Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (TSL)

Quote Originally Posted by paco View Post
    f.b maçı alır ... bide skor tahmini yapıyım 2-1 ...
    hiç olmazsa skoru tahmini tutmuş bunuda tutturamayanlar var .... keşke her zaman böyle yanılsam ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla fenerbahçe beni yanılttı eskiden bir duran top organizasyonu alıyordu maçı ama artık nobre bizde onu untumuşum bu puan kaybı fenerbaheçenin ligi ne kadar ciddiye aldığını gösterir umarım devam ederler böyle
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hakemi suçlamak en basiti. Ve suçlanabilecek ortam da mevcut ama sen koskoca Fenerbahçe'sin. Oynayıp yenecektin, galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadıysan mağlubiyete de fazla üzülmeye gerek yok.

Bir Bursa maçı vardı, onu kaybettikten sonra taktik değişmiş FB bu maça kadar kaybetmemişti. Şimdi de son maçlardaki durumu değerlendirip Alkmar maçına daha iyi hazırlanabilirler diye düşünüyorum.

Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız, bekleyelim görelim...
    valla bi fenerli olarak ne diyebilirimki tam yorum yazacekken bu arkadaş tüm herşeyi açıklamış bu laflar üstüne sölicek bişey bulamıyorum zaten.hakemler hatalı hakemler şöle böle yahu tamam hakem hata yaptı ama sen gol attında hakemmi saymadı yani brakalm artık bu işleri oynayan kazanıyo.futbolda mantık aramaya gerek yok.100.cü yil herkes bunu bilincinde oynasın.benm tek korktuğum nokta bu akşamda gördükki Alkmaar maçında Deivid oynarsa ki öyle olucak demiş zico yani bizim işimiz allaha kaldı.dua edecez başka çare yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz forvet diye mahalle topcusunu almısız haberimiz yok. Deivid ilk alındıgında Sporting Lizbon'un bi yetkilisi cıktı dedi ki Deivid hiçbir işe yaramayan bir futbolcu,fotomac'ta okumustum fotomac yine adamın agzından konusmus sallamıs demistim ama simdi görüyorum ki haber gercekmis fotomac sallamamıs.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hakkaten yaw bu deivid e bir sürüde para verdiler deividi alacağınıza nobreyi takımda tutsaydınız daha hayırlı olurdu kanımca
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    hakkaten yaw bu deivid e bir sürüde para verdiler deividi alacağınıza nobreyi takımda tutsaydınız daha hayırlı olurdu kanımca
    Kesinlikle daha faydalı olurdu Nobre...
    Forumdan uzaklaştırılan üyeler başka bir hesap ile forumlarımıza üye olmazlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

öncelikle alex eğer oynamıyorsa son maçlarda sözleşme için (ki bence her zaman bölr etkisizdi)ben olsam alex'i derhal kesip yerine tümer'i koyardım.tümer'le alex arasında bana göre fark yok alkmaar maçı öncesi yenilmemiz iyi oldu.oyuncular hatalarını zaaflarını görecektir.deivid'e gelince deivid tek forvet oynayacak adam değil deivid daha çok tekniğe dayalı oyuncu zaten seih girince sağ kanada geçti pozisyon bulması iyice zorlaştı.zaten 9 kişi savunma yapan bi takıma karşı pozisyon bulmak zor bi iş.deivid'in yanında carew,nobre vs.oyuncular olacak ona top indirsin.deivid vuruşları iyi olan bi oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

takim berbat oynadi..
    deniz göbekte oynayamiyor eski deniz degil luganonun bir an önce iyilesmesi lazim..
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Biz forvet diye mahalle topcusunu almısız haberimiz yok. Deivid ilk alındıgında Sporting Lizbon'un bi yetkilisi cıktı dedi ki Deivid hiçbir işe yaramayan bir futbolcu,fotomac'ta okumustum fotomac yine adamın agzından konusmus sallamıs demistim ama simdi görüyorum ki haber gercekmis fotomac sallamamıs.
    yabanci forumlardada sporting li taraftarlar bu transferden sporting in karli ciktigini söylüyolardi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

şimdi fener yenildiya bizimkiler kesin yenilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ama deivid fm de müthüş oynuyordu
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    şimdi fener yenildiya bizimkiler kesin yenilir
    ehuheuehue tam tersi oldu farkla yendik
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    ama deivid fm de müthüş oynuyordu
    o zaten anca fm de müthiş oynar

maçlar lig tv den çaylar rizeden

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri