Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 291 sonuç

Konu: Toutatis_V1_Avrupa da da başarıyı yakalayın. Sigames'ten :)

1. Default

Rapidshare linkine tıkladıktan sonra açılan sayfada free butonuna tıklıyorsun. Free butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada geri sayım başlayacaktır. Geri sayım bitince sana resim doğrulamasını soracak. Resimdeki rakam ver harfleri kutucuğa yazdıktan sonra Kutucuğun hemen sağındaki butona tıklayacaksın. Dosya download edilecek. Umarım anlamışsındır

Evet bu taktik süper bişiy... Bende yeni keşfettim bu taktiği bayagı işe yarıyor...
    Arkadaşlara öneriyorum...

3. Default

Yorumun için tşk.ler Fıratcan..

Şu an için bence en iyi taktik. Birde kanat oyuncularınız iyiyse forvetinizde en az 1 adamınız fena değilse avrupa kupalarında bile sıradan anadolu klüpleriyle bile baya ilerleniyor.
    Ben gol atamadığım zaman defansif ortasahayı çıkartıp yerine ofansif ortaha alıyorum ve bu sıkıntımı aşıyorum.

bu taktikk warya süperr kesin kullanınn

6. Default

taktik harbiden super otesi olmus..ustadin ellerine saglik..Ben de fenerbahce ile oynuyorum, ilk sezon 28 puan farkla sampiyon oldum,su anda ikinci sezonun sonlarindayim ve 4 beraberlik 1 yenilgi 12 puan farkla da liderim..ilk sezon turkiye kupasini da kaldirdik..yabancilar van den borre,lorik cana,alex,guardado,vitti bir de her ne kadar hala profesyonel olmasa da millan..Benim sikintim fenerbahcenin gercek hayattaki sikintisiyla birebir ayni..AVRUPA!! Iki sezondur tik yok masallah..Ilk sezonda baya kuvvetli bi gruptan cikip Man Utd'ye elendik,ikinci sezonda grupta celtic iki macta da doseyince uefa'ya tasindik orada da zaragoza'yi ite kaka gectik ama bu sefer de ajax'la 2-2 0-0 berabere kalip kupaya veda ettik..Olmayinca olmuyor sevgili dostlar yani bu taktikle de olmuyosa ben daha bisey demiyorum..Bi de bu vitti denen cocugu cozemedim gitti..youtube'de bunun sahane gollerini izledim, ben de daha bi tane adam gecmisligi yok pez...gin..Neyse iste bole kafanizi agrittim farkindayim, bu Avrupa konusunda vitti konusunda ya da kadro yapisi konusunda yorumu olan varsa buyursunlar lutfen beklerim..Saglik ve afiyetle degerli dostlar..

valla galiba herkesin aksine bir tek ben bu taktikte basariyi yakalayamadim.simdi baska bir taktik deniyorum hic fena gitmiyor ama hirs yaptim mutlaka bu taktikte de bisiyler yapacaim

Ben Bu TaktİĞİ Denedİm Ama Begenemedİm Sanirsam Sorun Bende))

ben bu taktiği 4-4-1-1 şeklinde beşiktaşda uyguladım defansın ortasında koray ve mustafa doğan(ibrahim toroman) sağ tarafta serdar solda İ. Üzülmez orta sahada solda İ. Akın yanında delgado yanında fahri (kleberson) sağda ali tandoğan forvet arkasında rico paşa önünde güleç sezon başlarında 7-8 maç sonra bu taktiği denendim 6 maç arka arkaya kazandım yalnız taktik normal pas karışık top kapma normal oyın anlayışı hızlı diğerleri hep normal yaptım.

Nesil
    2006
    Yer
    duisburg almanya

ya bende denedim ama defans cok önde ve cok top kaybi yasiyom!!!

