bnde burdayım yetenek yarısmasını bekliorm
bnde burdayım yetenek yarısmasını bekliorm
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
nerdesiniz ya canim sikildi burda![]()
burdayız..
yetenek yarışması başladı arkadaşlar.. izleyin![]()
Eh bari bugün guşluğu ben kapatayım![]()
dahah ben varım kapanmadı gusluk
slm ahali geldim işte burdayım ben her işte ustayım![]()
bende buradayım ama pek fazla kimse yok buralarda
So what?
Saike
s.a arkadaşlar nassınız bakım![]()
selam ben geldigime gore cafe dolabilir artik![]()
ee arkadaşlr nasılsınız...konu yok açmaya çalışıyorum
![]()
slm beyler 5-6dakka önce başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum size
sitede taktiklere bakarken birden cep. tel çaldı tam açacakken kapandı ismi yazmıyodu sadece numarası yazıyodu sonra 2-3 dakka geçti bir daha çaldırdı kapattı bu sefer dayanamadım ben aradım açtı
RON: kimsiniz dedim
KIZ: siz kimsiniz dedi
RON: ilk önce siz aradınız dedim
KIZ: ama şimdi konuştuğumuz için siz beni aradınız dedi
RON: ilk arayan sizsiniz daha yeni 1 dakka önce aradınız dedim
KIZ: öylemi dedi
RON: evet dedim isminizi alabilirmiyim dedim
KIZ: eeee uuuu sevge'mi dedi sevde'mi dedi pek anlayamadım ismimin anlamı kara,esmer olan dedi cep. tel. nosunu nerden aldınız diyemeden kapattı
şimdi ben ne yapmalıyım ?
1)sizce arayıp cep tel no'sunu nerden aldığını sorayımmı
2)arayıp cep tel no'sunu nerden aldığını öğrenmek için msn'i(varsa)istiyimmi
3)yoksa bırakiimde omu bi daha arasın
aha bi daha aradı !
bence bu seni tanıyan biri seni kandırıo olabilir ama bilemem tabi![]()
yok tanıyan biri olsaydı kesin sesinden tanırdım
nerden almış cep tel'i çok merak ettim
sen bilirsin o zaman istersen ara öğren en iisi hem boşuna merakta etmessin![]()
cem bence ortam kur abi yani 2.şık![]()
So what?
Saike
![]()
ehehehe oda güsel yol
![]()
şemsi seni kız ilk aradığında sende onu arasan sesinden kız olduğunu anlasan direk çıkma teklifi falan ediceksin demek ki sen ne çapkın çıktın bölee be
şemsi kızı arayıp msn'ini alırsam ilk sana gönderecem msn adresini![]()
yok la ben napacağım kız seni istiyor olum![]()
So what?
Saike
abi beni istediğini bilmiyom ama boşum yanibide ismini sordum yanında 1-2 kişi daha vardı heralde kızlar gülüyomuydu ne
bak şemsi eğer çıktığın yoksa ben de o kızla çıkmaya falan başlarsam o yanındakilerden biride kızsa bide senle aynı yaştaysa kim bilir bacanak oluruz
inşallah biri bana şaka falan yapmıyodur bu konuda şaka yaptılar bana daha önce bir kızla tanıştırdı arkadaşın biri kızın sevgilisi varmış kızla buluşacağımız bi gün sevgilisi dedektif gibi kızı takip etmiş sonra kızla ben bir yerde otururken adam bağıra çağıra koşmaya başladı ben tabi fıydım ama beni baya kovaladı ben biraz daha koşamayacaktım bırakacaktım koşmayı acayip yorulmuştum neyse ki o benden önce durdu da başıma kötü bi iş gelmedi peki bana bu şakayı yapan arkadaşıma ne oldu biliomusunuz aynı şakayı aradan uzun zaman geçtikten sonra ben ona yaptım sonra kızın (yalandan olan) sevgilisi onların yanına gitti benim arkadaş kaçmadı kızın sevgilisi benim arkadaşın üzerine yürüdü "sen benim sevgilimle nie buluşuon" biçiminde benim arkadaşta onun üzerine yürüyünce gerçekten kavga çıkmasın die ben ve 3 arkadaşım la gittikm şaka olduğunu anlattık ama benim arkadaş hala yalandan sevgili olan çocuğa ters ters bakıodu ben bunu görünce hemen arkadaşlarla şaka yaptığımız arakadaşı da aldık ve uzaklaşdık![]()
uzun bi yazıydı hala aklıma geldikçe hem sinirleniyorum hem gülüyorum
cem 2 dakikada oscarlık senaryo yazdın valla bacanak falanyok ben istemem sağol yinede beni düşündüğün
![]()
So what?
Saike
kendin bilirsin ama sonra vay ben duymadım vay görmedim deme
cafe dede kimse yok benim uzun yazıyı görenler cafeye bi daha gelmicekler heralde![]()
kardeş senden şüphelenmeye başladım abi hangi erkek kızlardan ilgilenmez
bide şu var sen derslerine çalışır sınıfı geçersin adamın teki vardır kızlarla ilgilenmekten sınıfı bi türlü geçemez
yok yaw ben öle değilim olum ben hiç ders çalışmam mesela bir sürü almanca ödevim var ama net başındayım![]()
So what?
Saike
olum ömer sen kızlarla eylenmek için aşık oluyorsun ben ancak evlenmek için aşık olurum(yani ben aşık olduğum kızla evlenirim)
So what?
Saike
olum aşık oldunmu sıkılmazsın o zaman o aşk değilde hoşlanma olur
So what?
Saike
abi ne yapiim konu benimle ilgili siz don omar la ilgili konuşuonuz bak kız gene aradı ne istiomuş bakalım