vaybe ne güzel bi sahne fanatik galatasaraylılar fenerin gol yemesine üzülüyor çok sevindim bu olaya
-
-
vaybe ne güzel bi sahne fanatik galatasaraylılar fenerin gol yemesine üzülüyor çok sevindim bu olaya
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alex Alex yok şöyle Alex yok böyle Alex diyenlerin kesinlikle seyretmesi gereken maç
üstüste kötü goller yedi fener ama alex bi tane atar maç 3-3 biter bence
Goooollll Tümer Metin!!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tümeerrr harikaaaa...!!!Süper bir gol daha tümerden
![]()
İŞte Golllllllllllllllll Gol Budur!!!!!!!!!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tümer utanmasa bi tane de orta sahadan atıcak 3-3 oldu ne güzel![]()
içimize mi doğdu yaw bi tek oyuncuyu yanlış tahmin ettik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex ıslıklandı!
Fenerbahçe ve AZ Alkmaar ile oynanan UEFA Kupası maçında ilginç bir olay yaşandı. Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex ilk kez tepki topladı. Taraftarlar Alex ve Volkan'a ikinci yarının ortasında top geldiği anda tepkilerini gösterdiler ve iki ismi 'ıslık' yağmuruna tuttular.
Alex sahada geziniyor ve hala oyunda.Zico'nun vatandaşlarına karşı bu kadar hoş görülü olması yanlış![]()
Fenerbahçe 4-3 alacak maçı.İçime doğdu.
ne çabuk geçti maç ya ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maç bitti. Kendi evimizde 3-3 kötü bir sonuç..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
3-3 bitti :![]()
ve mac BITTI!!!!!!!
Deivid yerine başkası olsa alırdık bu maçı.Taraftar pretestoyu koyunca oynamaya başladı takım.bu maş
TARAFTAR 3 - 3 AZ Alkmaar
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
berabere bitti FB işini deplasmana bıraktı
Offf Bee Deivid. GS li olmama rağmen bu akşam beni bile çileden çıkarttınAllah FB li arkadaşlara sabır versin...
Maç hakkında gnel bir değerlendirme yaparsak FB nin orta sahası ve savunmanın göbeği vasat bir performans çizdi. AZ çok seri bir şekilde FB ceza alanına geldi ve ara paslar ile etkili oldu. Aslında türk futbolunun genel sorunu çok basit goller yememiz. Ne zamanki bu basit gol yeme hastalığından kurtulursak avrupada o zaman başarılı oluruz...
Skor olarak dezavantajlı bir skorla deplasmana gidicez. Ama en azından 3-1'den iyidir deyip bunada şükretmek lazım...
OlamAZ: 3-3
UEFA Kupası 1. tur karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında AZ Alkmaar'la 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Fenerbahçe sahadan 3-3 beraberlikle ayrılarak karşılaşmaya büyük ilgi gösteren taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. AZ Alkmaar'ın golleri 15. dakikada De Zeeuw, 62. dakikada Boukhari ve 63 dakikada Jenner'den gelirken, 28. ve 74. dakikada Tümer Metin ve 67. dakikada Tuncay Şanlı'nın attığı goller Fenerbahçe'ye yetmedi.
Karşılaşmanın rövanşı 23 Şubatta Hollanda'da oynanacak.
Tümer Metin umutlandırdı ama...
Tümer Metin 74. Fenerbahçe'yi umutlandıran golü atmasına rağmen kalan dakikalarda pozisyon üretmekte zorlanan Fenerbahçe kendi sahasında oynamanın avantajı iyi değerlendiremeyerek tur şansını Hollanda'ya bıraktı
Alex' büyük tepki
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex ilk kez tepki topladı. Taraftarlar Alex'e ikinci yarının ortasında top geldiği anda tepkilerini gösterdiler ve Brezilyalı yıldızı "ıslık" yağmuruna tuttular. Türkiye'ye geldiğinden beri ilk kez böyle bir tepkiyle karşılaşan Alex de Souza bu tepki karşısında adeta şaşkına döndü.
Tuncay Şanlı alkış aldı
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı AZ Alkmar karşısında gösterdiği müthiş performansla taraftarda büyük alkış alırken Tuncay'ın bu karşılaşmada göstermiş olduğu çaba ve başarılı performans tur için avantajlı bir skor elde etmeye yetmedi.
Taraftarın büyük desteği
Fenerbahçe AZ Alkmaar maçı öncesi Şükrü Saracoğlu'nda muhteşem görünteler vardı. Maçın başlamasından yaklaşık 1 saat önce sahaya çıkan Kıraç'ın stat hoparlörlerinden çalınan şarkısına, taraftarlar da eşlik etti.
Stat içinde bulunan taraftarlar şarkıyla büyük bir coşku yaşarken, taraftarlar, tribünlere dağıtılan Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallayarak şarkıya eşlik etti.
Bu kadar basit golleri atabilmemiz de, yani bu basit golleri atacak pozisyona girmemiz, bu basit gollere neden olacak kadar oyunu iyi okuyabilmemiz de gerekli.
Futbolda artik 3 veya 4 pasla pozisyona giriliyor. Bu da defans oyuncularinin ozellikle cok yuksek konsantrasyonu olmasini gerektiriyor.
Maci izlemedim ama eminim ki Fenerbahce Lugano'yu cok aradi bu macta.
Deniz ve Deivid deplasman maçında olmazsa kazanacağımızdan eminim.![]()
maç bitmiş. fenerin bence tur şansı zor. burda 3 gol atan takım kendi evinde kim bilir neler yapar ¿
Kötü bir futbol, insanın inanası gelmeyecek bir defans kademesi ve yenilen üç hata dolu gol. Bu gollere karşılık vermemiz bile mucizedir.
F.Bahçe takım oyununu ve Alex ile Devied saha içinde dolanmayı bırakıp futbol oynamaya çalışsalardı belki de bu maçtan galibiyetle ayrılabilirdik. Tuncay F.Bahçe için ne kadar değerli olduğu bu akşam ki oyunundan belli oldu. Uzun süredir oynamayan Tümer Alex'ten dört yaş büyük olmasına rağmen daha fazla efor sarfedip akıl almaz iki gole imza attı.
F.Bahçe Devied'i artık göndermesi gerekiyor bu kadar kritik bir maçta bir gol atamıyorsan oynamıyacaksın. Keşke yerine bir defans koysaydık belki bu üç golden birisin yemezdik.
Alex bu takımda evrimini tamamladı ve ben gitmek istiyorum diye bağırıyor. Artık sene sonu boşuna sözleşme imzalamamıza gerek yok.
Hakem hataları zaten komedi bir ofsayt ve bir penaltı ama F.Bahçe bunlara rağmen kazanamıyorsa yapacak bişey yok. Rövanşta eğer Kezman iyileşmez ve Lugano ile Önder'de defansa gelmesse işimiz çok zor.
Ama bu futbola 3-1 den 3-3 yapmamız bile mucizedir.
Tümer'i tebrik ederim futbolcu dediğin işte böyle olur ve Fenerbahce'yi daha büyük bir sıkıntıdan kurtardı aldığı para helali hoş olsun. Tümer'in golleri süper ötesiydi.
Hakemi tebrik ederim 2 penaltıyı vermedi acayip gıcık bi adamdı sinir oldum.(!)
Deniz'i tebrik ederim benden önce Van Gaal tebrik etmistir zaten AZ takımına olan katkılarından dolayı.(!)
Deivid'i tebrik ederim sahada cok güzel geziyor.(!)
2. golu yedikten 5 sn sonra 3. golu yiyorlar.. nerede gorulmus boyle birsey ya.
defans dokuluyo .. forvet desen... kale desen ayri bi dert volkan 2. golde adama resmen vurda at dedi ne varsa tümerle tuncayda var yine, alex artik gerekirse yedek kalmalidir bence. tümer rahatlikla oynayabilir
defans dökülüyor olayına gelırsek ben bu konu acılalı beri yorumlarımda belıtiyorum feenrbahcenin gobek defansı cok hata yapabilir dedim Evet 3-1 den sonra fenerbahce oyunu cabuk toprladı yoksa fark yıyebılırdı ustelık tümer bu oynuyla pazar günkü macta ilk onbir oynamalı ama zico yine kadroda birseyler yapar
keşke ümit stoper deniz sağ bek oynasaydı deniz stoper oynayamıyor.bugün en iyiler tuncay,tümer ve edu idi.bugün bu iyi edu'nun yanında lugano ve önder'le savunmamız geçit vermezid.taraftar çok güzel bi tepki verdi alex'e.olcan maçın havasını değiştirdi sonradan girdiğinde.bence artık alex'i gönderip olcan'ı kullamaya başlamalıyız.tümerde mutlak 11 de başlamalı deivid ilk yarıda direk yerinbe topu filelere gönderseydi herşey farklı olurdu.artık birinin volkan'a toplara uçmasını söylemesi gerek her topa sadece bakıyor.uçmalı biraz.herşeye rağmen 3-3 iyi bir sonuç cezalı sakatlar dönünce ben inanıyorum ki iyi bir sonuçla dönebiliriz
rovansda daha farkli oynamamiz lazim buna da sukur ya 3-1 bitseydi
Sahada harika gezen Deividi tebrik ediyorum
Oyuna sonradan girdikten sonra takimi atesleyen olcani Tebrik ediyorum
Uefa resmi sitesi macin adamini Deniz Baris secmis bence olcan,tumer ve tuncay maca damgasini vuran isimlerdi