Zorlu Portsmourth Virajı
Ligin Flash takımı Portsmourth ile karşı karşıya gelmiştim.Maç dengede oynanıyordu.Ara sıra Portsmourth ara sıra bizim
ataklarımız vardı.Çok çekişmeli bir maçtı.2 tarafta yenmek için elinden geleni veriyordu ve tüm emeğini harcıyordu.
Şampiyonluk için oynuyorduk artık vede yeniyorduk kaptan Gerrard'la Portsmourth'u.0-1 dı.Veee.. yine Bellamy açtı.Kaptan
Gerrard bi gömdü şutu.Gösteri oldu.Manager lerinin ağızlarını görecektinizŞimdide anlaşmalı olduğumuz TeleRovaşata TV ye
bağlanıyoruz bende 2 zorlu hafta Man Unt. ve Arsenal maçları için idmana gidiyorumFowler aradı daha temin hadi gel dedi
sen gelene kadar biz alıştırma yaparız dedi zaten vede kapadı.Onun için yaniAlınmayın

veee şimdi TeleRovaşata TV'deyiz Stüdyodayız
Evet sayın seyirciler turksportal üyeleri.Bugün birbirinden değerli konuklarımız var.Riyo Tengül den Ahmet Aydede'ye kadar.
HerkezVeeee en sonundada çok güzel bir sürprizimiz var.Portsmourth - Liverpool macının özetini , akılda kalanları ,
Gerrard ve Bellamy' yi , golleri , karikatürleri sunacaz.Yani bugün stüdyomuz dört dörtlükHer neyse ben artık lafı
uzatmayayım vede Ahmet Aydede'ye mikrofonumu uzatayım.Evet Aydede sizde TeleRovaşata TV ' de maçı seyrettiniz.Neler söylicek
siniz?

Ahmet Aydede:Öncelikle gercektende süpper bir maç izledik.Kaptan Gerrard ve Bellamy Show oldu resmen.

Riyo Tengül:Allah Allah ne show u yahu Türkçe'yi doğru kullan aaaa.

Ahmet Aydede:Sen ne diyon len riyo tayfa

Lütfen Lütfen TeleAsist'teki gibi kavgalar olmasın lütfen Riyo tayfa lütfen Aydede teker teker konuşun.Evet Aydede şimdi
ilk siz anlatın bakalım.

Ahmet Aydede:Evet show oldu demiştik.Zaten Türkiye'mizde şike skandalı var bide Premier lige bakın yani.

Riyo Tengül:Niye kötülüyon len ülkemizi.
Lütfen Riyo tayfa lütfen diyorum.Evet Aydede sonra?

Ahmet Aydede:Sonra Gerrard bomba gibiydi yani ne diyeyim
O zaman hemen Riyo Tayfa ya geçelim hemen.Siz nasıl buldunuz?

Riyo Tengül:Valla ben Aydede'ye katılmıyorum.Yani olmuyor yani.Hemen maçın özetine geçin.
Tamam o zaman macın özetine geçiyoruz.