ben satmak istemesemde oyuncu daha büyükbi klübe gitmek istiyo
ben satmak istemesemde oyuncu daha büyükbi klübe gitmek istiyo
Kezman, Cem Sultan, Gökdeniz. Bunları hiç satmaya yanaşmam bile.
matias deLgadoyu triLyonLar verseLer satmam.. aynı şekiLde matias fernandezi de o benim manevi oğLum![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ii para wersinler sülalesini satarım![]()
csk lı jo satılmaz
parayı werirlerse satmıcaam oyuncu yok.. takımın starı bile olsa parayı weren duduğü calar
Vanden Borre ve Nuri Şahin
ya ben gerrard 55m ye sattım hata ettım mı kı
kusura bakma ama kesinlikle hata etmişin gerrar gibi oyuncuyu oyunda 150 200'e bulamazsın![]()
Akİnfeev İ Benden Aldigimdan Berİ Sİtİyolardi Bende Sattamadim.6. Sezonda Artik Adamlar Bastialr Parayi Aldilar Bende Reddedemedİm
satn satana bende satarım kimi isterlerse![]()
ben michael essien ve john terry yi asla satmam
gerçekte fener'i bırıkarım henry bırakmam fm 2007'de yine henryyy
tottenham edu almak istiyor 6 milyon$ a satimmi sizce
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
anlasmayi kabul ettim verdim eduyu
sat tabiki yerine genc yetenekler ara.
cruzeirolu Luizao nasildir Dc kendisi
kardes para bende bol onun için para için oyuncu satmam ha ne olur oyuncuda sıkılırım iyi oynamazsa vururum tekmeyi gider abramoviç gibi adamım![]()
lampard ve terry i satmam
luisao iyidir al bence
Abi her şeyi duygu yüzünden kaybediyorum Artık oyunculara duygusal yaklaşmıycam bazı kadro dışı oyuncuları morallleri bozuk sürekli yedekler diye oyuna alıyorum ve yeniliyorum
Steven Gerrard asla satmam...
benim oyunumda değerini bulan herkes satılıkkır
arkadaslar ben 25 yas uzeri futbolcu barindirmiyorum genelde kadromun en yaslisi Ronaldinho 2 sezonda butun teklifleri geri cevirdim 3 sezondayim ama ne teklif geliyo nede Ronaldinho top oynuyor her mac mutsuz cikiyo ne yapmaliyim
tevfık kose burak yılmaz ve cem sultanı satmam cok ıı para werıolar ama katkıları cookkkkk
futbolda öyle satarım satmam yoktur herkesin bi fiyatı vardır fiyatını verirlerse her futbolcu satılıktır yeterki istenilen fiyatı versinler.
hehe herkesin bi fiyati wardirr |) ben arsenalde henryi bile ii teklif geldi sattim cokda ii olduu..yerine genc zarate yi aldim argentinli henry 3 atiodu bu 4 atio |)
hiçbir zaman asla satmam demeyin büyük konuşmayın bi gün bi bakarsınız en sewdiğiniz oyuncu takımdan gitmek istiyo
ama benim sewdiğim futbolcular tevez-henry(hep kendini düşünüyo) toledo-gronkjaer-marcos(gk)-bide eleştirdiğim futbolcularda favori personeli oluyorum tuhaf dii mi?
Her türlü satarımçünkü elbet onun gibi başka biri bulunuyor. Ama adam gibi kaleci bulmak zor. Ve başka takımda iyi oynuyor die bi kaleciyede güvenilmiyor. Başınıza elbet gelmiştir. Hiçbir oyuncu sizdeyken size karşı oynadığı gibi oynamıyor. Bu yüzden elimdeki ii kaleciyi satmam. Şu anda 2001 doğumlu DUSAN MANIC isimli bir kalecim war. Hayatta satmam