Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Çok eski sayfalarda (eski maçlarda) birisi Olcan'dan bahsetmişti.. Olcan'ın artık forma giymesi gerektiğinden bahsetmişti.. Bugün bir Alex'e baktım bir Olcan'a baktım ve artık bende katılıyorum.. Olcan 22 yaşında ve bence Fenerbahçe takımında forma giyebilecek düzeyde bir futbolcudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

defansın kötü görünmesinin sebebi ilk dakikalarda gol yememiz ilk dakikalarda gol yiyince mecburen önde basıyoruz böylece açık alan kalıyor

Deniz ve Deivid hakkindaki düsüncelerimi söylesem kurallari alt üst etmis olurum. Onun icin hic onlara girmeyeyeyim. Hakem 2 penaltimizi vermedi. Ben turu gececegimize inaniyorum. 2. mac ne Deniz ne de Deivid sahada olur. Olurlarsa iste o zaman turu kaybederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Deivid ilk onbir baslarda galibiyet zor kesinlikle tuncay santrafor baslamalı ümit özatta oynamalı
    Önmeli bir nokta var fenerbahcenin defans göbegi bu macta cok hata yapabilir lugano yok üstelik edu defansda fazla varlık gostermıyor bu yüzden defans göbek tehlikli demedi demeyin
    ben demıstım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    keşke ümit stoper deniz sağ bek oynasaydı deniz stoper oynayamıyor.
    Burda bi sorun var Deniz Fenerbahce'de hiçbi yerde adam gibi oynayamıyor ki sadece stoper degil yani
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ömrümü yedin be Fenerbahçe!

1-1 iken Deivid'in boş kaleye kaçırdığı gol. Saç baş yoldum orada, ben olsam napar ne eder atardım o golü. Mahalle topçusu bile olamazsın sen Deivid!

Adamlar kaleye 2 defa geldi, 2 gol attılar, sonra geriye çekildiler. Bu Volkan ne yapar kalede, kaleyi tutan her güzel şut gol oluyor. Rüştü'ye sövüyorduk hep ama değerini bir kez daha anladım. Lütfen iyileş artık Rüştü. Ve Volkan da yeter artık, defolsun gitsin nereye gidecekse!

Deniz için maçı beraber izlediğim arkadaşım "Karının yanına git Deniz!" diye küfür etti, o kadar sinirlendi. Yazıktır bu adama verilen paraya, Can Arat oynasa daha iyiydi.

Alex bugün rezalet oynadı ve gözümde tamamen bitti. Alex derhal gitmeli. Eğer Fenerbahçe yönetimi Alex ile yeni sözleşme imzalarsa ve 3 milyon euro verirse, yazıklar olsun bu yönetime diyeceğim. Alex'in miladı dolmuş artık, Olcan sonradan girip daha etkili oldu. Yeter artık Alex, bu koşmamak nereye kadar. Defol git sen de, istenmiyorsun! Zaten taraftar da ıslıklayarak protestosunu gösterdi.

VE BÜYÜK KAPTAN TUNCAY ŞANLI! BU TAKIMIN HER ŞEYİ! Kesinlikle Tuncay ile mukavele imzalanmalı ve 3-5 milyon euro verilmeli, bir adam bu kadar hırslı olamaz. ÖLÜMÜNE OYNAMAK denir ya, işte Tuncay bu akşam onu yaptı. Koşmadığı, basmadığı yer kalmadı. HELAL OLSUN SANA TUNCAY ŞANLI!

Appiah rezaletti. Topa basmıyor, top çalamıyor, hücumda bir şey yapamıyor. Keşke devre arasında gönderilseydi.

Lugano ve Önder gerçekten bu takımın çok önemli parçalarıymış. Ve Aurelio da öyle. Bu 3 oyuncu Fenerbahçe'nin savunmasının en önemli adamları. Onların olmaması bu 3 basit golün yenmesine sebep oldu. Önder, Lugano ve Aurelio olsa 3-0 bile alabilirdik bu maçı. Orta saha bugün çok kötüydü, defansa yardım etmedi orta saha. Aurelio yapıyordu bunu ve bir de Deniz. Deniz defansta oynadığından bunu yapamadı, Aurelio da sakat olduğundan... Defansta ise Önder ve Lugano gerek hava toplarında gerek ara toplarda çok iyi olan futbolcular, bugün oynamamaları çok büyük şanssızlıktı.

Hollanda'daki maçtan umutluyum, eğer savunmada pozisyon vermezsek turu geçebiliriz. Kesinlikle gol yememeliyiz Hollanda'da. Aurelio, Önder ve Lugano umarım oynar. Tabii AZ'de de Şota oynayacak önümüzdeki maç, o da var gerçi. Maç günü konuşuruz onları, ama umutluyum, zira 5 eksiğimiz vardı ve bu 5 eksik de takımın en iyileri. Umarım haftaya tam kadro olarak çıkarız, pardon tam çıkmayalım, Deniz ve Deivid sakatlansın, gerisi tam olsun

Neyse, geçmiş olsun. Turu geçemezsek yönetime de yazıklar olsun, yönetimi de daha sonra eleştireceğim, şimdilik bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by cekochan View Post

Uefa resmi sitesi macin adamini Deniz Baris secmis bence olcan,tumer ve tuncay maca damgasini vuran isimlerdi
    Uefa maca gözlemci göndermemis galiba
    Olcan cok güzel oynuyor ufak tefek birşey ama teknik var hız var Alex gezinedursun sözlesme falan yenilenmesin kardesim bizim Tümer'imiz var Olcan'ımız var. Hadi o da olmadı transfer yapılır daha fazla naz yapma Alex.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bu Alex le Deividle avrupa macına cıkarsan edirneden öte gidemessin. Onlarda suç yok, yemin ediyorum onlarda suç muş yok. Asıl onları sahaya sokana onlara o formayı verene küfredeceksin. Artık Alex'in bi yerleri kalktı kendini bişey zannetmeye başladı. Fener formasını her adam giyemez hala öğretememişler ondan dolayı yazıklar olsun Aziz Başkan sana. Hakkımızı paramızı terimizi o adamlara yedirdiğin için. Yazık yaa yemin edimiyorum yazık kim bilir adam sevgilisiyle yemeğini mi ekti, karısına kırkta yılda bir yaşatacagı mutluluğu mu astı. Yürekleri titresin bi oyuncuların önce yürekleri.

Nesil
    2006

Yok böyle bir olay! UEFA sitesi maçın adamını Deniz Barış'ı şeçti.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Burda bi sorun var Deniz Fenerbahce'de hiçbi yerde adam gibi oynayamıyor ki sadece stoper degil yani
    bencede oynayamiyor ..
    ugur boralida ilk 30 dakikada görmedim oynamiyor felan zannettim sonra az korner kullanirken on direkte gordum surekli ileriye gidiyor ve geri donemiyor kademe hatalari yapiyor bos birakiyor kanadini.. umit te bence artik bitmis yedek bekleye bekleye.. eski umit degil sagda keske serkan oynasaydi daha iyi oynardi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Yok böyle bir olay! UEFA sitesi maçın adamını Deniz Barış'ı şeçti.
    Uefa saka yapıyor ya da ciddi ciddi gözlemci göndermediler bunlar maca.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

maçta teknik direktörlerin yerlerini değiştirin fener fark atardı...van Gaal farkı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Denız stoperde cok heyecan yapıyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hele az nin 2.golünde deniz barış adaımn önünü şut için öyle bi açtıki bu kadar olur dedim içimden...

bence maçın en kötü anı 86. dk.da top az kalecisine gelmiş adam topu tutmuş ayağında bekliyo biri üzerime gelsinde vursam diye deivid le alex oralı değil kaleciye bakıyolar üstüne koşmuyolar tuncay orta sahadan kalecinin üstüne koştu eline alsın topu diye bu kadar olur bu iki isimle fenerin işi zor...

işte hep alex için söylenen çok iyi topçu maçın kaderini değiştirir gibi kelimeler aslında tümer için söylenmeli klas topçu burdan belli olur sadece şini yaptı feneri kurtardı umarım deplasmandaki maçta ilk 11 i garantilemiştir...

olcan çok iyiydi ama kilo almış sanki biraz incelmesi lazım ama bu takımda banko oynar bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bu kadroyla cikarsa hollandada fark yer bu takim.. adamlarda ruh yok bikere alex deivid mac boyunca yürüdüler.. tümer tuncay gibi hirsli adamlar lazim bize umit gibi daha sahada yurumesini bilmeyen oyunculari istemiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    maçta teknik direktörlerin yerlerini değiştirin fener fark atardı...van Gaal farkı
    Bence o değil!Fenerbahçe'nin defans hataları..Azcık iyi defans olsa ne 2. gol ne de 3.gol olurdu ve boş kale gol olsa maçı kazanmamız içten bile değildi.Ama olmadı,sağlık olsun.Daha orası var ve bence orada bu kadar oynayamayacaklar,çünkü oyun yapılarının gereği kontra atak oynadıklarından,kendi evlerinde pekde işe yaramaz.Ayrıca orada Mehmet,Lugano,Önder,Kezman,Semih olacak.Umarım turu geçen taraf oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

alex le deivid piknige gelmisler sanki

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Denız yedek yada onliberoda yine oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Denız yedek yada onliberoda yine oynar
    Aziz yildirim istemesse oynayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    hele az nin 2.golünde deniz barış adaımn önünü şut için öyle bi açtıki bu kadar olur dedim içimden...
    Bende aynısını gecirdim içimden ne diye adama basmıyosa öyle izliyo Boukhari'nin sert sutları oldugunu zaten bilmeyen yok sonrası maglum..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

bence maçın en kötü anı 86. dk.da top az kalecisine gelmiş adam topu tutmuş ayağında bekliyo biri üzerime gelsinde vursam diye deivid le alex oralı değil kaleciye bakıyolar üstüne koşmuyolar tuncay orta sahadan kalecinin üstüne koştu eline alsın topu diye bu kadar olur bu iki isimle fenerin işi zor...

