birinde kayserisporun maçını da gösterecem deyim göstememişti uefa maçını çok gıcık oluyorum kanal d ye
-
-
birinde kayserisporun maçını da gösterecem deyim göstememişti uefa maçını çok gıcık oluyorum kanal d ye
Öncelikle maçı izlerken spor yorumcuları gibi kağıdı kalemi elime alıp maçtan notlar tuttum bunları paylaşayım sizlere...
İlk başta ilker yasini ve kanal d yi tebrik ediorum.bi maç bu kadar iğrenç ve kötü yönetilebilir.Tümerin bi pozisyonunda "evet top tümerde topla gidior tümer pası verdi tümer şut cekicek tümer yere düştü"yahu bu nedir ?böle bi anlatım şekli varmı top zaten tümerde adam pas verdikten sora nasil şut cekebilir?Kanal d ye gelince maçı mı izledik reklamlarımı anlayamadım.Futbol dediğin eğlence ve şovdur.İnsanlara heyecan yaşatmak için streslerini atmak için binlerce kişi o tv nin karşısına geçmiş ama stadttan en ufak bir görüntü bile verilmior.
İkincisi AZ nin kalecisi cok tecrübesiz olduğunu söledi.Evet bunun bizde farkındaydık.sahada gördük.ama o tecrübesiz kaleci bile volkandan daha cesaretliydiki futbolcularımıza çalım atacak kadar....ısrarla AZ Alkmaarın kalecisinin sadece 1.5 maç oynadığını sölüor.ama bizim volkandan bahsetmior hiç.Ya volkana ne demeli?schalkeler,milanlar,son dünya şampiyonu italyaya karşı forma giydi ama inanın bana AZ Alkmaarın kalecisi kadar cesaretli bile değildi.bölesine takımlara forma giydiği halde AZ Alkmaar kalecisi kadar amatör olabiliorsa volkanın 1.5 maç oynadığını düşünmek bile istemiorum.
Diolarki futbolcunun devamlı arkasında durmalısınız.Futbolcuları yuhalamamalısınız.Orda 30 bin kombineli insan var ve belki çok daha iyi yerlere para vermesi gerekirken bu 30 bin insan fener aşkı için maddi manevi yardımlarını esirgemior.Bu emeklerin karşılığı böylemi olmalı???Tuncay gibi oynayın sonuna kadar arkanızda duralım.Ama emek göstermeden biz size neden saygı gösterelim?ya bizim verdiğimiz paralar emekler ne olcak bu futbolcular bizi düşünüorlarmı ????