bence de sefaburan ın dediği gibi bi yap nolacak
75 e kadar kim ole kim kala![]()
ya ben birisinden duydum fm 2007 2100 yilina kadar devam etmis. pele maradona gibi oyuncular tekrardan cikmis.
forma 2100 yılına gelen arkadaşlar warsa link le werirse sevinirim
ya hıc zevkli olmuor yaf bn 2015 e kadar bile dayanamadım fm2006 da hıc sarmıo!tanıdıl kımse kalmıo
nerdeyse
arkadaşlar dün akşam üzülerek söylüyorum fm 2007 01 path versiyonu yükledim (crk) yüzünden oyun açmadı ve hep hata verdim bende sinirlendim bütün dosyalrı sildim oyunu tekrar kurdum ve belgelerimdeki kayıtlı oyunlarıda silmişim oyun gitti çook moralim bozuldu sen o kadar ilerle tekrar oyun aç... artık yeni oyun açtım bu beni daha çok hırçınlaştırdı... şu an 2008 geldim hemen
bn fm2006 da roma ile 2048 e gelmiştim heryerde regen oyuncular vardır rooney yardımcı antrenordu bende sonra fm 2007 cıkınca da bir daha oynamadım
bende 2006 yi 15 sezon kadar oynadim ama bir sure sonra hakkatende tadi kacti cunku arkadaslarinla konusurken ben rooney`i takima aldim diyince iyi guzel olmus diyolar. bunun ustune muhabbet edip egleniliyo da kimsenin bilmedigi bir regen oyuncu hakkinda konusulamiyo ki.. forumlarda bile hep suanki oyuncular ustune yazilip ciziliyo, bu oyuncular da gidince tadi kaciyo oyunun. zaten belli bir sure sonra cikan regen oyuncularin sayisinda da dusus oluyor.
Umarım amacına ulaşırsın.Allah sabır ve istek versin.
oyun 2010 ları geçince sıkmaya baslıyo ama o kadar basarıyı da bırakamıyo insan da sonu yok oyunun yhaaa surekli regenler çıkıyo
oyun ilerledikce isimler ilginclesiyo mesela FM 06 da 2020 yilina geldigimde Steven Rooney - Sergen Sanli diye adamlar cikmisti.. data herhalde isimleri karistirarak yeniden oyuna koyuyor..
ewet arkadaşlar fm 2050 e gelen arkadaşlar warsa formu yazarsa sevinirim ben tekrar başlıdım...
auzha bitirince napacaksın ki![]()
ben 2021 yılındayım. Oyun sıkıyor diyen arkadaşlar scout programı indirmelerini tavsiye ediyorum. geleceğin yıldızlarını alıyorum ve süper oynuyorlar. daha sonra yüksek fiyata büyük takımlara satıyorum. her sezon zevkli geçiyor valla. bu gidişle 2100 yaparım heralde çok zevkli çünkü...
Emekli olunca yeni menajer ekleyin ve devam edin![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
fm sevdası bitmez yaw
bu sevda bitmez