Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 274 sonuç

Konu: FM 2007 Kurulumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar yükleme yapmıyor bendeki setup.Dil,bölge ayarlarını doğru yaptım,javada kurulu..Setupa basıyorum ilerleme olmuyor..Oyun bir türlü kurulmuyor.Bu sorunu yaşayan birkaç kişinin yazısınıda okudum fakat hiçbirine cevap yazılmamış.Bu sorunu çözebilen varmı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Senin OYunun Orjinal mi ?

arkadaşlar bu hatayı alıyorum javada yüklü dil ayarlarıda tamam ama neden olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    ankara/ovecler

yav nasil turk.e yaptiniz oyunu bi anlatin
    herseyi yaptm olmuo

bende de yüklemeye tam başlarken bu sorun çıkıyor. dil, java hepsi tamam. bu sorunu yaşayan var mı? oyunu ilk aldığımda yüklemiştim. şimdi format attım. artık yükleyemiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by meilce3 View Post
    aynı sorunu belki 1000 defa gordum yaa.yokmu yardım edecek bırılerı forumun her yerıne baktım bu soruna cevap veren bırısı yok.lütfen yardım arkadaslarr...
    aaa aynı benim sorun

özel mesaj veya e-mail gönderin yardımcı olayım
    arkadaslar
    tam anlamıyla açıklayan bir site var
    reklam olmasın
    ben oradan kurdum

Beyler ilgili makaleye düzgünce bir okusanız sorun kalmıyacak ama , Gerekli flash anlatımlı dökümanda mevcut sitede neyse tekrar cevaplıyalım.

Onun tek nedeni dil ayarlarındandır , dil ayarlarında gösterilen yerleri ingilizce yaptıktan sonra Klavye dahil bu sorunu vermemesi gerekiyor ve vermiyor.

DİL Ayarlarını İngilizce (İngiltere) ve Klavyeyi İngilizce - Q Klavye haline getirin.

arkadaşlar ben oyunu D sürücüsüne yükledim çalıştırmadı.program ekle kaldırdan silmeye çalıştım orda görünmüodu.bende D sürücüsünden hemen sildim. şimdi tekrar C ye yüklemek istiorum "errors occurred during the installation" die bi hata verio altındada "null" yazıo

lütfen bi yardım arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anex View Post
    ya ben oyunu yukledim derdim oyun profiline kendimi katamiyorum.klavye abd ingilizce yaziyordu onu da yaptim ***** falan hepsi tamam..problem ne olabilir..oyuna bir turlu katilamiyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya ben oyunu yukledim derdim oyun profiline kendimi katamiyorum.klavye abd ingilizce yaziyordu onu da yaptim ***** falan hepsi tamam..problem ne olabilir..oyuna bir turlu katilamiyorum..
    Nasıl Yani Menejer mi Ekleyemiyorsun ?

Nedir tam olarak sorunun?Bende şimdide bir siyah ekran sorunu var pff ben orjinal alıcam yarın bununla daha fazla uğraşmam.

11. Default

bırakın 2007 yi 2006 nın yeni dataları yükleyin onu oynayın o problemsiz en azından

arkadaşlar siz dili ing yaptınızmı iice bi bakın bana kalırsa

Quote Originally Posted by yigit1984 View Post
    yaw bi allahin kulu bana su illet konuda yardim etsin dosyalari indirdim acamiom acil yardim
    özel mesaj at bir yer var resimli anlatan

bitmek bilmedi arkadaslar bu :S sizde de boyle oldu mu beklemeli miyim ? tum ayarlari yaptim cikip yeniden de girdim bitmiyo biymiyo :cinnet:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tmm bitti

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

lütfen yardım dostlar .....
    dil değişimlerini aynen yapmama rağmen cd yi yüklemeye başladığım zaman (.null) diye yanıt alıyorum ve yükleme tamamlanmıyor neden acaba ?...
    lütfen [email protected] a yardımlarınızı rica ediyorum

arkadaslar fm 2007 iyidirdinkten sonra ne yapmaliyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    turkce fm sini pardon

sihirbazı tam açakken bu hatayı werio;

the wizard cannot continue beacuse of the follwing error:could not load wizard specified in/wizard.inf

cd arkadaşda yüklendi bn de yüklenmio nedn acaba ltfn yardım edin arkadaşlar

Quote Originally Posted by koral View Post
    lütfen yardım dostlar .....
    dil değişimlerini aynen yapmama rağmen cd yi yüklemeye başladığım zaman (.null) diye yanıt alıyorum ve yükleme tamamlanmıyor neden acaba ?...
    lütfen [email protected] a yardımlarınızı rica ediyorum

