Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fener alir bence..
    her nekadar lige iyi baslayamasakta maci aliriz diye düsünüyorum

Nesil
    2006

Anket alanı taşımıştık normal üyeler oy kullanamadığı için ama anketi kapatıp tekrar bu konuyu futbol bölümüne taşıyorum.

Buradan maç yorumlarına haberlerine devam edebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

F.Bahçe'yi neden yenmeyelim!"
    AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis van Gaal antreman öncesi düzenlediği basın toplantısında F.Bahçe'nin gücüne saygı duyduklarını ancak galibiyet için sahaya çıkacaklarını, beraberlik için oynamayacaklarını söyledi.

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında yarın temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılacak olan AZ Alkmaar ülkemize geldi. Yaklaşık 4 saatlik bir rötarla İstanbul'a gelen Hollandalı ekibin teknik patronu Louis van Gaal, maçtan önce bir basın toplantısı düzenledi. İstanbul'a 16 kişilik bir kadroyla gelmelerinin dezavantaj gibi görünmesine rağmen sahaya çıkartacağı oyuncularına güvendiğini belirten van Gaal, "Yedek oyuncularımızın sahada elinden geleni yapacağına inanıyorum. 3. kalecimiz Ajax'ın altyapısından yetişti ve daha önce Milli Takım kadrosunda Türkiye'ye karşı oynadı. Ben kendisine güveniyorum. Ajax'ın altyapısının nasıl bir ekol olduğunu anlatmama gerek yok heralde" dedi.

Gazetecilerin, "Tüm planlarınızı ikinci maç için mi yaptınız?" şeklindeki sorusuna van Gaal, "Hayır yapmadık. AZ Alkmaar'ın çıkışı ve başarıları kendini ilgilendirmektedir. Fenerbahçe'nin gücünü gözönünde bulundaracağız. Ancak beraberlik için sahaya çıkmayacağız. F.Bahçe'ye saygı duyuyoruz. Ama biz galibiyet için oynayacağız" diye konuştu.

"Pierre'le konuşmadık"

"Eski Fenerbahçeli Pierre Van Hoijdoonk'tan bigi alıp almadığı" şeklinde sorulan soruya van Gaal, "''Hayır, öyle şeylere inanmıyorum. Futbolcuların analizlerine inanmam. Antrenörlük bir meslektir" karşılığını verdi.

"Rötar bizi yordu"

Uçaklarının rötar yapmalarının kendilerini yorduğunu ifade eden van Gaal, "Biz uçağın geç kalkacağını bildiğimiz için kulüpte bekliyorduk. Ancak hava limanına geldiğimizde 4.5 saatlik bir rötarın daha olacağını öğrendik. Bu rötarın futbolcular üzerinde bıraktığı etkiyi yarın göreceğiz" şeklinde konuştu.

"Hedefimiz sadece ilerlemek"

UEFA Kupasında hedef belirlemediklerini vurgulayan van Gaal, "Biz gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. F.Bahçe çok büyük bir kulüp. Biz ise yeni bir ekibiz ve takım olmaya çalışıyoruz. UEFA'da nereye kadar gideceğimizi şimdiden kestirmek zor" dedi. Hava şartlarının futbolda çok önemli olmadığını iddia eden van Gaal, "Önemli olan hava şartlarından ziyade sahanın zeminidir. Zemin iyi olursa hava şartlarının pek bir önem yoktur" diye konuştu.

"F.Bahçe'yi neden yenmeyelim"

Yarınki maçta kalitelerini ortaya koymayı hedeflediklerini vurgulayan teknik adam, "Kayserispor ile yaptığımız maçtan daha başka bir atmosferle karşılaşacağımızı biliyoruz. Ancak biz de Sevilla ve PSV'yi deplasmanda yendik. Fenerbahçe'yi neden yenmeyelim. Bunu başaracak bir ekibiz. Biz Avrupa'nın en üretken takımız. İçerde ve deplasmanda aynı sistemle oynuyoruz. Deplasmanlarda daha fazla galibiyet aldığımızı belirtmek isterim" dedi.

"Kezman'dan çekiniyoruz"

Kezman'ı yakından tanıdıklarını söyleyen van Gaal, "Kezman gole yakın bir oyuncu. Bu maçta oynamamasına çok seviniyorum. Burada Hollanda'dan daha az gol attığını duydum. Ancak çok tehlikeli bir gol adamı" şeklinde konuştu. Van Gaal, hastalığı nedeniyle kadroda olmayan Şota'nın kendileri için önemli bir eksiklik olduğunu sözlerine ekledi.

