-
LİVERPOOL'IN MAN UNT VE ARSENAL MACININ İDMANLARINI YAPIYOR VEDE TeleRovasata TV YİNE ORDA
Evet sevgili seyirciler şuanda Teque Tesislerinde Liverpool 2 zorlu hafta Man Unt. ve Arsenal idmanını yapıyor.Gerçekten de bu zorlu iki maç çok sabırsızlıkla bekleniyor.Birbirinden çarpıcı yorumlar geldi gerçektende.Çoğunluk Liverpool ' ın yeniliceğini söylüyor.Kimileri ise Liverpool cok formda olduğu için yener diyor , ama bunu yarın ve haftaya öğrenebilecez.Şimdi mikrofonumu takımın önemli forvet ismi Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ' a uzatıyorum.Evet Kuyt neler düşünüyorsun ?
Dirk Kuyt:Bence 2 maçtada galibiyetle ayrılıcaz inşallah.Çünkü ligde şuanda çok formdayız.Özellikle Gerrard kaptanım süper oynuyor artık.Bellamy kardeşte süper oynamaya başladı.Yani artık 4 4 ' lüğüz.
Teşekkür ederim Kuyt.Şimdi Mikrofonları Ligin Formda İsmi Liverpool ' ın Kaptanı Livepool ' ın Kalbi Steven Gerrard a uzatıyorum.Evet Stevie G.Neler söyliyiceksiniz?
Steven Gerrard:Bana görede Kuyt kardeşime katılıyorum.2 maçtada yeniceğiz vede sevgili taraftarlarımızı mutlu edeceğiz.Hiç endişelenmeyin.Biz yenicez 
Teşekkür ederim sayın Stevie G.Artık Liverpool lı oyuncuların zamanını harcamayayım.Vede şimdi Spor haberleriyle sizi başbaşa bırakıyorum.Sizinle Man Unt.- Liverpool vede Liverpool - Arsenal maçları ile yeniden birlikte olucağız.Hoşçakalın...
Mesaj Yetkileri