Fenerbahçe yi destekleyen arkadaşları tebrik ederim.

Bugün vasatı aşmayan bir futbol izledim. Açıkçası Galatasaray'ın futbol oynamak için zorla atak yapıyormuş edası göstermesi ve doldur boşaltlar beni maçı izlerken sıktı. açıkçası bir kaç pozisyon dışında heyecan görmedim. ayrıca çok önemli gollerde kaçtı anelkanın girdiği pozisyonlar mesela. Bana göre maçın oyuncusu Galatasaraydan Song gösterilebilir, istekliliği savunmada ki başarısı güzeldi. Yine aynı şekilde Fenerbahçede Tuncay ve Appiah ında gösterdikleri performan güzeldi.

Fenerbahçe belki daha güzel oynasaydı Galatasaray karşısında daha farklı bir skora gidebilirdi, Galatasaray gerçekten çok berbattı özellikle orta saha kurgusu varmıydı ben göremedim, kanatlarda Ergün ve Hasan Şaş ın bittiğinin göstergesiydi bu maç zaten geretste dayanamadı. Saidou ya bişey diyemiyorum adam ayağımdan top çıksında bana bişey demesinler edasındaydı. Ayrıca Fenerbahçe'de Kemal oldukça vasat bir görünüm çizdi benim gözümde.

Galatasaray eğer bu ligde bir yerlere gelmek istiyorsa, artık bir yerleri kalkan ve pres yapmak bile zor gelen, galatasaray popularitesiyle orada burada hava atan oyuncularının yerine alt yapıdan galibiyet ve futbol oynamak için hırslanan gençlerine şans tanımalı.

Galatasaray seyircisine gelince, kardeşim ne zaman akıllanacağız? Maçın tansiyonunu fanatiklik sınırlarımızı ölçmek için fifadan uefadan gözlemciler geliyor maçı izlemeye basın bas bas yazıyor, seyirci hala sahaya pet şişe bozuk para atıyor.

Türkiyede futbol kalitesi çok düştü bunu bügün tekrar görmüş olduk. Türk futbolu geri gidiyor ve bu beni üzüyor. Değişmesi gereken birşeyler olduğu apaçık ortada.