Nesil
    2006

Default Zico çıkıştı: "Sahada konuşalım"

Fenerbahçe teknik direktörü Zico, AZ Alkmaar ile yarın oynanacak UEFA Kupası maçı öncesi F.Bahçe Şükrü Saracoğlu'nda bir basın toplantısı düzenledi. Zico maç öncesi yaptığı açıklamada: "Yarınki maç bizim için, hedeflerimiz açısından çok önemli bir mücadele.. Uzun bir süreden sonra taraftarımızla buluşuyoruz. Bu bizim için ekstra bir güç olacak. Tüm planlarımız kazanmak üzerine kurulu." dedi. Öte yandan Zico AZ Alkmaar teknik direktörü Louis van Gaal'e de bir mesaj gönderdi.

"İYİ GOL ATIYORLAR"

Başka bir futbol ekolünden kurulu bir takım ile oynayacaklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı:" Rakibimiz ligi itibari ile iyi bir konumda. İyi gol atıyorlar. Büyük maçları seviyorlar. Bunların haricinde önemli olan benim futbolcularıma güveniyor olmam. Biz kendimize sonuna kadar güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ OLAN HAZIR OLMAK"

Sakatlıklar ve eksiklerlerle boğuşan Fenerbahçe'de Zico bu yönde yöneltilen soruya; "Bu sakatlıklar, eksiklikler futbolun içerisinde olacak şeyler. Biz büyük bir takımken bunları atlatmamız gerekiyor. Bizim elimizde her zaman 11 tane futbolcu var. Kadromuzda bulunan her futbolcu ayrı kalitede. Hepsine güveniyorum. Önemli olan bu eksikliklerle hazır durumda olmak. Biz hazırız." sözleriyle cevap verdi.

"AURELIO'NUN DURUMU BU GECE BELLİ OLACAK"

Marco Aurelio'nun son dakika sakatlığı konusunda basın mensuplarını bilgilendiren Zico: "Bu bakımdan bir dezavantaj yaşayacağımızı zannetmiyorum. Başka maçlarda bu şekilde oynamıştık. Marco Aurelio'nun durumu ise belirsiz. Ufak bir sakatlığı vardı. Tedavisinin ardından bu akşam idmana çıkacak. Bu tip maçlarda futbolcular yüzde 100 kendini hazır hissetmeli. Bugünkü idman onun durumunu belli edecek. Risk almak istemiyoruz. Bu tip maçlarda tam anlamıyla hazır olan isimlerle mücadele etmeliyiz." dedi.

"HERKES SAHADA KONUŞSUN"

Zico AZ Alkmaar teknik direktörü van Gaal'in "Fenerbahçe takım oyunu oynamıyor" açıklamasına karşın ise takımını savundu ve Hollandalı hocaya sert bir cevap verdi: "Herkes kendi görüşünü söylemekte serbesttir. Benim için geçerli olan şey kendi takımımdır. Saha dışında bunları konuşmak önemli değildir. Yarın sahada kim ne yapıyor göreceğiz. Önemli olan saha içinde konuşmak. Herkes sahada konuşsun." dedi.

Rizespor maçında alınan mağlubiyetin takımın havasını değiştirdiğine dair iddialara karşın ise Zico; "En son oynadığımız Rize maçında aldığımız mağlubiyet bizi etkilemeyecektir. İkisi farklı kulvarlarda ve Fenerbahçe'de oynayan her futbolcu bu duruma alışkın. Futbol içerisinde kazanmak kadar kaybetmek de var. Geriye bakarız bir şey yapamayız. Futbolcularımız da aynı mantığı benimsemiş durumda. Ç.Rize maçında alınan mağlubiyet bizi etkilemeyecektir. Futbol geriye bakarak oynanmaz." sözlerini kullandı ve basın toplantısını bitirdi.

Nesil
    2006

Rakibin uçaklarının rötar yapamsı iyi oldu. Onlar hem yoruldu hemde istedikleri saatte programa uyamadılar. Ama Kezman'ın olmaması ve Kezman'ın Hollanda Ligi tecrübesinden yararlanacak olmamamız çok kötü olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

onlarda cok fazla eksik war..birinci kalecileri saten sakattı ikinci kalecileride haftasonu oynana macda sakatlanarak turkiye ye gelmedi.. we kaleyi üçüncü kalecileri olan 23 yasındaki bi adam koruyucak.. ayrıca onlarda sota we daa bircok eksik war.. ayrıca buraya sadece 16 kişi ile gelebildiler cok zor durumdalar.. fenerbahce bu macı gol yemeden alarak rowans için awantaj sağlar...

az alkmaar yerden ve hızlı oynuyor hataları affetmez ve inş edu salaklık yapmaz.deividlede bu iş yurumez.yanlış anlaşılmasın inş devid hat trick yaparda bizi utandırır.Ama hiç öle gözükmüyor.Fenerin frankfurt maçını düşünüyorum da.............

AZ hücuma kalkarken defans kurgusu zayıflıyor. fener in kontratak oynaması lazım. ama deivid çevik ve hızlı bi oyuncu değil.bir de fenerin yan top zafiyeti cok aşırı bu da buyuk bi handikap. gönlümüz yinede Fenerbahçe den yana umarım kazanan taraf biz oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçe büyük maçlarda bi ayrı havaya giriyor gayetde iyi oynuyor ben bu maçtan iyi bi oyun ve 2 farklı galibiyet bekliyorum

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Sence F.Bahçe UEFA Kupasını almak için mi oynuyor? Futbolcular kendi söylüyor UEFA KUpası'nı almak rüya diye. Fenerbahçe'nin hedefi AZ ile Nevcastle eleyip çeyrek finale gelebilmek.
    Galatasaray aldıgında biz bu sene dağıtcaz avrupayı kupayı biz alıcaz diyorlarmıydı. son dklarda iki tane gol gelmese o sene cimbom samiyende lige baklıcaz artık demeye başlardı. Biz böyle yaparsak daha cokk hayallerimizi süsler avrupada 5-6 takımla mücadele etme umutlarımız

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Stadyumdan aldığım son haberlere göre
    Anonsta geçilen rakamları veriyorum:
    32 BİN GÜL!
    100 BİN MAYTAP
    57 BİN BAYRAK!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by EreN View Post
    32 BİN GÜL!
    100 BİN MAYTAP
    57 BİN BAYRAK!
    Var mı daha ötesi?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006

32 BİN GÜL!
    100 BİN MAYTAP
    57 BİN BAYRAK!
    Stadın kapasitesi 55.000 kişi zaten haydı hayırlısı atmosfer gerçekten çok güzel olacak. İnşallah futbolumuzda bunun gibi olur ve Avrupa'ya hem taraftar dersi hemde futbol dersi veririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bu maçı alıcaz başka yolu yok işte!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

http://www.youtube.com/watch?v=4hbIu89nS8c
    izleyin gayri
    bunun 100 binlisini düşünün.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

inş fenerbahçe bu maçta güzel bir skor alır ve bu başarı tüm türkiyenin başarısı olarak algılanır
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://www.youtube.com/watch?v=4hbIu89nS8c
    izleyin gayri
    bunun 100 binlisini düşünün.
    Muhtesem atmosfer olacak. Umarım futbolcular da bu atmosfer futbolcuları da olumlu yönde cok büyük etkiler ve gerekli skoru alırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Tribünlerde karton şov!
    Fenerbahçe tribünleri bu akşam oynanacak AZ Alkmaar maçı öncesinde Maraton Alt tribününde yine renkli görüntülere imza atmayı planlıyor. Taraftarlar arasında yapılan organizasyonla bayraklar, güller ve maytapların yanı sıra Maraton Alt Tribünün tamamında bu gece için oluşturalacak kartonet görüntü "LOVE IS FB" olarak belirlendi. Taraftarlar F.Bahçe sahaya geldiğinde ellerindeki kartonları kaldırarak "LOVE IS FB" görüntüsünü oluşturacaklar.

Love is FB = Aşk Fenerbahçe'dir...

Kaynak : SuperSpor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Her bir yandan tribün şovu olacak bu akşam. az alkmaar gelecek Fenerbahçe'm karşısında ezilecek ve gidecek. Bu kadar basit.! 12 numara hazır..

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

bir fb'li olarak kağıt üstünde sabaha kadar fb derim ama az takım oyunu oynuor bizde takım oyunu oynayamıo korkarım ki bu turu geçemeiz ama inşallah yanılıırm
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sabirsizlaniyorum
    saatler kaldi artik..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i!
    UEFA Kupası'nda temsilcimiz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımını konuk ediyor.T urun ilk maçı 20.00'da Şükrü Saracoğlu'nda başlayacak ve mücadeleyi İspanyol hakem Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek. Karşılaşma Kanal D ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar takımı ile oynayacağı karşılaşmada forma giyecek ilk 11...

Volkan
    Ümit Özat
    Deniz
    Edu
    Uğur
    M.Yozgatlı
    Appiah
    Tümer
    Tuncay
    Alex,
    Deivid

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Deivid'de neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum! Semih yine yedek.. Ahh Zico ahh...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Deivid'de neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum! Semih yine yedek.. Ahh Zico ahh...
    Semih yedek değil cezalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Semih cezalı Alicanncım frankfurt macında kızarmıstı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fenerbahçe'ye başarılar.Beşiktaş'lı olmama rağmen Türkiye'deki kulüplerin Avrupa geleceği için önemli bir maç

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

o gösterinin 100 binlisi nerde yapılacak? stattaki tüm canlılar katılsa 100 bin etmez ki...2 şer tane mi yakılacak?

Nesil
    2006

Formamı giydim bekliyorum. 10 dk önce Kadıköy atmosferindeydim. Gerçekten güzel. Taraftar hazır haydi hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok ofansif bi kadro ile çıkıyoruz bakalım neler yapabilcez

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Semih yedek değil cezalı
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Semih cezalı Alicanncım frankfurt macında kızarmıstı ya
    Heyecandan ne yaptığımı biliyom mu?

Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri