Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, oldukça Galatasaray deplasmanında oynıyabileceği iyi bir oyun ortaya koydu...

Burda her zaman eleştrilen Daum'un müthiş taktiksel kararlarını es geçmemek lazım keza bu maçta Galatasaray'ın orta sahadaki açığını iyi tahlil etmiş ve çok güzel bir orta saha çıkardı...

Ben bu maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum çünkü, her ne kadar ilk yarıda top daha çok Fenerbahçe'de gözükse de, önemli birkaç pozisyon GS buldu, bunları değerlendiremedi, FB buldu, değerlendirdi....

İkinci yarı ise o kadar baskıya rağmen ilk yarıdaki kadar pozisyon bile bulamadı, Fenerbahçe'nin zaten defansında böyle açıklar bırakan GS'ye karşı pozisyon bulması doğaldı ikinci yarıda, hele Anelka gibi bir forvetiniz varsa...

Ben Gerets'in bugünkü oyuncu seçimlerimden hiç hoşnut kalmadım, ilk onbirde ve oyuncu değişikliklerinde hatalar vardı, maça gol kralı Ümit'le başlaması gerekirdi, ama yanlış bir seçimle Hakan Şükür'le başladı. İkinci yarıda Ergün'ü çıkarmak yerine Orhan çıkarması gerekirdi çünkü Orhan kötü oynamıştı ve sarı kartı da vardı. Ayhan oyuna girdiğinde Ayhan sola Necati forvete çekilmeliydi, ama böyle oynanmadı....

Maç bittikten sonra Ümit Karan'ın açıklamaları beni çok üzdü ama haklı da:
http://www.webaslan.com/haberler/15576.php

Ümit Karan'ı kazanmışken yine kaybedersek çok üzülürüm...