valla fenerbahçe beni yanılttı eskiden bir duran top organizasyonu alıyordu maçı ama artık nobre bizdeonu untumuşum bu puan kaybı fenerbaheçenin ligi ne kadar ciddiye aldığını gösterir umarım devam ederler böyle
So what?
Saike
valla bi fenerli olarak ne diyebilirimki tam yorum yazacekken bu arkadaş tüm herşeyi açıklamış bu laflar üstüne sölicek bişey bulamıyorum zaten.hakemler hatalı hakemler şöle böle yahu tamam hakem hata yaptı ama sen gol attında hakemmi saymadı yani brakalm artık bu işleri oynayan kazanıyo.futbolda mantık aramaya gerek yok.100.cü yil herkes bunu bilincinde oynasın.benm tek korktuğum nokta bu akşamda gördükki Alkmaar maçında Deivid oynarsa ki öyle olucak demiş zico yani bizim işimiz allaha kaldı.dua edecez başka çare yok
Biz forvet diye mahalle topcusunu almısız haberimiz yok. Deivid ilk alındıgında Sporting Lizbon'un bi yetkilisi cıktı dedi ki Deivid hiçbir işe yaramayan bir futbolcu,fotomac'ta okumustum fotomac yine adamın agzından konusmus sallamıs demistim ama simdi görüyorum ki haber gercekmis fotomac sallamamıs.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
hakkaten yaw bu deivid e bir sürüde para verdiler deividi alacağınıza nobreyi takımda tutsaydınız daha hayırlı olurdu kanımca
So what?
Saike
öncelikle alex eğer oynamıyorsa son maçlarda sözleşme için (ki bence her zaman bölr etkisizdi)ben olsam alex'i derhal kesip yerine tümer'i koyardım.tümer'le alex arasında bana göre fark yok alkmaar maçı öncesi yenilmemiz iyi oldu.oyuncular hatalarını zaaflarını görecektir.deivid'e gelince deivid tek forvet oynayacak adam değil deivid daha çok tekniğe dayalı oyuncu zaten seih girince sağ kanada geçti pozisyon bulması iyice zorlaştı.zaten 9 kişi savunma yapan bi takıma karşı pozisyon bulmak zor bi iş.deivid'in yanında carew,nobre vs.oyuncular olacak ona top indirsin.deivid vuruşları iyi olan bi oyuncu
şimdi fener yenildiya bizimkiler kesin yenilir![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ama deivid fm de müthüş oynuyordu
So what?
Saike
maçlar lig tv den çaylar rizeden
kardeş eski maçlara niye yazıyosun