1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Persembe aksamı maca nasıl cıkmalıyız??

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    ---------volkan------------

önder------lugano----edu---UĞUR BORAL

m.Yozgatlı-----Appiah-----Aurelio----tUncay

KEZMAN-------ALEX

hollanda da bize ayağa top yapan ayağında iyi top saklayan adam lazım bu alex deil aurelio dur.....aurelio nun bu maçta görevi orta sahadaki top kayıpların rakip biliosunuz ki çabuk atağa kalkıo aurelio nun görevi bunları durdurmak tabi tek başına deil appiah da yardım edecek alex arada bi amc ye gelicek kezman'a ara pas çıkaracak....uğur,önder,tuncay,mehmet kanatlardan ellerinden geldikçe bastıracak ama mümkünse top kaybetmeyecekler bu taktikte appiah ve aurelio ya çok yük düşecek bence lugano-edu ikilisinin bi anlık dalgınlığı fenerbahçe için çok zora düşürür......NASIL AMA yorumlarınızı bekliorum bu arada
    walla kadron için bişi demicem ama alttaki mac hikayesi tam fm lik olmus seni bian zico sandım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kesınlıkle macta kosacak oyuncular tercıh edılmelı
    cok cok haklısın kosan basan hırslı oyuncular tercih edilmeli takım sawunması cok onemli bu almaar a karsı cunku onların star denebilecek bi oyuncu yok fakat takım olarak super top oynuolar onların bu oyunu bozmalıyız o saman istenilen sonuc gelir saten cunku onlarda tek basına iş yapabilecek adam yok
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=yatebos;521060]walla kadron için bişi demicem ama alttaki mac hikayesi tam fm lik olmus seni bian zico sandım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ben zaten ERSUN YANALI tahtindan indirecem....bu lafimida unutmayin 20 YIL SONRA ERSUN YANALIN YERINDE BEN OLCAM

Mesaj Yetkileri