işte hep alex için söylenen çok iyi topçu maçın kaderini değiştirir gibi kelimeler aslında tümer için söylenmeli klas topçu burdan belli olur sadece şini yaptı feneri kurtardı umarım deplasmandaki maçta ilk 11 i garantilemiştir...

olcan çok iyiydi ama kilo almış sanki biraz incelmesi lazım ama bu takımda banko oynar bence...
    Olcan'ın kilo alması doğal bir olay. Çünkü boyu çok kısa ve genetik olarak insan 20 ila 22 yaşları arasında kilo alır. Buda onun etkisi olması gerekir. Eğer Olcan'ın lig tecrübesi olsaydı bu maçta belki maçın kaderini değiştirebilirdi. F.Bahçe Alex'i gönderip yerine oyuncu alacağına Olcan'ı kullanması daha iyi olur.

Birde bu kadar kritik bir maçta bir oyuncu değişikli yapması biraz garipseniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

tumer metin'in ilk golu guzeldi.(Bu adamin olayi konsantrasyon,ancak keyfi gelince oynar.Tabi attiklari gollerde(Ozellikler ikinci gol) kalecinin etkisi tartisilmaz ama yine de fena degildi bu aksam)
    Olcan'a hayran kaldim.
    Fenerbahce'nin 1-2 dakika icerisinde iki gol yemesi tam bir rezaletti bence.
    Iki kaleci de kotuydu...
    Alkmaar kotu takim,tur sanslari esit iki takiminda...
    Deivid'in bos kaleye atamadigi pozisyonda agzim acik kaldi,cok yazik...
    Hakem biraz ilgincti ama fazla yorum yapmak istemiyorum hakem hakkinda.
    Ilker Yasin her zaman ki gibi rezaletti,o kadar cok tarafli anlatiyor ki maci acikcasi midem bulandi.Ayrica mac anlatmaktan cok sacma sapan yorumlarini soyluyor mac boyunca.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Olcan'ın kilo alması doğal bir olay. Çünkü boyu çok kısa ve genetik olarak insan 20 ila 22 yaşları arasında kilo alır. Buda onun etkisi olması gerekir. Eğer Olcan'ın lig tecrübesi olsaydı bu maçta belki maçın kaderini değiştirebilirdi. F.Bahçe Alex'i gönderip yerine oyuncu alacağına Olcan'ı kullanması daha iyi olur.

Birde bu kadar kritik bir maçta bir oyuncu değişikli yapması biraz garipseniyor.
    yinede dikkat etmesi gerekirki galatasaraylı faruk atalay vardı hatırlayanlar vardır mutlaka tekniği mükemmel ortaları süper bir gençti sırf kilo aldığı için iş yapamadı şimdi 2.ligde sanırım...

oyuncu değişikliği yapıcak oyuncu yoktu kulübede eksikti fenerbahçe belki serkan girebilirdi...

Nesil
    2006

yinede dikkat etmesi gerekirki galatasaraylı faruk atalay vardı hatırlayanlar vardır mutlaka tekniği mükemmel ortaları süper bir gençti sırf kilo aldığı için iş yapamadı şimdi 2.ligde sanırım...

oyuncu değişikliği yapıcak oyuncu yoktu kulübede eksikti fenerbahçe belki serkan girebilirdi...
    İsim yabancı gelmiyor ama hiç hatırlamıyorum.

Zaten öaçın son dakikaları Serkan'ı oyuna alıp hızını kullanarak AZ'nin ani ataklarına yanıt bulabilirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İşin kötüsü Medyamız bize destek çıkacağına , moral vereceğine tam tersini yapıyor.
    QTM işte ne olacak!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Valla deivid ve alex denen ikili değişmeli maçı tam izleyemedim gollere falan baktım. O volkan yerine beni koysalardı büyük ihtimalle bende 3 gol yerdim. Defans luganosuz bir hiç deividin direğe şutunu burdaki nerdeyse herkes atardı. Fener'e yazık oldu o taraftara yazık oldu fener böle giderse hollandada işi çok ama çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben en azından mücadele bekliyordum. Tuncay'ın yaptığı mücadelenin yarısını yapsalardı bugün sonuç çok değişik olurdu. Gördük ki Az yenilmeyecek takım değil hele ki kalede o kaleci varken.

Bu maçta belki galip gelemedik ama Tümer'i Olcan'ı kazandık diye düşünüyorum. Tümer'e böyle bir maç lazımdı kendine gelmesi için, artık daha da iyi olup 11'de devamlı olması gerekir. Olcan da görev verildiğindeneler yapabileceğini gösterdi. Alex efendi de artık ıslıklanmaya başladı. Alex'e olan tepkiyi Aziz Yıldırım da gördü, artık anlaşma sağlanırken ipler FB'nin elinde, FB'nin önerdiği rakamı kabul etmiyorsa güle güle.

Deivid bir daha 11'de çıkarsa artık sahaya taraftar iner Zico'yu dövmeye herhalde. Hala Fenerbahçe ilk dönemin son zamanlarındaki gibi oynarsa bu turu geçebilir diye düşünüyorum. Sen mücadeleni yap-ki yapabildiğini bize gösterdiler- ama yine kazanama elen o kadar önemli değil. Elimden geleni yaptım ama buraya kadarmış dersin önüne bakarsın. Ama bu kadar rezil oyunla elenince insan üzülüyor ister istemez.

Bir de Tuncay'dan bahsetmek istiyorum. Ne kadar isterse versinler, onu bedelsiz göndermemeliyiz. Şu anda FB'nin Avrupa Kupalarında en çok gol atan oyuncusu. Hep eleştirdiğimiz, savruk yapısını geliştirmiş. Artık çalım da atabiliyor, mutlaka sözleşme yenilenmeli. Ondan başka her oyuncunun yerine birini bulursun ama Tuncay gibi birini asla bulamazsın...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

beyler bence fenerbahçe hollandada turu geçecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

deniz barış bir kere ofsaytı bozdı %100lük pozisyon verdi...ardından gene aynısı yaptı bu sefer de gol oldu...deniz ön liberoda appiahla oynasaydı,serkan sağa ümitte stopere çekilseydifarklı olabilirdi...en azından alex yedek olurdu da 10 kişi oynamazdı fener.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

15 Aralık itibariyle..

Hollanda Ligi'nde 40 puanlı PSV'nin ardından 35 puanla ikinci sırada, ligin en fazla gol atan takımı.. 2 kez berabere kalmış, 2 kez de kaybetmiş, 11 galibiyeti var, puan kaybettiği takımlardan da sadece Den Haag sonuncu sırada, diğerleri ilk 5 içerisinde..

UEFA Kupası'nda bu sezon henüz maç kaybetmedi; 6 maçtan 4'ünü kazandı, 2'si berabere.. Ve daha demin kupanın son şampiyonu ve en büyük favorisi konumundaki Sevilla'yı deplasmanda yendi (Ki Sevilla kendi sahasında oynadığı son 26 resmi maçı kaybetmemiş, bunlardan sadece 3'ünü berabere bitirmişti ve son 17 maçtır kazanıyordu)..

Ahanda bunlar da Alkmar'ın sezon başından beri aldığı sonuçlar:

Lig:

NAC Breda: 8-1
    Witesse (D): 3-1
    NEC (D): 2-0
    Twente: 2-2
    Roda (D): 2-0
    Den Haag: 2-2
    Sparta (D): 2-0
    PSV: 1-3
    Willem (D): 4-0
    Utrecht: 5-1
    Waalwijk (D): 2-0
    Heracles: 5-0
    Feeyenord (D): 2-3
    Heerenven (D): 3-1
    Excelsior: 5-0

Kupa:

Bennekom (D): 10-0
    Meersen: 10-1

UEFA:

Kayserispor: 3-2
    Kayserispor: (D) 1-1

Braga: 3-0
    Grashopers (D): 5-2
    Liberec: 2-2
    Sevilla (D): 2-1

Güncelleme..

Ligde 24 maçta 16 G, 5 B, 3 M ile ve 53 puanla 3. sırada; 57 puanlı PSV ve 54 puanlı Ajax'ın arkasında..
    15 Ocak'dan sonra ligde 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.. Yenildiği takım 4. sıradaki takipçisi Twente.. Bu süreçte Deplasmanda lig ikincisi Ajax ile berabere kalıp, lider PSV'yi deplasmanda mağlub etti..
    Ligin hala en çok gol atan takımı.. Ve en az gol yiyen ikinci takım durumunda..
    Lig arasının bitiminden sonra oynadığı 4 lig maçını da kazandı..

Lig:

Ajax (D): 2-2
    Groningen: 2-0
    NEC: 0-0
    Twente (D): 0-3
    Roda: 2-2
    Den Haag (D): 3-1
    Sparta: 3-0
    PSV (D): 3-2
    Willem II: 2-0

Kupa

MVV: 5-0