Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 309 sonuç

Konu: Football Manager 07 Kurulum Kılavuzu [Flash Anlatım]

Exclamation Windows Vista'da FM 2007 Sorunu

Merhabalar. Sistemimde Windows Vista Orjinal Lisanslı versiyonu yüklü. Dili İngilizce. Bölgesel dil seçeneklerinden Klavye dilini de İngilizce yaptım dediğiniz gibi. Java'nın da en son sürümü yüklü Vista'nın içinde. Java'nın sitesine girip indirmek istediğimde zaten sisteminizde en son sürüm yüklü tarzında bi uyarı alıyorumYani bu koşullarda Java da yüklü Dil Seçenekleri ayarlarım da tamam ve App Data klasörünün içindeki Sports Interactive klasörünü de sildim oyunu yüklemeden önce.. Fakat oyunu yüklerken Setup'a tıkladığımda Java ile ilgili küçük bi pencere açılıyo ilk başta yüklemeye başlıyo, dolarken yarıya geldiğinde kapanıyo ve böyle bi hata veriyo Vista'da. Bunun sorunu nedir? XP'de hiçbir sorun yaşamadan oynayabiliyordum. Aynı ayarları tekrar yaptım dil seçenekleri ve Java ayarlarını. Fakat oyun yüklenmiyo. Sorun nedir? Bakarsanız sevinirim. Teşekkürler.. Hata mesajını resim olarak ekliyorum..

arkadasım peki windowsun tamamı ingilizce mi oluyo

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şuanki grafik ayarları ile yapamazsınız diyor. Sanırım grafik ayarlarında bir sorunun var. Tekrar dene. Boyutlarında oynama yap. Uyuşmuyor olabilir. Sistem sihirbazından Fm 2007 için program uyuyumluluk sihirbazını kullan.
    Grafik kartım Saphire Ati Radeon X1300 PRO 512 MB DDR2. Çözünürlük ayarım 1152 x 864 32-bit. Ekran Kartının driver'ı da en son güncellemeler yapıldı. XP'de de aynı çözünürlükte çalıştırıyodum. Install penceresi bile gelmiyo ekrana.Sorun ne olabilir başka? Java veya Dil ayarlarıyla ilgili bi sorun olmadığı kesin ama dimi? Burdan bunu mu anlıyoruz?

Bu arada arkadaşımız bi soru sormuş. Dil ayarlarını değiştirince Windows tamamen İngilizce olmuyor. Sadece klavye girdisi İngilizce oluyo. Yani Türkçe klavye'yi İngilizce klavye yapıyosun.

Nesil
    2005

Arkadaslar setap a basinca soyle bir hata veriyor cozumunu bilen varsa yardimci olabilirmi

the wizard cannot continue beacuse of the follwing error:could not load wizard specified in/wizard.inf

tam kuruluma geçicem sihirbazdan sonra bole bişey ne yapmam gerekio yardımmm!!!

blademaleq aynisi bana da oluo ltfn yardim edn aynı cd arkadaşda yüklendi bn de yüklenmio ama bu hatayı werio işte ;

the wizard cannot continue beacuse of the follwing error:could not load wizard specified in/wizard.inf

sihirbazı tam açakken oluo bu ltfn yardım edin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar yrdm eden yok mu yaa???

merhaba arkadaslar ben oyunu aldım yukledım ancak c'de yok!! bulamıyorum bır turlu. nereye atmıs olabılır? yukledıgı bellı ama bulamadım...

Nesil
    2006

Fm 2007 yi kurarken hani Standard bir de No demos var bunların tam olarak anlamı nedir?No demosu işaretlersek ne olur?

Quote Originally Posted by blademaleq View Post

tam kuruluma geçicem sihirbazdan sonra bole bişey ne yapmam gerekio yardımmm!!!
    Beyler bendede çıkıyo böyle bişey banada yardım edin acele lazım lütfen

abicim javayı nerden dowland edeceğiz inmiyoe mal ya

Java'ı İndirmek için http://www.java.com/en/download/windows_xpi.jsp
    Bu Adresi Kullanabilirsiniz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Linke tıkla "begin download" war ona tıkla sonra zaten ne yapacağın iş yüklemek ayrıca sitede resimlerle anlatıyo yüklemeyi indirmek için siteyi yazdığın yerin altında bi şey çıkıcak orda sağ tıkla karşıdan yükle war ona baş ve dewamı normal ...

Arkadaşlar oyunu daha önce oynuyordum dün sistem geri yükleme yaptım HDDdeki ve regeditdeki tüm girişleri sildim artık fm yi kuramaya geldi dil ayarlarını yaptım java nın en son versiyonunu yükledim sıra yüklemeye geldi fakat kurulum sihirbaı başlıycak başladı tam doğrulama lar bitti şimdi yükleme ekranı gelcek diyom ama ne bir hata ne bir uyarı kaybalup gidiyor sihirbaz bir iki soru daha vardı baktım hep javadan denmiş ama ben javayı kontrol ettim yok bir sorun lütfen cevap yazın (yardım edemeyecekseniz bile yardım edemiyoruz deyin lütfen)yoksa sayfalarca okuyup cevap bulamıyoruz.

