruz bile! Almışlar Deivid kazmasını forvete topa vuramıyor adam! Luciano vardı, Server vardı, Önder çıkıyordu, Van Hooijdonk vardı duran toplarda affetmiyorduk yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bizim için süper sonuç tbkler rizeye . artık yarın bizim maçı almaktan başka çaremiz yokk...

Nesil
    2006

Hemen Zico'yu gönderelim. Bunu her F.Bahçe hocasına diyoruz. Etraftan duyduğum duyumlara göre tek kale oynatıpta gol atamıyorsak herhalde Zico'nun çıkıp gol atması imkansızdır.

Duran toplarda ki başarısızlık ise açılan ortaların etkisiz ve daha önce çalışılmamış olmasından kaynaklanıyor.

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    bravo rıze. rıze karsısında boyle bır sonuc alan fenerbahce az alkmaar macında nolur fark yer az alkmar son macında psv yı deplasmanda 32 yenmıstı
    sen de sevinirsin.. Tabii nolacak sonucta kaybeden fenerbahce ve türk sporu.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    bravo rıze. rıze karsısında boyle bır sonuc alan fenerbahce az alkmaar macında nolur fark yer az alkmar son macında psv yı deplasmanda 32 yenmıstı
    Eğer AZ maçında yenilirsek parti falan düzenleyecek misin?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Sırf Trabzonspor kümeye düşsün diye bile bile yenildi Fenerbahçe dimii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex le bi sozlesmeyi yenilesek.....adam cok akilli "istediim parayi vermezseniz oynamam dio" iste fenerimizin hali ortada eger alex e istedi parayi wermezseek bu boyle gidecek keske devre arasinda satip yerine Daha iyi bir amc alsaydik yazik oldu cok acilen Alex le sozlesme imzalamasi gerekio yonetimin ve istedigi parayi vermesi gerekio Alex bu sene bize coookk lazimm bunu bilin

transfer doneminde Alex'i gonderecekler. Onun icin adamlar sözlesme imzalamiyor. Yerine onun klasinda birisini alacaklar. Sozlesme imzalamamalarinin nedeni bu olabilir.

Umarım Alex'in istediği astronomik rakam verilmez ve gönderilir. Gün geçtikçe Alex daha kötü oynuyor.

Batuhan Önder'e katılmıyorum. Maçı izlemediğin belli, zira Fenerbahçe tek kale oynamasına rağmen net gol pozisyonu bulamadı. Net pozisyon bulup da kaçırsaydı haklıydın belki, Zico mu çıkıp atacaktı. Ama pozisyon yok, Deivid'in şutu yok, Tuncay'ın 1-2 şutu var. %100'lük pozisyonlar maalesef ki yok. Bunun da sebebi Zico. Takıma hiçbir şey vermiyor belli ki, 3 haftadır Fenerbahçe rakipleri karşısında gol pozisyonuna giremiyor. Taktik çalışılması, hücum varyasyonlarının çalışılması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hazır transferden bahsetmisken Lincoln ismi geciyor fakat kaynak fanatik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Sırf Trabzonspor kümeye düşsün diye bile bile yenildi Fenerbahçe dimii
    Sende işin işinde bir iş arama. Zaten yenilmişiz.

Belki Alkmaar macinin olmasi bu maci etkilemistir.

Alex, çok büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'den ayrılacak.Aziz Yıldırım'ın Nobre'nin menajerinden öğrendiğine göre; geçen yıl şubat ayında Nobre ve Alex, Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunmuş fakat fiyatta anlaşamamışlar.Nobre, gözden çıkartılınca ayrıldı zaten.Aziz Yıldırım da Alex'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam ederken Beşiktaş'la görüştüğünü öğrenince delirmiş, çıldırmış.Galatasaray, Riva'yı satmış sanırım, öyle duydum.Bari Galatasaray'a gitsin Alex...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

şimdilik Beşiktaş'a yaradı.Gs de kazanırsa bu hafta Fenerin alehine geçecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Rizem benim be helal olsun rizeme

Duyduğuma göre Alex, Beşiktaş ile anlaşmış ve sene sonunda sözleşme imzalayacaklarmış. Bir Beşiktaşlı tanıdığım söyledi, ne kadar doğru bilemem, ama doğru olabilir, Alex bu kadar kötü oynadığına göre muhakkak başka takımla anlaştı herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado var Rıcardınho var napsınlar Alex'i yaa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

çok güzel yorumlar olmuş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    bence fener her durumda yener rize yi
    Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Fener 2 3 tane atar bence
    Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyorum...
    Quote Originally Posted by trgtbs View Post
    sonuç olarak bay eksiğimiz var ama ne olursa olsun bu maçı alırız diye düşünüyorum skor tahmin etmeye gelirsede

3-1 goller tuncay appiah alex

Quote Originally Posted by paco View Post
    f.b maçı alır ... bide skor tahmini yapıyım 2-1 ...
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şükrü Saraçoğlu'nun zeminin de pek düzgün olduğu söylenemez, ee çamur tarlası gibi değilse Fener de alışık.

1-0 ya da 2-1 bitecektir, güzel maç olmayacağı kesin, Fener öne geçerse maç sonuna kadar bu skoru korumaya çalışacaktır...
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Zor olacak ama alacağız.
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Maç bitti. Lanet olsun. Bu Deivid nasıl bir forvet hiç bir işe yaramıyor.
    AZ maçındada bu Deivid le biz cok sac bas yolarız.

yorumlarda güzelmiş

Maçtan önce kimse Rizespor'un yeneceğini söyleyemezdi, sürpriz bir sonuç oldu. Alıntıları yapmana gerek yok!

Nesil
    2005
    Yer

o ünlem ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de Taşkın ben Fener yener demedim ki Güzel maç olmayacağı kesin demişin, tahmini skorları yazmışım ve Fener öne geçerse skoru korumaya yönelik oynar demişim. Skoru tutturmuşum.

Yarın Manisa yenerse o konuda atılan mesajları alıntılatma bana.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valla Fener-Galatasaray macından öncede epey yorum vardı 5 atarız fln filan ama biz alıntı yapmadık
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer

baba sen zaten skoru baştan tahmin etmişsin 2-1 demişsin.

ben kızdırcak bişey yazmadım zaten.Sadece işte futbolun güzelliği bu oluyor demek istedim

Yarın sanmam Manisayı yeniceğimizi. Bunuda alıntına ekle

--
    TR.Captain ; ben kesin 2-3 yeriz demiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haklısın TaşkınMahmut. Maç siniriyle sakalarla ,söylenmek istenenleri karıstırabiliyoruz. Ama genel olarak söyledim 5 atarız meselesini
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

FB için iyi olmadı.Heleki Uefa maçı öncesi..
    Forumdan uzaklaştırılan üyeler başka bir hesap ile forumlarımıza üye olmazlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haha ben koymayı unutmuşum mesajıma. Bazı arkadaşlar ciddiye alıp ona göre mesaj atmasınlar ha. Bu tür olaylar daha keyif veriyor, holiganlık yapmaktansa böyle göndermeler yapmak daha hoş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Güzel bi maçtı.Rize iyi oynadı.Sanki iki tane verilmeyen penaltı üstüne yatmak istiyorum.Hakemi suçlamak istiyorum ama gönlüm el vermiyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer

gorkemyilmazkarasu ile beşiktaş maçını izledik. Hemde BJK gol attığında gerçek bir bjk li gibi sevindik vallaha.Zirvede rekabet olsun istiyorduk.Eğer biz yarın yenebilirsek Manisayı o zaman işte lig başlar ve artık TSL çok güzel bir hal alır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Güzel bi maçtı.Rize iyi oynadı.Sanki iki tane verilmeyen penaltı üstüne yatmak istiyorum.Hakemi suçlamak istiyorum ama gönlüm el vermiyor
    Hakemi suçlamak en basiti. Ve suçlanabilecek ortam da mevcut ama sen koskoca Fenerbahçe'sin. Oynayıp yenecektin, galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadıysan mağlubiyete de fazla üzülmeye gerek yok.

Bir Bursa maçı vardı, onu kaybettikten sonra taktik değişmiş FB bu maça kadar kaybetmemişti. Şimdi de son maçlardaki durumu değerlendirip Alkmar maçına daha iyi hazırlanabilirler diye düşünüyorum.

Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız, bekleyelim görelim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Üyelik aktif edilmedi

Bu puan kaybı önemli değil. Telafisi mümkündür.Beni asıl düşündüren şey Kezman ve Semihin yokluğunda AZ maçında sahaya yine Deivid ile çıkması fenerin. Deivid tek forvet çıkarsa o maçta allah futbolculardan çok biz taraftarların yardımncısı olsun.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri