1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (TSL)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Güzel bi maçtı.Rize iyi oynadı.Sanki iki tane verilmeyen penaltı üstüne yatmak istiyorum.Hakemi suçlamak istiyorum ama gönlüm el vermiyor
    Hakemi suçlamak en basiti. Ve suçlanabilecek ortam da mevcut ama sen koskoca Fenerbahçe'sin. Oynayıp yenecektin, galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadıysan mağlubiyete de fazla üzülmeye gerek yok.

Bir Bursa maçı vardı, onu kaybettikten sonra taktik değişmiş FB bu maça kadar kaybetmemişti. Şimdi de son maçlardaki durumu değerlendirip Alkmar maçına daha iyi hazırlanabilirler diye düşünüyorum.

Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız, bekleyelim görelim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hakemi suçlamak en basiti. Ve suçlanabilecek ortam da mevcut ama sen koskoca Fenerbahçe'sin. Oynayıp yenecektin, galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadıysan mağlubiyete de fazla üzülmeye gerek yok.

Bir Bursa maçı vardı, onu kaybettikten sonra taktik değişmiş FB bu maça kadar kaybetmemişti. Şimdi de son maçlardaki durumu değerlendirip Alkmar maçına daha iyi hazırlanabilirler diye düşünüyorum.

Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız, bekleyelim görelim...
    valla bi fenerli olarak ne diyebilirimki tam yorum yazacekken bu arkadaş tüm herşeyi açıklamış bu laflar üstüne sölicek bişey bulamıyorum zaten.hakemler hatalı hakemler şöle böle yahu tamam hakem hata yaptı ama sen gol attında hakemmi saymadı yani brakalm artık bu işleri oynayan kazanıyo.futbolda mantık aramaya gerek yok.100.cü yil herkes bunu bilincinde oynasın.benm tek korktuğum nokta bu akşamda gördükki Alkmaar maçında Deivid oynarsa ki öyle olucak demiş zico yani bizim işimiz allaha kaldı.dua edecez başka çare yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz forvet diye mahalle topcusunu almısız haberimiz yok. Deivid ilk alındıgında Sporting Lizbon'un bi yetkilisi cıktı dedi ki Deivid hiçbir işe yaramayan bir futbolcu,fotomac'ta okumustum fotomac yine adamın agzından konusmus sallamıs demistim ama simdi görüyorum ki haber gercekmis fotomac sallamamıs.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri