ben berabere biter diye düşünüyorum. fb ve diğer rakibin sakatlıkları maça illaki etki edecektir...
-
-
ben berabere biter diye düşünüyorum. fb ve diğer rakibin sakatlıkları maça illaki etki edecektir...
FB ikinci yarıya kötü başladı.AZ ise ligde şu ana kadar başarılı.AZ avantajlı durumda ama bence berabere biter..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Az nin hollandaya avantajli bi skorla donecegini dusunuyorum. Fenerbahce bu performansiyla avrupadan BU TURDA elenir fenerliler hic heveslenmeyin.Azde hizli adamlar var kontratakla fb ye gol atarlar .fb de ise tek deivid forvet o da bisey yapamaz sonuc fb.0 az.2
ŞOTA, İSTANBUL'A GELMİYOR- (Güzel Haber)
Takımda son iki hafta içinde 6 oyuncunun hastalandığını, takımı saran hastalık virüsünün öteki oyuncuları da hasta yapmasından korktuğunu belirten Louis Van Gaal, Şota Arveladze'nin hastalığı dolayısıyla İstanbul'a götürülmeyeceğini ifade etti.
Bary Opdam ve David Mendes da Silva'nın cezaları nedeniyle takımda yer almayacağını belirten Louis van Gaal, İstanbul'a toplam 16 kişilik bir oyuncu kadrosuyla gideceklerini söyledi. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe'nin teknik yönü ağır basan tipik bir Türk futbolu oynadığını, orta sahalarının güçlü olduğunu, ancak 11 oyuncusunun da tek olarak ele alındığında birer yıldız olmasına rağmen, sahaya takım oyununu yeterince yansıtamadıklarını savundu. Hollandalı çalıştırıcı, Kayserispor'un da çok zor bir rakip olmasına karşılık Fenerbahçe'nin kendileri için daha zor bir rakip olduğunu belirtti.
Deivid ilk onbir baslarda galibiyet zor kesinlikle tuncay santrafor baslamalı ümit özatta oynamalı
Önmeli bir nokta var fenerbahcenin defans göbegi bu macta cok hata yapabilir lugano yok üstelik edu defansda fazla varlık gostermıyor bu yüzden defans göbek tehlikli demedi demeyin
AZ Fenerbahce'yi yenecek güçte bir takım ve bence bunu yapacaklar.
Şota'nın olmaması bizim için ufakta olsa avantaj.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
artik oynayin bu taraftari utandirmayin!
Şota yoksa FEner bu maçı alır ama Rize'deki gibi oynarsa alamaz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tamam beyler sota yok ama fenerbahcenin gobek defansi hic yok nerdeyse hatirlatirim
Kayseri bu takimi mahvetti arkadaslar Fenerbahce mi yenemeyecek kendinize gelin. Ben Fenerbahceme sonuna dek güveniyorum. Kadikoydeki atmosfer hicbir seye benzemez. Alkmaarlilarin o atmosferi soluması yeterli.
Ben niye ankete oy veremiyom mac berabere bitebilir.ama türkiye için insallah kazanır fenerbahce baskaları olsa biz yenilelim diye dua eder
sadece sen değil bizde oy veremiyoruz
Batuhan Önder adlı üyeden alıntı
Bunda benim yetkim yok Cihan. Bunun diğer üst yöneticilerin haberi var. İlglilenecektirler. Sanırım sistem hatasından kaynaklanıyor. Bazen benimde oy kullanmadığım konular oluyor. Bunun nedeni izinlerden kaynaklanıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
"Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor." Diyo bana.. Ama FENERBAHÇE'm her türlü alacaktır maçı. Burda AZ alır diyenleri yanıltacak. Eminim!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Fenerbahce tur atlar
gariptir ama içimde maçı çok rahat alıcakmışız gibi bir his var![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
gencfenerli olarak onlari desteklemeye gelen 55bin taraftar icin olumune oynarlar tur icin bise diemicem sakatliklardan dolayi ama ii bi mucadele bekliorum ben takimimdan....saracoglu cehennemine ayak basmayan azli oyuncular erken gol bulamazlarsa isleri cooo.....kkkk zooorrr tum futbolcularimiza guweniorum deivid de dahil...
Çocuklar inanın;
İnanın çocuklar;
Güzel günler göreceğiz;
Güneşli Günler;
AZ yi Kadıköy’de devireceğiz;
tur şarkıları söyleyeceğiz
Az yi eleyeceğimize inanıyorum bana göre az palermodan daha kötü bir takım.
Palermoyu nasıl yendiysek az yi de öyle yeneceğiz.Sadece sakatlıklar olduğu için o kadar rahat olmaz...
bence alkmar elicekk çünkü fener çok kötü bu aralrr
Bazı oyuncular toparlanmadığı sürece bu maçı rüyada kazanırız..(yada fm de)
Alkmaar maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertli ekibin ilk 11'i bu akşam şekillenecek.
Kezman ve Semih'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği maça Fenerbahçe'nin, Volkan, Ümit (Serkan), Deniz, Edu, Uğur, Tümer (Aurelio), Mehmet, Appiah, Alex, Tuncay ve Deivid 11'i ile çıkması bekleniyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı, İspanyol hakem üçlüsü yönetecek. Hakem Eduardo Iturralde Gonzalez'in yardımcılıklarını Rafael Guerrero Alonso ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Karşılaşma Kanal D Televizyonu'ndan naklen yayınlanacak
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Takımı yarısı sakat nasıl bir sanssızlıktır bu böyle.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
enket açılmış teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
az dede çok sakat varmış galiba bu maç değilde diğer maç çok zevkli geçer
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biraz önce FB TV'de son antremanı izlerken Aurelio daha ısınma esnasında koşuya başladıklarında sakatlığının nüksetmesi sonucu antremanı yarıda bıraktı ve soyunma odasına gitti. Oynaması zor gibi duruyor şu anda. Ümit sol kanatta değil sağ bekte oynayacak. Aurelio'nun yerine Tümer'in oynaması ise Zico'nun gol atmayı düşünmesi olarak algılanabilir. Savunma zaten şu anda iyi değil, nasılsa gol yiyeceğini düşünerek ofans gücünü arttırmayı düşünüyor olabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Aurelio'nun olmaması kötü oldu.. İnşallah 12 numara eksikliğini doldurur..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.