:-) http://postcardsbargain.com/joke.html

bence güzel taktik tavsiye ederim..

cok tsk ederim bu taktigi bize sundugun icin bu taktikle takimim zaragoza r.madridi deplasmanda 4-1 yendim tsk ederim

beyler bu taktikle lyon la 97 puanla sampiyon oldum guvenin taktige eline saglik

14. Default

Yorumlarınız için tşk.ler ark.lar. Sizin yorumlarınız doğrultusunda en güvenilir taktiklerden biri oldu bu taktik. Yeni başlayanlar ve taktik tutturamayanlar için yararlı olacak. İYİ fm ler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sezon başında denedim hiçbir işe yaramadı sağol yinede

takım taktiğe alıştıktan sonra gerçekten de çok büyük başarılar geliyor. Beşiktaşla ilk sezonun yarısında sıkıntı çektim ama 15. haftadan sonra falan takım çok iyi oldu.
    uefa kupasında şampiyonlar liginden gelen real madrid'i eledim. ardından shaktarı eledim ve portoyu da yenip uefayı aldım. milanı 5-3 yenip süper kupayı aldım.

2. sezonun ilk maçında galatasaray deplasmanında hasan şaşın ortası kaleye gitti gol oldu. kennedy bakırcıoğlu penaltı kaçırdı ve 1-0 kaybettim. şu anda 12. hafta ve başka gol yemedim liderim. sadece şamp. liginde işler kötü gidiyor. son maça kaldı sonuç bakalım.

kısacası taktik beşiktaşa da iyi geliyor. runje bile adam oldu daha ne olsun

17. Default

Ve evet..oldu..en sonunda oldu..ne mi oldu..Fenerbahce ile 3. sezonda sampiyonlar ligi finali oynamaya hak kazandik..Juventus Real ve Hertha nin oldugu gruptan 4 galibiyet 2 beraberlik, ardindan ikinci turda Ajax a bi kunde sonra sporting, yari finalde villareal ve finalde chelsea..ne yazik ki drogba esseginin 107. dakikada attigi golle sampiyonlar ligi kupasi 3. kez ust uste chelsea nin oldu..ama olsun Liege deki o final macinda aslanlar gibi ciktilar oynadilar ezilmeden bizimkiler..Helal olsun onlara ve tabi ki de Toutatis arkadasa..3.sezonda yenilenen kadromu da siz degerli Fm dostlari ile paylasmak isterim GK-Volkan Babacan DR-Mehmet Topuz DL-Marcelo DC-Van den Borre DC-Onder Turaci MC-Lorik Cana(Tam bir aygir) MC-Sherman Cardenas ML-Guardado(tutabilene ask olsun) MR-Gokdeniz FC-Cem Sultan(Vay anasini arkadas ne takiyo cocuk..) FC-Nicola Millan (Bisey diyemiyorum)...
    Vitti yi Trabzon a 2 milyona kakaladiktan Alex i de PSV ye 7 milyona okuttuktan sonra Marcelo ve Cardenas la silkinen isbu kadro ligin de turkiye kupasinin da Cl nin de atti tozunu.. Su ayrintiyi da belirtmek isterim ki Chelsea final macindan 2 gun once Cardenas 4 haftaligina sakatlandi, Marcelo Brezilya nin Belize ile olan eleme macina Guardado da Meksikanin Bahama adalari ile olan guney amerika bilmem ne kupasi macina intikal ettiler..Agzim hala carpik durumda ettigim kufurlerden..Belki onlar olsalardi 107. dakikaya falan kalmadan bitirecektik artist chelseanin isini net bi skorla ama sans iste.. Fenerbahce sansi dedik koyduk Evren Soysal i DL ye koyduk Tuncay i ML ye Fahri yi de gobege 107 ye kadar da dar ettik sahayi o mahur takima..Tekrar ve bir kez daha helal olsun..en cok da sana Toutais!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    boylesi bi taktigi bizlere kazandirdigin icin..

konyasporla ilk sezonda şampiyon oldum 1 puan farkla,target man ve kanatlarınız çok önemli..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

konyasporlami ? ahaha yok daha neler ya bende etimesgutsporla super ligde sampiyon oldum ilk yilimda arkadasim boyle bisey soyluyorsan SS koyda gorelim yani

kimseye birşey ispatlamaya ihtiyacım yok SS koysam hile yapmışsındır dersin sen,en zevkli oyunlarımdan biri oldu konyasporla ilk sezon şampiyonluğum son maçta deplasmanda kayseriyle 0-0 berabere kaldım 2. sıradaki trabzon ise sahasında lig sonuncusuyla 0-0 berabere kaldı trabzon çok gol kaçırdı az kalsın şampiyon trabzon oluyordu ama sonuçta tam süper oldu

üşenmeseydim yaptığım transferleri yazardım ama kusura bakmayın iyi eğlenceler..

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by tigris View Post
    konyasporla ilk sezonda şampiyon oldum 1 puan farkla,target man ve kanatlarınız çok önemli..
    Cok dogru Target-Man en onemli adami bu taktigin tek basina sampiyon yapabilir, Hem Fenerbahce ile hem L'pool ile Eddie Johnson tek basina Lig, Kupa, SL sampiyonu yapti neredeyse. L'pool Forvetinde Cesar Delgado ile birlikte 100 golun ustunde attilar, ancak yeni yamada Fenerbahce'ye eskiden alabildigim C.Delgado'yu alamiyorum cunku cok buyuk takimlar istiyor... Onun yerine Jose Sosa'yi monte ettim canavar gibiler...

Saygilar

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bu konuda cok haklisin eddie johnson hambug oyunumda sampiyon yapti beni 36 mac 23 gol 20 asist

Valla aga Süper bence emeğine sağlık

YA Baba Ben Fenerbah.eyle 2.Ön ELemde 4 Skor Gibi Farklı yenıldım Olmadı Yaff

25. Default

FB ile 4 fark mı yedin ? Mutlaka büyük bir eksiklik var. Taktiğin açıklamlarına dikkat et

Yorumlarınız için tşk.ler ark.lar

YA Baba Winger Nedir Onu Anlamadım.. Ben

Nesil
    2006
    Yer
    -

galiba kanat oyuncusu demek yani tuncay deniz baykara

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Fenerbahce ile ikinci sezonda SL yari finaline ciktim, sanirim finale de cikarim dur bakalim. Uzakara en iyi taktik, zaten guclu takimlara da uygularsaniz yenilmez oluyorsunuz. L'pool ile ilk sezonda namaglup lig, kupa, SL kazanmistim.

Tesekkurler,

Saygilar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by demaio View Post
    Fenerbahce ile ikinci sezonda SL yari finaline ciktim, sanirim finale de cikarim dur bakalim. Uzakara en iyi taktik, zaten guclu takimlara da uygularsaniz yenilmez oluyorsunuz. L'pool ile ilk sezonda namaglup lig, kupa, SL kazanmistim.

Tesekkurler,

Saygilar...
    Evet Villareal engelini de asip Finale kaldim SL'de... Bu taktik bir numara, hele ki dogru oyunculari da bulunca yenilmez oluyorsunuz.

GK-Volkan Babacan
    DL-Omar Esperaza
    DR-A. vanden Bore
    DC- Serdar Tasci
    DC- Onder Turaci
    ML- Tuncay Sanli
    MR- Mehmet Topuz
    MC- Emre Belozoglu
    MC- Sunny
    FC- Eddie Johnson
    FC- Jose Sosa

hem ulusal liglerde hem de uluslararası şampiyonalarda mütevazi kadrolarla bile beklenenden oldukça yüksek başarı sağlanıyor.güzel bir taktik.teşekkürler...

çok saol dostum senin sayende gözümüz kupular gördü ve daha görücekte bu taktikle bayernde ilk sene ligi ve al. kupasını aldım şampuanlar liginde yarı finalde elendim her ne kadar yarı finalde elenmek koyduysada bana elimizden bişe gelmez araştırmalarına dvm et başka paylaşımlarda görüşmek üzere

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri