Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
1 ile 30 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Hybrid View

30 dakka boyunca ortada Fenerbahçe diye bir takım yoktu. Hayır benim anlamadığım bizim takımlarımızın bu tarz maçlarda canlanması için illa gol mü atması lazım? Fenerbahçe sahaya öyle bir çıkmışki tamam bu maçı kesin kaybettik havasındaydı.. Orta Saha yok, defans kendi kendine bişiler yapıyor.. Takımda sadece Tuncay koşup birşeyler yapmaya çalışıyor..

Neyse Tümer golü attıda Fenerbahçe biraz açıldı.. Oynamaya başladı.. Ama orta saha çok kötü. Alex ve Tümer hiç yok gibi.. (gol hariç) İkinci yarıda Zico'nun sağlam uyarması lazım bunları..

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    30 dakka boyunca ortada Fenerbahçe diye bir takım yoktu. Hayır benim anlamadığım bizim takımlarımızın bu tarz maçlarda canlanması için illa gol mü atması lazım? Fenerbahçe sahaya öyle bir çıkmışki tamam bu maçı kesin kaybettik havasındaydı.. Orta Saha yok, defans kendi kendine bişiler yapıyor.. Takımda sadece Tuncay koşup birşeyler yapmaya çalışıyor..

Neyse Tümer golü attıda Fenerbahçe biraz açıldı.. Oynamaya başladı.. Ama orta saha çok kötü. Alex ve Tümer hiç yok gibi.. (gol hariç) İkinci yarıda Zico'nun sağlam uyarması lazım bunları..
    Harfiyen katılıyorum.

Appiah da hem hücumda hem defansta etkisiz. Adamlar verkaç yaparken Appiah öylece bakıyor. Çok kötü bugün.

Şu ana kadar en iyisi Tuncay'dı. Yaparsa Tuncay bir şeyler yapacak. Defans rezalet, Deniz ile bu kadar oluyor. Önder ve Lugano'yu çok arıyoruz. Deivid'i de nerden buldular anlamıyorum, o golü de atamayacaksan neyi atacaksın sen?

Mesaj Yetkileri