İki ay oldu. Birinci ay hazırlık antrenmanı ile özellikler yükseldi, sonra normale döndüm, düştü.![]()
İki ay oldu. Birinci ay hazırlık antrenmanı ile özellikler yükseldi, sonra normale döndüm, düştü.![]()
PİTBULL_1978 kardes bu antrman dosyalarini nereye atiyoruz????yardim pls
Deneyeceğim. İnşallah bu özellikleri düşürmez.
guzelde oyuncularda herhangi bir geliseme fln yk aksine sakatlanma ve performans dusuklugu var tavsiye etmiyorum..
Düşüşün çaresi yok arkadaşlar ne yaparsanız yapın en baba antreman programları bile çare olmuyor. İzin veriyorum maçlardan önce ve sonra düşüyor antreman tesislerim en ileri seviyede en iyi koçlar bende ne yaparsanız yapın özelliklerin düşmesini engelleyemiyorsunuz.
Buna çare bulana helal olsun denir![]()
kardeş çok güzel hatta tam aradığım da manageri ben oynamaya başlayalı 2-3 ay oldu tutuldum zaten oyuna ama bunu yükleyememdim bi yardım edin elimde onlarca genç yetenek var bi yardım be please
ya arkadaslar ben indirmek icin basiyorum ve diger sayfa aciliyor
kullanici adimi ve sifremi giriyorum fakat hicbirsey degismiyor sayfa ayni kaliyor
yani giremiyorum
neden?
tesekkurler
bir oyuncu bir oyuncu ile özel olarak çalışıyor bu nasıl oluyor bunu açıklarsanız sevinirim
Genç oyuncuların tecrübelilerden öğrenmesi mi?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24892
߀n kullandım gayet gusel programlar ama biraz agı gibi (as takım )olanı yinede saoL gencler icin cok iyi!.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
baba bnn de de aynı seler oluo yuqlemeyı engellio ama o gelen kücük cubuğa sag tıkla dosyayı karsıdan yuqle veya izin ver de oLucaktıR.!!!
hmmmm guzel biseye benziyo![]()
SS yokmu ya hic. o kadar kisi kuLLanmıs ss gönderin de bakaLım ne kadar arttırıyor özeLLikLeri. ona göre karar vereLim.. hem antremanın hiLeLisi nasıL oLuyor benim kafa basmadı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
allah razı olsun kardeshemen ındırıyorum..
iyi de nereye yüklüyecem bu dosyayı
ben denedim cok güzeL oyuncuLarın özeLLikLeri cok iyi artıyor ama su sakatLık oLayı mahvediyor adamı ya. biraz sabır edip bekLeyim düzeLir dedim ama yok biri düzeLemeden diğeri gidiyor .. bende mecbur özeLLikLeri ağır ama iyi geLişen ve sakatLık probLemi yaşamadığım idmanıma döndüm.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ben indirdim oyuncularin ,zellikleri dustu
Yaff ben deniyorum ama çok yüklenme olduğu için oyuncuların profilleri daha çok düşüyor.Kaç ay sonra etkisini gösterir bu taktik?Ya da hep mi mahvediyor![]()
Çok saol.Süper bir çalışma olmuş.Benim taktiğimi denicektin ya.Benim taktik ve senin antreman programı süper işlio.Futbolcuların özellikleri süper oldu.ALLAH razı olsun.
Hile yok arkadaslar gayet guzel
arkadaslar ben hilesi vs. olmayha genc oyuncularımı yetistirebilecegim (degisik bolgedeki oyuncuları ayırarak) bi progtam vs yok mu. ben yapınca batıyo da... ayrıca gsde iyi fitness kocu yok.. alana kada canım cıkmıstı.. hem stamıa az hem de bok koci.. 10000 sakatgerci sakatlık hep cok galiba.. evde int. yok hep giremiorum
.. tsk...
ya ben bunu nereye koyacam
bu oyuncu yetıstırmek ıcın olanı sımdı ındırcem bı de bı sey sorcam bn as ıcın pıtbull unkını kullanıom adamların fızıksel yukselıo ama mesela forvettekı adamın hız hızlanma gıbı o son bolumdekıı ozellıklerı dusuo bı saglıkları normal kalıo bunun nedenı we cozumu warmı onun harıc as takım ıcın ıı pıtbull
arkadaslar bide nasil kuruldugunu anlatirsaniz daha cok sevinecem
simdiden tsklr
ya ben bu numarayı biliyorum training schedule editor adında bi program var ondan yorulmayı atağı defansı vesaireyi ayarlayabiliyorsun