13. Default

selam millet...ya arkadaşlar ben şey sorucam size..ben yukarda arkadşımızın dediklerini yaptım ama ben yeni bir cd aldım dil bölümünü hallettim ama cd ye sağ tıkladığımda otomatik kullan die bir kısım görünmüyo...ben cd nin içindeki dosyaları sayacağım size acaba eksik bir dosyamı içeriyo anlayamadım..oke ..işte cd nin içinde kiler(Alcohol 120% 1.9.5.3105 Retail(bu dosyanın içinde 3 tane setup programı var..),rzr-fm07(bu dosya boş gözüküyor),PAKET_2.1,rzr-fm07,rzr-fm07(resim formatında),rzr-fm07(msınfo formatında),rzr-fm07.sfv(sv formatında),turkcefm2007v1(fm nin setup ı) ama bunu yükledikten sonra açılmıyo tekrardan,oke...fikri olan varsa cevaplarınız beklerim bye bye

Thumbs up

Hakikaten süper bir analtım herşeyi apaçık anlatmışsın saol "AZRAİL"

15. Default

Arkadaslar merhaba
    fm 2007 ustunde sag klik yaptiktan sonra otamatik kullan diyorum fakat hic bir haraket yok yardimlarinizi bekliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sercanemen View Post
    ben her soylediginiz yapdin yukledim oyunu tikladigim zaman please insert the correct cd=rom, select ok and restart application diye yazi cikiyo nasil hallederim ben bunu lutfen acele yardim
    siteden aradim fakat cevap bulamadin yardimci olur musunuz lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

ben oyunu bir türlü yükleyemiyorum otomatik kullana basıyorum ama c:document and settnig:kullanıcı adı:ismp die bi dosya yı hata verio
    neyapmalıyım

yaw bırakın bu işleri ya bu oyun oynamıyo dediğiniz her şeyi yaptık olmuyo Yep have the same prob as borth but mine just happens at anytime bu hata gelio başlıyacam ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by alibilek View Post
    yaw bırakın bu işleri ya bu oyun oynamıyo dediğiniz her şeyi yaptık olmuyo Yep have the same prob as borth but mine just happens at anytime bu hata gelio başlıyacam ya
    Gider orjinal alırsın paşa paşa oynarsın.Lütfen kullandığın kelimelere dikkat et.Yapanlar nasıl oynuyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by bayrak111 View Post
    abiler ben bilgisayar a format attıktan sonra bir daha fm 2007 yükleyemedim. neeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapcaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
    Ne hata veriyor Bilgisayar...

20. Default yüklenmiyor

belirtildiği gibi yapyorum.yükledikten sonra ve dil ayarları yapıldıktan sonra exe. dosyası yerine fm-oyun vs diye 3 farklı işe yaramaz dosya çıkıyor...
    cd yi farklı bilgisayarda açtım başka bilgisayar da açamadaım.Bu arada bilgisayarlarda java yüklü....

Yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Cd'niz orjinal değil.

usta ben oyunu kurdum girdim reklamlardan sonra siyah bır goruntu geliyor ve kalıyor ne yapmam lazım yardım eder misiniz??

23. Default

selamlar
    herseyi dogru yaptigimi saniyorum ama oyunu acmaya calistigimda dogru cdyi yerlestirdiginizden emin olun ve tekrar deneyin diyor
    nedendir bu yardim ederseniz sevinirim

24. Default

ya bende söylenen her şeyi yapıyorum oyunu kuruyorum ama oyunu açarken kısa yola tıkladığımda "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" diye bi hata veriyo. yardımcı olursanız çok sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by corpse1981 View Post
    ya bende söylenen her şeyi yapıyorum oyunu kuruyorum ama oyunu açarken kısa yola tıkladığımda "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" diye bi hata veriyo. yardımcı olursanız çok sevinirim
    Bu sorun ''-Korsan-'' oyunlarda oluyor

26. Default

çözümü yok yani öylemi...

Default kurulum olmuyor

bende 2007 kurulu fakat Türkçe FM 2007 v1.0 BETA olan vers'yonu 'nd'rd'm fakat b'r t]rl] ba;layamiyorum uygulama dosyasi bulunamadi d'yor yardimci olab'lecek arkada; var mi/

28. Default

ya ben oyunu kurmayı denicektim..yorumları okuduktan sonra vazgeçtim bune böle yaa sanki oyun degilde nasa'nın programlarını yüklüyoz....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by karizmatrax View Post
    ya ben oyunu kurmayı denicektim..yorumları okuduktan sonra vazgeçtim bune böle yaa sanki oyun degilde nasa'nın programlarını yüklüyoz....
    Arkadaşım bize neden sitem ediyorsun biz elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz

30. Default

ya ben oyunu sildim simdi bi daha yukliorum bilgisayar dili ingilizce ama processing ekraninda duruo ne yapmam gerekio/cache leri falan da sildim. yardimlariniz icin simdiden saolun...

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri