Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
Benim Alex'i haksız eleştirdiğim tek bir mesajımı gösterebilir misin Egemen? Bulamıyor musun? O halde Alex'i eleştirdiğim bir mesajımı göster ona da kabulüm...

Galatasaray'ın içerisinde bulunan biri olarak Alex'in Galatasaray'a gelmeyeceğini sana rahat bir şekilde söyleyebilirim. Şu halde Alex'i savunmamın Galatasaraylılıkla bir alakâsı bulunmadığını kavramış olmalısın.

Fenerbahçe taraftarları Alex'i övmüyor demişsin. Sanırım Sakaryaspor maçında olanları izledin ve cevabını kendi taraftarlarından aldın. Güle güle kullan...

Yaşına uygun zekânda neler tasarladığını merak etmiyor değilim. Tamamen pozitif bir yazıyı negatif yorumlayabilmek için çok güçlü bir hayal dünyasına sahip olmak gerekir. Sanırım sen buna sahipsin. Hayal dünyanda yaşamaya devam et. Mutluluklar dilerim...
Alex'i haksız eleştirdiğin mesajın Gereksiz Mesaj Alanı'nda. Kendin oraya göndermiştin, o yüzden o mesajı bulamadım.

Fenerbahçe taraftarları Alex'i övmüyor. Sakaryaspor maçında Aziz Yıldırım Alex'i alkışladı, maç öncesi de Alex'e sevgi seli vardı; bunun sebebi de AZ Alkmaar maçı öncesi Alex'e moral vermekti. Şu an hangi Fenerbahçeli'ye sorsan Alex'i takımda istemez. Sakaryaspor maçında olanlar tamamen moral verme, gönül alma idi. AZ Alkmaar maçında Alex'in nasıl ıslıklandığını da hatırlatırım.

Yaşıma uygun zekamda neler tasarladığıma gelince, bu konuda yorum yapmıyorum, ortamı gerip de seviyemin altına düşmek istemiyorum, bu tahrik son paragrafına cevap vermiyorum.