Trabzonspor'un kazanabilmesinin zor olduğunu düşünüyorum.

Formda, moralli ve tahminim odur ki Selçuk haricinde tam kadro olacaktır Fenerbahçe.

Symek Trabzonspor'da yeni yeni forma bulmaya başladı sakatlığından sonra.Onsuz Trabzonspor çok kötü oynuyor, orta alanda inanılmaz bir eksiklik hissediliyor.Zira teknik ayakların sayısı çok az.

Symek'in performansı Trabzonspor'un gidişatını değiştirecektir ama sakatlıktan yeni çıkmış birisinden çok iyi bir oyun ve kondüsyonunu yüksek tutmasını bekleyemezsiniz.
Symek biraz kötü oynarsa Trabzonspor sudan çıkmış balığa döner.Çabuk atlatacaktır bu durumu, buna inanıyoruz.Türk Futbolu için önemli bir oyuncu.

Fenerbahçe ise üstüste oynadığı yüksek tempolu maçlar sonucu form tutmuş oldu ve herkes bütün oyuncuların şu dönem içinde nasıl oynacağını, oyun formatının nasıl olacağını kestirebiliyor.Takımda uyum sağlanmış durumda yeni transferler ile beraber.

Trabzonspor cephesinde ise, genç Ufukhan'ın oyunu heyecan yaratmış durumda.Görünen o ki Trabzonspor'un transfere ihtiyacı var, sınırlı kadrosu yüzünden zor durumlar yaşamak zorunda kalıyor.Gökdeniz'i çok arıyorlar.Vahid Halilhodzic de bu sıkıntıyı açıkça ifade etmişti.

Fenerbahçe ise Alex'in eksikliğine rağmen Galatasaray derbisinini kaza olmadan atlatmayı başardı.Alex'in durumu için şüpheli deniyor ama Galatasaray derbisinde oynayamamasının sebebi aşırılı ağrıları imiş.Düzelebileceğini sanıyorum, tabi ki durumu tam olarak bilemem.Benim ki sadece tahmin.Alex'in katılması ile beraber Fenerbahçe kadro sıkıntısı yaşamayacaktır.Zaten Selçuk'un formu düşmeye başlamıştı ve ameliyatı da tam bu döneme denk geldi.Kendisine acil şifalar diliyorum. Sonuçta hepimiz ekmek parası peşinde koşuyoruz.Hoş değil, üzücüdür bu durum.

Trabzonspor da kötü gidişatını düzeltmeye başladı.Maçın Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olmasıı da Fenerbahçe açısından bir avantajdır.

Zaten konuştuğum Trabzonsporlular da pek umutlu değiller bu maç için.

Benim tahminim :
% 60 Fenerbahçe, %30 Trabzonspor, % 10 Beraberlik.