Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Persembe aksamı maca nasıl cıkmalıyız??

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Default Persembe aksamı maca nasıl cıkmalıyız??

herkesin bildiği gib fenerbahce persembe gunu cok onemli bi maca cıkacak... bu onemli mac oncesi istenilen skorun alınabilmesi için sizce nasıl bi kadro cıkartılmalı... işte bnm kadrom:

-----------------------volkan-----------------

--önder----------edu---------lugano---ümit---

------------------aurelio---deniz--------------

--tümer--------------------------------tuncay

-------------------appiah-------------------

-------------------kezman---------------------
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

appiah ora ne yapyor?
    tümer orda ne yapıyor?
    hele ilk maçın sebebi deniz orda ne yapıyor?

---------------volkan--------------

--önder----edu----lugano----ümit--

---------appiah-----aurelio--------

mehmet--------------------tuncay

----------alex(tümer)-------------

----------kezman-----------------

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

------------volkan-------------

önder---edu---lugano---ümit özat

------------appiah--------------

mehmet------------------tuncay

------------alex-tümer----------

--------------kezman-----------

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

-----------volkan---------

onder---edu---lugano---umit ozat

--------deniz---appiah--------

mehmet----------------tuncay

-----------tumer-------------

-----------kezman---------

arkadaslar kesinlikle boyle cikmamiz gerekiyor aslinda deniz on libero oynayinca cok iyi bir oyuncu ama stoper veya solbek oynayinca gecen mactaki goruntu cikiyor ortaya alex in bu macta oynamasi sacma kosacak adam lazim tumer daha cok kosuyor ama hic bir teknik direktor alex i kesmez oda ayri bir sorun.
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

---------volkan------------

önder------lugano----edu---UĞUR BORAL

m.Yozgatlı-----Appiah-----Aurelio----tUncay

KEZMAN-------ALEX

hollanda da bize ayağa top yapan ayağında iyi top saklayan adam lazım bu alex deil aurelio dur.....aurelio nun bu maçta görevi orta sahadaki top kayıpların rakip biliosunuz ki çabuk atağa kalkıo aurelio nun görevi bunları durdurmak tabi tek başına deil appiah da yardım edecek alex arada bi amc ye gelicek kezman'a ara pas çıkaracak....uğur,önder,tuncay,mehmet kanatlardan ellerinden geldikçe bastıracak ama mümkünse top kaybetmeyecekler bu taktikte appiah ve aurelio ya çok yük düşecek bence lugano-edu ikilisinin bi anlık dalgınlığı fenerbahçe için çok zora düşürür......NASIL AMA yorumlarınızı bekliorum bu arada

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

-------------------Volkan-------------------

Onder-------Lugano------Edu----------Umit

------------Aurelio-------Appiah--------------

M.Yozgatli------------Alex--------------Tumer

-------------------Tuncay-----------------

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Deniz ve Deivid oynamasında isterse tüm takım paflardan olussun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by comandante View Post
    appiah ora ne yapyor?
    tümer orda ne yapıyor?
    hele ilk maçın sebebi deniz orda ne yapıyor?

---------------volkan--------------

--önder----edu----lugano----ümit--

---------appiah-----aurelio--------

mehmet--------------------tuncay

----------alex(tümer)-------------

----------kezman-----------------

1. appiah gana milli takımında o mewkide oynuyor
    2. sakarya macında tumer oraya yakın oynadı sonucunu görduk
    3. beğenilmeyen deniz sakarya macında ikinci yarıda oyundan alınınca sakarya inanılmaz bir baskı olusturdu cizgiden toplarını zor cıkardık.. bnde beğenmiorm denizi top tekniği 0 hatta 0ın altında fakat takım sawunmasına cok cok buyuk katkılar sağlıyor... ayrıca deniz ilk macta stoper olarak oynadı burda bn onu ön libero olarak koydum son olarakda bole kadro cıkmasını isteyişimin sebebi ayağa cok hızlı paslarla oynayan alkmaar ın oyunu bozmamızın gerekliliği alex le oyunlarını bozamayız dimi
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kesınlıkle macta kosacak oyuncular tercıh edılmelı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler bana da bi yorum yapin yaa

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    ---------volkan------------

önder------lugano----edu---UĞUR BORAL

m.Yozgatlı-----Appiah-----Aurelio----tUncay

KEZMAN-------ALEX

hollanda da bize ayağa top yapan ayağında iyi top saklayan adam lazım bu alex deil aurelio dur.....aurelio nun bu maçta görevi orta sahadaki top kayıpların rakip biliosunuz ki çabuk atağa kalkıo aurelio nun görevi bunları durdurmak tabi tek başına deil appiah da yardım edecek alex arada bi amc ye gelicek kezman'a ara pas çıkaracak....uğur,önder,tuncay,mehmet kanatlardan ellerinden geldikçe bastıracak ama mümkünse top kaybetmeyecekler bu taktikte appiah ve aurelio ya çok yük düşecek bence lugano-edu ikilisinin bi anlık dalgınlığı fenerbahçe için çok zora düşürür......NASIL AMA yorumlarınızı bekliorum bu arada
    walla kadron için bişi demicem ama alttaki mac hikayesi tam fm lik olmus seni bian zico sandım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kesınlıkle macta kosacak oyuncular tercıh edılmelı
    cok cok haklısın kosan basan hırslı oyuncular tercih edilmeli takım sawunması cok onemli bu almaar a karsı cunku onların star denebilecek bi oyuncu yok fakat takım olarak super top oynuolar onların bu oyunu bozmalıyız o saman istenilen sonuc gelir saten cunku onlarda tek basına iş yapabilecek adam yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kadro nasıl olur bilemem ama benım için bi onem ıde yok .bi iki adam oynamış farketmez.bence fenerbahçe maça baskılı başlayım bir gol bulması lazım.golü bulduktan sonra topu ayağında tutması,daha orta alanda tutarsa bu iş olur gibime geliyo:.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=yatebos;521060]walla kadron için bişi demicem ama alttaki mac hikayesi tam fm lik olmus seni bian zico sandım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ben zaten ERSUN YANALI tahtindan indirecem....bu lafimida unutmayin 20 YIL SONRA ERSUN YANALIN YERINDE BEN OLCAM

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    1. appiah gana milli takımında o mewkide oynuyor
    2. sakarya macında tumer oraya yakın oynadı sonucunu görduk
    3. beğenilmeyen deniz sakarya macında ikinci yarıda oyundan alınınca sakarya inanılmaz bir baskı olusturdu cizgiden toplarını zor cıkardık.. bnde beğenmiorm denizi top tekniği 0 hatta 0ın altında fakat takım sawunmasına cok cok buyuk katkılar sağlıyor... ayrıca deniz ilk macta stoper olarak oynadı burda bn onu ön libero olarak koydum son olarakda bole kadro cıkmasını isteyişimin sebebi ayağa cok hızlı paslarla oynayan alkmaar ın oyunu bozmamızın gerekliliği alex le oyunlarını bozamayız dimi
    appiah ın mevkisini istediğin yere sor abi istersen anket de açalım dmc ya da dmcye dönük mc oynar.ve kralını oynar.ama bu sene neyi var anlamadım...

sakarya maçında sadece bir gol attı tümer o da önüne düştü top kale boştu nerdeyse.alkmaar maçı???

alkmaar maçı mı daha önemliydi sakarya maçı mı?bana göre alkmaar.ben de ona göre yorum yapacağım...il başlarda bir pozisyon oldu,deniz ofsaytı bozdu adam volkanla karşı karşıya kaldı.allahtan ki herif helva gibi vurdu...10 dakka sonra yine deniz aynı hatayı yaptı ve bu sefer affetmedi adam...

ayrıca da appiah bu kadar formsuzken niye bi uyarı verilmiyo ya da niye en azından sakarya maçında kesilerek birşeyler anlatılmaya çalışılmıyo...

Nesil
    2007
    Yer

appiah ın mevkisini istediğin yere sor abi istersen anket de açalım dmc ya da dmcye dönük mc oynar.ve kralını oynar.ama bu sene neyi var anlamadım...

sakarya maçında sadece bir gol attı tümer o da önüne düştü top kale boştu nerdeyse.alkmaar maçı???

alkmaar maçı mı daha önemliydi sakarya maçı mı?bana göre alkmaar.ben de ona göre yorum yapacağım...il başlarda bir pozisyon oldu,deniz ofsaytı bozdu adam volkanla karşı karşıya kaldı.allahtan ki herif helva gibi vurdu...10 dakka sonra yine deniz aynı hatayı yaptı ve bu sefer affetmedi adam...

ayrıca da appiah bu kadar formsuzken niye bi uyarı verilmiyo ya da niye en azından sakarya maçında kesilerek birşeyler anlatılmaya çalışılmıyo...
    ya kardes sn hala deniz diosun o macta adam stoper oynadı ondan ole oldu sonucta onların oyunu bozabilecek adam lasım bize defansları saten kotu bireysel performanslarla golumuzu atarıs...appiah'ada gelince tmm mc we dmc oynar ona bişi demiorm saten normal maclarda da orda oynuo fakat gana milli takımında da amc gibi oynadı we kotu oynamadı.. bu macta basacak oyuncuya ihtiyacımız olduu için orda appiah oynamalı hucumda yapacağı katkıların yanında sawunmada da on libero gibi gorew yapıp ortayı 3 leriz we onların yerden hızlı ayaa pas futbollarını bozarız bunu yapabilirsek saten her turlu gol gelir onların bu defansı warken

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

-----------Volkan------------

Önder---Lugano---Edu---Ümit

----------Appiah--------------

Mehmet-----------------Tuncay
    ----------Alex---Tümer----------

----------Kezman-------

Seklinde Cikmalidir bence Fenerbahce

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

il başlarda bir pozisyon oldu,deniz ofsaytı bozdu adam volkanla karşı karşıya kaldı.allahtan ki herif helva gibi vurdu...10 dakka sonra yine deniz aynı hatayı yaptı ve bu sefer affetmedi adam...
    Hatırladıkca kafayı yiyecek gibi oluyorum. Deniz 2. lig topcusu bile değildir bana göre.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Hatırladıkca kafayı yiyecek gibi oluyorum. Deniz 2. lig topcusu bile değildir bana göre.
    Ya Genclerbirliginde bukadar kotu degildi bu adam bize geldi her mac elestiriliyor nedense

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ya Genclerbirliginde bukadar kotu degildi bu adam bize geldi her mac elestiriliyor nedense
    Ben bu adamı Genclerbirligindeykende hiç begenmezdim Fenerbahce'ye geldi ve 750 bin $ da tazminat ödedik bu Deniz için.AZ macında gördük tüm ofsaytları bozdu defansif orta saha olarak oynayınca da cok top kaybediyor dolayısıyla bence tamamen takıma zarar veriyor. Aurelio gibi bir oyuncuyu da Zico Persembe günü de bekletir yerine Deniz'i oynatırsa artık ben Zico'nun aklından da süphelenirim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ben bu adamı Genclerbirligindeykende hiç begenmezdim Fenerbahce'ye geldi ve 750 bin $ da tazminat ödedik bu Deniz için.AZ macında gördük tüm ofsaytları bozdu defansif orta saha olarak oynayınca da cok top kaybediyor dolayısıyla bence tamamen takıma zarar veriyor. Aurelio gibi bir oyuncuyu da Zico Persembe günü de bekletir yerine Deniz'i oynatırsa artık ben Zico'nun aklından da süphelenirim.
    Zico Aurelio yu kadroya almamisti sakat diye.. sakatligi gecse bile oynatmaz Zico onu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biliyorum ilk macta sakat diye almadı ama bu macta da onu oynatmaz artık Deniz'i oynatırsa işimiz daha da zorlaşır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    -----------Volkan------------

Önder---Lugano---Edu---Ümit

----------Appiah--------------

Mehmet-----------------Tuncay
    ----------Alex---Tümer----------

----------Kezman-------

Seklinde Cikmalidir bence Fenerbahce
    kardes tabi herkesin kendi yorumu ama bu kadro en az 5 yer orda

ya bide su deniz yorumlarına baktıımda inanamıorm tmm haklısınız hiç top tekniği yok top oynayamıo ama takım sawunmasına yaptığı katkıdan kimse söz etmio sakarya macında oyundan alınınca orta saha bombos oldu tabi aurelio nun yokluğu da etkiledi fakat aurelio deniz onlibero appiahda orta sahanın ortası forwet arkası gibi oynarsa gercekten eleyeceğimize inanıorm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

*******Volkan*******
    Önder*Edu*Lugano*Ümit

*******Appiah*******
    Mehmet********Tuncay
    *****Tümer*Alex*****
    *******Kezman*******

Volkan

Önder T. Edu Dracene Lugano Ümit Özat

Appiah Auerellio

Tümer Metin Alex de Souza

Tuncay
    Kezman

FB ye bol şanslar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

---------------volkan--------------------------------

önder-----lugano-------edu-----ü.özat

appiah-----deniz-----tümer- ------- -
    --m.yozgatlı------------------------tuncay -------
    -------------- kezman--------------------

her
    zamnkı gıbı
    Yersenız

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by lazyboy7 View Post
    her
    zamnkı gıbı
    Yersenız
    cok gereksiz bi yorum olmus kardes madem dusunduun kadroyu yazmıcaksın neden yorum yapıosunki

GK:VOLKAN(mecburen)
    DR:ÖNDER
    DC:LUGANO
    DC:EDU
    DL:UĞUR BORAL
    DM:AURELİO
    DM:APPİAH
    ML:TÜMER
    MR:MEHMET YOZGATLI
    AMC:TUNCAY ŞANLI
    ST:KEZMAN

Nesil
    2007
    Yer

yha arkadaslar sakatlığı tam olarak gecmeyen aurelio kadroya alınmadı we istanbulda kalacak... doğal olarak zico nun da olduu gibi bnmde kafamdaki kadroda deişiklik oldu...

---------------------volkan-------------------

--önder---------edu-------lugano---------ümit

---------------deniz-------appiah-------------

m.yozgatlı-------------------------------tümer(tuncay)

--------------------tuncay(tümer)-------------

--------------------kezman-------------------

size nasıl ama lutfen su denizin ilk macdaki hatalarından bahsetmeyin o macta stoper oynadıııııııııııı....

bence f.b maça sadece inanarak çıkmalı ...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri