Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 339 sonuç

Konu: Antrenman Paketleri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İki ay oldu. Birinci ay hazırlık antrenmanı ile özellikler yükseldi, sonra normale döndüm, düştü.

PİTBULL_1978 kardes bu antrman dosyalarini nereye atiyoruz????yardim pls

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Deneyeceğim. İnşallah bu özellikleri düşürmez.

guzelde oyuncularda herhangi bir geliseme fln yk aksine sakatlanma ve performans dusuklugu var tavsiye etmiyorum..

Düşüşün çaresi yok arkadaşlar ne yaparsanız yapın en baba antreman programları bile çare olmuyor. İzin veriyorum maçlardan önce ve sonra düşüyor antreman tesislerim en ileri seviyede en iyi koçlar bende ne yaparsanız yapın özelliklerin düşmesini engelleyemiyorsunuz.

Buna çare bulana helal olsun denir

kardeş çok güzel hatta tam aradığım da manageri ben oynamaya başlayalı 2-3 ay oldu tutuldum zaten oyuna ama bunu yükleyememdim bi yardım edin elimde onlarca genç yetenek var bi yardım be please

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Mehmet784429 View Post
    kardeş çok güzel hatta tam aradığım da manageri ben oynamaya başlayalı 2-3 ay oldu tutuldum zaten oyuna ama bunu yükleyememdim bi yardım edin elimde onlarca genç yetenek var bi yardım be please
    indirdikten sonra rar'ın içindeki dosyaları- Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules'ın içine atacaksın..
    <')))))>-<

ya arkadaslar ben indirmek icin basiyorum ve diger sayfa aciliyor
    kullanici adimi ve sifremi giriyorum fakat hicbirsey degismiyor sayfa ayni kaliyor
    yani giremiyorum
    neden?

tesekkurler

bir oyuncu bir oyuncu ile özel olarak çalışıyor bu nasıl oluyor bunu açıklarsanız sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Genç oyuncuların tecrübelilerden öğrenmesi mi?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24892

߀n kullandım gayet gusel programlar ama biraz agı gibi (as takım )olanı yinede saoL gencler icin cok iyi!.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by deligiyla View Post
    ya arkadaslar ben indirmek icin basiyorum ve diger sayfa aciliyor
    kullanici adimi ve sifremi giriyorum fakat hicbirsey degismiyor sayfa ayni kaliyor
    yani giremiyorum
    neden?

baba bnn de de aynı seler oluo yuqlemeyı engellio ama o gelen kücük cubuğa sag tıkla dosyayı karsıdan yuqle veya izin ver de oLucaktıR.!!!

13. Default

hmmmm guzel biseye benziyo

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    hileli ise bana gelmez
    Bir deniyelim GERCEK le alaka yok bu yaşta Menejermi olacaz beaa

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SS yokmu ya hic. o kadar kisi kuLLanmıs ss gönderin de bakaLım ne kadar arttırıyor özeLLikLeri. ona göre karar vereLim.. hem antremanın hiLeLisi nasıL oLuyor benim kafa basmadı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

16. Default

allah razı olsun kardes hemen ındırıyorum..

iyi de nereye yüklüyecem bu dosyayı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ben denedim cok güzeL oyuncuLarın özeLLikLeri cok iyi artıyor ama su sakatLık oLayı mahvediyor adamı ya. biraz sabır edip bekLeyim düzeLir dedim ama yok biri düzeLemeden diğeri gidiyor .. bende mecbur özeLLikLeri ağır ama iyi geLişen ve sakatLık probLemi yaşamadığım idmanıma döndüm.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Doktor olarak fizyoterabisi 20 olan doktorları tercih ediniz. Özellikle Nanni.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ben denedim cok güzeL oyuncuLarın özeLLikLeri cok iyi artıyor ama su sakatLık oLayı mahvediyor adamı ya. biraz sabır edip bekLeyim düzeLir dedim ama yok biri düzeLemeden diğeri gidiyor .. bende mecbur özeLLikLeri ağır ama iyi geLişen ve sakatLık probLemi yaşamadığım idmanıma döndüm.
    Oyuncuların alışması zor oluyor. Ben devre arasındayım sakatlık problemin yeni düzeldi . Şu an sakatlanan yok.

ben indirdim oyuncularin ,zellikleri dustu

Nesil
    2007
    Yer
    --------------------

Yaff ben deniyorum ama çok yüklenme olduğu için oyuncuların profilleri daha çok düşüyor.Kaç ay sonra etkisini gösterir bu taktik?Ya da hep mi mahvediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Çok saol.Süper bir çalışma olmuş.Benim taktiğimi denicektin ya.Benim taktik ve senin antreman programı süper işlio.Futbolcuların özellikleri süper oldu.ALLAH razı olsun.

Quote Originally Posted by kepo View Post
    Çok saol.Süper bir çalışma olmuş.Benim taktiğimi denicektin ya.Benim taktik ve senin antreman programı süper işlio.Futbolcuların özellikleri süper oldu.ALLAH razı olsun.
    önemli değil
    yorum yapanlara teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Hile yok arkadaslar gayet guzel

arkadaslar ben hilesi vs. olmayha genc oyuncularımı yetistirebilecegim (degisik bolgedeki oyuncuları ayırarak) bi progtam vs yok mu. ben yapınca batıyo da... ayrıca gsde iyi fitness kocu yok.. alana kada canım cıkmıstı.. hem stamıa az hem de bok koci.. 10000 sakat gerci sakatlık hep cok galiba.. evde int. yok hep giremiorum.. tsk...

Quote Originally Posted by Bilo1907 View Post
    İşte antreman programı budur...
    Çok yükleniyo ama yormuyo...
    Yani hileli...
    Her şeyi full yapıyo...
    Her mevkiyle uyumludur

http://rapidshare.com/files/205475/Full.tsh

Taktik programlarını bu bölümde paylaşınız.

CoskuN ÖzdemiR
    şimdi bu hileli mi değil mi? anlamadım ben...

27. Default

ya ben bunu nereye koyacam

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bu oyuncu yetıstırmek ıcın olanı sımdı ındırcem bı de bı sey sorcam bn as ıcın pıtbull unkını kullanıom adamların fızıksel yukselıo ama mesela forvettekı adamın hız hızlanma gıbı o son bolumdekıı ozellıklerı dusuo bı saglıkları normal kalıo bunun nedenı we cozumu warmı onun harıc as takım ıcın ıı pıtbull

arkadaslar bide nasil kuruldugunu anlatirsaniz daha cok sevinecem
    simdiden tsklr

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul/Ümraniye

ya ben bu numarayı biliyorum training schedule editor adında bi program var ondan yorulmayı atağı defansı vesaireyi ayarlayabiliyorsun

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri