Originally Posted by
yeniay

Originally Posted by
Neron_FB
durduk yere nie tartışalm ki...Ben senin kararlarına saygılıyım..
Ama şunu söyleyim, kaçan gollerin çoğu gol olsaydı fener 1-0 değilde 3-2 kazansaydı, herkes: "muhteşem,harika maç" derdi..bence gol 3 puanı kazanmak dışında futbolun iyiliğini ya da kötülüğünü göstermez..
evet katlıyorum gol olması futbolun iyiliğini veya kötülüğünü göstermez. 0-0 biten bir maç 5-0 biten maçtan daha mücadeleci daha kaliteli futbolun oynandıgı bir maç olabilir.Ama bu maçta iki takımda iyi oynamadı alışık oldugumuz derbi havasında değildi ben bunu gözlemledim ben ne galatasaray nede fener taraftarıyım o yüzden bu maçta keyif aramam en doğal hakkım kimin kazanıp kimin kaybetbesi beni okarada bağlamaz ben bu maçı izlerken keyif alamazsam,mücadeleci kaliteli futbolu sahada görmezsem izlemem için bir mana kalmaz ben zaten bunu demek istedim.Daha dogrusu ben bir türküm ve dünyanın en büyük derbilerinden biri olan bu mac benim ülkemde oynanıyor eger ben zevk alamzsam başka bir ülkenin insanı nasıl zevk alsın,demek istediğim bu maç bir derbi havasında oynanmadı dünyanın sayılı derbisi olması şerefine tam manasıyla layık olmadı
Deplasmanda oynayan takımın ofansif, göze hoş gelmesi için gözü kara hücum eden bir taktikte olmasını bekleyemezsin.
Galatasaray'ın da orta sahasının durumunu görüyorsunuz, yada olmayan orta sahası mı demem lazımdı?..
Bence izlenebilecek bir maçtı, pozisyonları da olan heyecanlı bir maçtı.Seçim her zaman sizindir, saygı duyarım.Önemli olan gönüller hoş olsun
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı