Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sizce tecrübeliler mi? Genç oyuncular mı?

Bence de ikiside olmalı ama gençlere daha çok yer verilmeli. Onları komuta edecek 1-2 tecübeli futbolcu bulundurmak lazım takımda

en iyisi gençler hem piyasaları oluyor hemde dinamik oluyolar...furkan bastan mesela süper...arkadaşlar srei lenka dan(afrika ülkesi) ummaro diye bir adam var 100 k ya alın kale hariç bütün mevkilerde oynuyor 1 yıl sonra avrupa peşinde son keşfim...

3. Default

bence defansif yapıyı tamamen tecrübeli atağıda tamamen genç oyuncular yapmak mantıklı

Bana göre Gencler önce kiralanmalı Gençler çok hata yapar İdeal kadro 30 yaşı geçmemeli

5. Default

arkadaşlar gs deyim kadromun ort. yaşı. 26 özellikle ferhat öztorun, halim kurtuluş, oğuz şabankay, mehmet güven, irfan başaran, arda turan, aydın yılmaz, cafercan aksu, cem sultan ve özgürcandan çok memnunum bunlar gs nin 3 sene çsonra banko oyuncuları olcak adamlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

tabi ki genç oyuncular....

Yerine göre genç yerine göre yaşlı demiyelimde tecrübeli.Arkadaşlar şöyle düşünün bi takım hep tecrübeli oyunculardan oluşuyosa olmaz hep gençten oluşuyosa yine olmaz abilik yapacak adam lazım

Druma göre değişebilir ama aynı özelliklerdeyse tabiki genç yetenekler... Hem menajer puanınada etkisi olur...

bence tecrubeliler/hedefe daha kolay ulasirsin/ayrica yasli oyunculari almak daha kolay ve ucuz/

bence ikisindende gerekiyor

ben 30 yaş sonrası adamın ortalaması 8 falan değilse kesinlikle oynatmam. ayrıca genç(18-19) ve yaşlı(28-29) ayna oynatırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Pendik

genc ama takimda abi birakmak gerek butun futbolcular favori personel olarak aliyo bende bende onlara takimda gorev veriyorum

alt liglerde oynuyosan yaslilar iyi is yapiyo ama ust duzey mucadeleyi kaldiramiyolar bu yuzden ust liglerde gencler alt liglerde yaslilar

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Default yaşlı oyuncuları kadroya katmak fayda sağlar mı ?

BEn alpay ve hamit mandıralıyı aldım. Tecrübeleriyle gençlere birşeyler ögretsin diye. Acaba yanlış mı yapıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Böyle tecrübeli oyuncular bazı maçlarda sana oyunu kazandırır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

ya siteyi keşfetmem biraz zaman alıcak

17. Default

Kesinlikle tecrübeliler.

bence genc oyuncular ben yaslı oyuncuları direk yolluyorum....

takımına göre değişir ama özellikle şampiyonlar ligi ve uefa da tecrube çok işe yarıyor diyebilirim

olsun ama ben yinede genc derim....

Tecrübeli oyuncuları daha çok severimanvak gençlere de şans veririm

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yerine göre değişir ama ben ikisinin harmanlanmasından yanayım
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul/Ümraniye

defans kanatlar ve forvet genç ortasaha nın ortası 27-30 GK 31-35

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Ben Gencleri 2 sezon kiraya veriorum.Gelediklerinde As Kadroyu kapıyolar.Orada kendilerini Gelistiriyorlar

her zaman genc

26. Default

tecrübeliler..

her zaman genc aslinda takimda tecrubelilierde olmasi laaazim bir arada oynatinca daha cok verim aliyosun

arkadaşlar takımımız bence 18 ila 30 yaş arasında kurmalıyız hepsinin özelliklerini takımımıza yansıtmalıyız tecrübeziler topu uzaklaşırmakta kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda atamıyolar ama tecrübeliler bunlarda ii ama gençlerde fazla koşuyor ispatlamak için kendilerini

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

15-16 tane genç alırım takımıma 8-10 tanede tecrübeli.maksat genç oyuncularım tecrübelensin

Bunlardan karma bir takim yapilirsa iyi olur kanimca ama kalecinizin tecrubeli olmasinda fayda bak cunku genc kaleciler bazi buyuk maclarda hatalari cok kotu oluyor ama yinede ikisinden bir karma bir takim iyi olur

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri