Originally Posted by
comandante
appiah ın mevkisini istediğin yere sor abi istersen anket de açalım dmc ya da dmcye dönük mc oynar.ve kralını oynar.ama bu sene neyi var anlamadım...
sakarya maçında sadece bir gol attı tümer o da önüne düştü top kale boştu nerdeyse.alkmaar maçı???
alkmaar maçı mı daha önemliydi sakarya maçı mı?bana göre alkmaar.ben de ona göre yorum yapacağım...il başlarda bir pozisyon oldu,deniz ofsaytı bozdu adam volkanla karşı karşıya kaldı.allahtan ki herif helva gibi vurdu...10 dakka sonra yine deniz aynı hatayı yaptı ve bu sefer affetmedi adam...
ayrıca da appiah bu kadar formsuzken niye bi uyarı verilmiyo ya da niye en azından sakarya maçında kesilerek birşeyler anlatılmaya çalışılmıyo...
ya kardes sn hala deniz diosun o macta adam stoper oynadı ondan ole oldu sonucta onların oyunu bozabilecek adam lasım bize defansları saten kotu bireysel performanslarla golumuzu atarıs...appiah'ada gelince tmm mc we dmc oynar ona bişi demiorm saten normal maclarda da orda oynuo fakat gana milli takımında da amc gibi oynadı we kotu oynamadı.. bu macta basacak oyuncuya ihtiyacımız olduu için orda appiah oynamalı hucumda yapacağı katkıların yanında sawunmada da on libero gibi gorew yapıp ortayı 3 leriz we onların yerden hızlı ayaa pas futbollarını bozarız bunu yapabilirsek saten her turlu gol gelir onların bu defansı warken
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"