Anket Sonuçlarını Görüntüle: -
- Voters
- 0. You may not vote on this poll
-
Ömrümü yedin be Fenerbahçe!
1-1 iken Deivid'in boş kaleye kaçırdığı gol. Saç baş yoldum orada, ben olsam napar ne eder atardım o golü. Mahalle topçusu bile olamazsın sen Deivid!
Adamlar kaleye 2 defa geldi, 2 gol attılar, sonra geriye çekildiler. Bu Volkan ne yapar kalede, kaleyi tutan her güzel şut gol oluyor. Rüştü'ye sövüyorduk hep ama değerini bir kez daha anladım. Lütfen iyileş artık Rüştü. Ve Volkan da yeter artık, defolsun gitsin nereye gidecekse!
Deniz için maçı beraber izlediğim arkadaşım "Karının yanına git Deniz!" diye küfür etti, o kadar sinirlendi. Yazıktır bu adama verilen paraya, Can Arat oynasa daha iyiydi.
Alex bugün rezalet oynadı ve gözümde tamamen bitti. Alex derhal gitmeli. Eğer Fenerbahçe yönetimi Alex ile yeni sözleşme imzalarsa ve 3 milyon euro verirse, yazıklar olsun bu yönetime diyeceğim. Alex'in miladı dolmuş artık, Olcan sonradan girip daha etkili oldu. Yeter artık Alex, bu koşmamak nereye kadar. Defol git sen de, istenmiyorsun! Zaten taraftar da ıslıklayarak protestosunu gösterdi.
VE BÜYÜK KAPTAN TUNCAY ŞANLI! BU TAKIMIN HER ŞEYİ! Kesinlikle Tuncay ile mukavele imzalanmalı ve 3-5 milyon euro verilmeli, bir adam bu kadar hırslı olamaz. ÖLÜMÜNE OYNAMAK denir ya, işte Tuncay bu akşam onu yaptı. Koşmadığı, basmadığı yer kalmadı. HELAL OLSUN SANA TUNCAY ŞANLI!
Appiah rezaletti. Topa basmıyor, top çalamıyor, hücumda bir şey yapamıyor. Keşke devre arasında gönderilseydi.
Lugano ve Önder gerçekten bu takımın çok önemli parçalarıymış. Ve Aurelio da öyle. Bu 3 oyuncu Fenerbahçe'nin savunmasının en önemli adamları. Onların olmaması bu 3 basit golün yenmesine sebep oldu. Önder, Lugano ve Aurelio olsa 3-0 bile alabilirdik bu maçı. Orta saha bugün çok kötüydü, defansa yardım etmedi orta saha. Aurelio yapıyordu bunu ve bir de Deniz. Deniz defansta oynadığından bunu yapamadı, Aurelio da sakat olduğundan... Defansta ise Önder ve Lugano gerek hava toplarında gerek ara toplarda çok iyi olan futbolcular, bugün oynamamaları çok büyük şanssızlıktı.
Hollanda'daki maçtan umutluyum, eğer savunmada pozisyon vermezsek turu geçebiliriz. Kesinlikle gol yememeliyiz Hollanda'da. Aurelio, Önder ve Lugano umarım oynar. Tabii AZ'de de Şota oynayacak önümüzdeki maç, o da var gerçi. Maç günü konuşuruz onları, ama umutluyum, zira 5 eksiğimiz vardı ve bu 5 eksik de takımın en iyileri. Umarım haftaya tam kadro olarak çıkarız, pardon tam çıkmayalım, Deniz ve Deivid sakatlansın, gerisi tam olsun 
Neyse, geçmiş olsun. Turu geçemezsek yönetime de yazıklar olsun, yönetimi de daha sonra eleştireceğim, şimdilik bu kadar.
Mesaj Yetkileri