C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Universal ın içindeki Sports İnteractive'i silin ondan sonra oyunu tekrar yükleyin

klavye ve dil seçeneklerini oyundan çıktıktan sonra eski haline mi getirmem gerekiyor.?İng klavyede nasıl yazabilirim ki ben.

dostum dedigim gibi bir site var
    resimli anlatan özel mesaj - emial at yardımcı olayım

arkadaslar ilk kurulumda sk'n dosyasini degistiriyorduk orijinal klasor icindeki

benim pc coktugu icin hersey tamam ama profil olusturma ekraninda advanced yazisi cikmadigi icin isim vs giremiyorum

onceki yuklemede de boyle olmustu sonra bir arkadas skin dosyasi gondermisti rapidden onu orijinali ile degistirince oyunu oynayabilmistim

o dosyaya sahip olan arkadaslar varsa rica edebilir miyim rapide atabilirler mi

22. Default

benim bi sorunum var fm 2007'yi kuruyorum türkçe fm'yi de kuruyorum tüm reklamlar sponsorlar çıkıyo açılıyo ok oraya kadar bi sorun yok fakat sonradan tam menüye geçecekken siyah bi ekran oluyo sağ alt köşede futbol topu var mause hareket ediyo ama dakikalarca bekledim o siyah ekran kaybolup ta menülere geçemiyorum yani oyunu oynuyamıyorum lütfen bana bi yardım

arkadaslar bu oyunun atesli bagımlısı olarak fm7yi calıstıramayınca hayal kırıklıgı yasadım. ya baska oyun oynayasım bile gelmiyo.. dili ing yaptın gösterildigi gibi cd icinde. en yazısı cıktı.. yani klavye ing. oldu.. ayrıca javayı da yükledim.. ama new game diyorum.. doluyo.vs.. menajer ekleye gelince kalıyo.. ne yazxıkkki(((((((((((((((((((((((( hız 1.86 o yüzdenmi yardım diliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    of.. ya bıktım ben bu oyunlardan. her oyunda sunu yap bunu yap.. diger baslıkta yazanlar da fayda etmiyo... menajer ekleye gelince donuyo işte ya..

Selam arkadaslar ben oyunu problemsiz oyniyabiliyorum ama canim oynamak istemiyo cunku mesela galatasarayin sag ust kösedeki amblemi sadece sari kirmizi...neden oyle formalarda cok kötu baska arkadaslarinkini gördum gercek 3 yildizli amblemler guzel formalar var benim niye oyle degil
    lutfen cevap bekliyorum
    Yoksa beni beyenmiyomusunuz?

Oyunu yükleme o kadar da zor değilde. Bölge ve dil seçenekleri bölümü işi bozuyo. Klavyede nokta harfler ara ara bi hal oluyor adam...

You' II Never Walk Alone

Arkadaşlar ben sitedeki flash anlatımıyla yaptım sizde onu deneyin bence

ing. ayarlari yaptiktan sonra sorunsuz oyunu kurdum ama oyunu baslatinca hic acmiyor bu yazi cikiyor:
    Cannot locate the CD-ROM
    Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application
    oyunun demosunu oymadim hasta oldum.bi yardimci olun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ing. ayarlari yaptiktan sonra sorunsuz oyunu kurdum ama oyunu baslatinca hic acmiyor bu yazi cikiyor:
    Cannot locate the CD-ROM
    Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application
    oyunun demosunu oymadim hasta oldum.bi yardimci olun

oyunun setupı acilmiyor neden olabilir sizce?

Default kurulum hakkında

arkadaşlar selam,

ben fm2007 yi kuruyorum ancak sonrasında oyuna başlarken manager bölümünde takılıyorum konuyla ilgili yardım edermisiniz?

Ya ben bolge dil seceneklerinden gelismistekini degistiremedim digerlerini degistirdim ve oyunu acip manager ekleyebildim baska bir sorunla karsilasirmiyim acaba....olmus olma ihtimali var mi klavyem ingilizce oldu

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri