Anket Sonuçlarını Görüntüle: -
- Voters
- 0. You may not vote on this poll
-
Ben en azından mücadele bekliyordum. Tuncay'ın yaptığı mücadelenin yarısını yapsalardı bugün sonuç çok değişik olurdu. Gördük ki Az yenilmeyecek takım değil hele ki kalede o kaleci varken.
Bu maçta belki galip gelemedik ama Tümer'i Olcan'ı kazandık diye düşünüyorum. Tümer'e böyle bir maç lazımdı kendine gelmesi için, artık daha da iyi olup 11'de devamlı olması gerekir. Olcan da görev verildiğindeneler yapabileceğini gösterdi. Alex efendi de artık ıslıklanmaya başladı. Alex'e olan tepkiyi Aziz Yıldırım da gördü, artık anlaşma sağlanırken ipler FB'nin elinde, FB'nin önerdiği rakamı kabul etmiyorsa güle güle.
Deivid bir daha 11'de çıkarsa artık sahaya taraftar iner Zico'yu dövmeye herhalde. Hala Fenerbahçe ilk dönemin son zamanlarındaki gibi oynarsa bu turu geçebilir diye düşünüyorum. Sen mücadeleni yap-ki yapabildiğini bize gösterdiler- ama yine kazanama elen o kadar önemli değil. Elimden geleni yaptım ama buraya kadarmış dersin önüne bakarsın. Ama bu kadar rezil oyunla elenince insan üzülüyor ister istemez.
Bir de Tuncay'dan bahsetmek istiyorum. Ne kadar isterse versinler, onu bedelsiz göndermemeliyiz. Şu anda FB'nin Avrupa Kupalarında en çok gol atan oyuncusu. Hep eleştirdiğimiz, savruk yapısını geliştirmiş. Artık çalım da atabiliyor, mutlaka sözleşme yenilenmeli. Ondan başka her oyuncunun yerine birini bulursun ama Tuncay gibi birini asla bulamazsın...
Mesaj Yetkileri