Şampiyonluk bir hayal oldu ...
Şampiyonluk bir hayal oldu ...
Geretts inamoto el ele hep beraber sampiyoluga
hep böyle oluyo fener puan kaybederse sonra bizde kaybediyoruz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
iyi yaw fener de kaybederse pek bir kaybımız olmayacak bu hafta![]()
So what?
Saike
maçta çok bariz hatalar yapan cem deda yı tebrik ettikten sonra. Gerets beyfendinin ne sebeple carrusca yı çıkarıp aydını aldığını anlayamadım. Karan tek başına ilerde silikti baskı kurduğumuz sıralarda gazianteplilerin tekme tokat dalışlarını sanki film izliyormuş gibi izleyen cem deda beyin en yakın gözlükçüye uğramasını tavsiye ederim
Yarın yenersek Galatasaray ile 7, Beşiktaş ile 8 olacak puan farkı. O kadar puan kaybetmemize rağmen yine en başa dönüyoruzRize ve Erciyes'te puan kaybetmeseydik 12 ve 13 olacaktı puan farkları. Umarım yarın yeneriz ve tekrar puan farkını açarız.
sabriye birimi soyledi acaba surekli uzun top at diye
beyelr artık Gs yi tutarsam noliyim.. Ulan benim kadar üzülmüyodur bu fubolcular.. Her gece yatarken dakikalarca ağlamanın bi manası yok.. Ben artık takım tutmucam, belkide Rizespor olabilir..
Umıt karana yapılan penaltı degılmıydı
Bide Sabri demezmi puan farkı 1 diye...
Bu puan kaybı çok iyi oldu. Geçen hafta kazandıklarını Galatasaray ile Beşiktaş verdi. Yarın yenersek herşey başa dönecel inanılmaz bir fırsat.
1 demedi dün lig tvdeki programda +2 BJK'de yenecek Fener'i dedi.
GS galibiyeti hakedecek bir oyun sergilemedi, hakem hataları olmuştur, geçen hafta FB maçında da oldu ama biz galibiyeti hakedecek bir oyun sergilemediğimiz için suçu hakemde değil oyuncularımızda bulduk.
Yarın artık galip gelmemiz lazım, tekrar farkı açmak için...
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahce isini bilir. Bize de mactan önce baklava yemek düser.Eminim Antep baklavalarinda patlama yasanacak. Rize caylarinda oldugu gibi.
siz yarın sakaryada depremeye uğramayında ilk yarıda yaptığınız gibi. ondan sonra baklavaları çok ararsınız
Galatasay'ı Tebrik ediyorum, 11 Altın adam diyeceğim o haa birde Şaş'ıma Sevgiler....
Konu Sakarya Fenerbahçe Konusu değil , Biraz Dikkat!![]()
Galatasaray'a geçmiş olsun.. Şampiyonluk yolunda büyük bir çelme yedi..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Maçın hakkı beraberlikti .. Kazanacak futbol oynamadı her iki tarafta ..
ohh be gerçekten çok iyi oldu umarım yarın bizde galip geliriz ve puan farkı tekrar eski haline gelir...
bu arada gs eksik 1 2 oyuncu yüzünden maç kaybetti demekki daha tam takım olamamış kanımca
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maci izlemedim ve kim hakketi de bilmiyorum.
Carusca,Okan veya Inamoto ile olacak isler degil bu sampiyonluk.
Fener acik ara goturecek bu sene, suan zor bi donem yasasada Fenerbahce bu sefer alacagina inaniyorum.
Ümit Karan'ın pozisyonunun penaltıyla alakası yok. Cem Deda bence iyi yönetmiş maçı, çok büyük hatalar yapmamış. Yapsa zaten özette görürdük en azından, tertemiz maç yönetmiş.
Fenerbahçe için mükemmel bir fırsat doğdu, bunu kaçırmamalı. Bu kez de kaçırmayacak!
Adnan Polata selamlar yazdim bu niye ortami gersinki ben Fenerbahceli bile degilim sadece herzaman ileriyi gormeye calismasina kiziyorum, ve ileride sampiyonluk gelmesi icin ne yapmislar yonetim olarak
deplasmanda 3 buyukler dokuluo herkes kendi sahasında ii su anda sampiyonu deplasman performansları belirlicek gibi
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Burak Abi karar aldım artık FB lilerle tartışmayacağım. O penaltı değilse o zaman penaltı olması için defans oyuncusunun ceza sahası içinde forvet oyuncusuna yumruk atması gerekiyor heralde.
Maça dönersek futbolcular sanki şampiyon olmak istemiyor, hazır puan farkı azken asılmaları gerekirdi oysaki 11 Aslan( ! ) bunu yaşayamadı ama yenilmeyi de haketmemiştik aslına bakarsanız, maçın hakkı beraberlikti. Bu arada bu kadar sert oynayan bi takımdan bu kadar az oyuncunun kart görmüş olması da çok ilginç( ! ) değilmi sizce?