1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: FİFA İncelemesi Başladı...

Default FİFA İncelemesi Başladı...

FIFA'nın Türkiye-İsviçre maçıyla ilgili incelemesi başladı...Bugün Federasyon başkanı Levente Bıçakcı, Fatih Terim ve Emre Belözoğlu bildiklerini kurula aktardılar...İsviçre takımının oyuncusu Vogel'de ifade verdi...

Federasyon Başkanı ve Emre herşey lehimize dönüyor herhangi bir ceza beklemiyoruz dediler...Levent Bıçakcı işin Cas'a kadar gideceğinide belirtti...Ayrıca Emre hem kendi adına hemde takım kaptanı olarak ifade verdiğini söyledi...Kaptam olmadığımı belirttim ama yinede sorularını sordular dedi...(Fifa bize mesaj veriyor galiba Emre kaptan olsun die )

Bugün Fatih Terim'de dinlenecek...

Ayrıca sabah Fifa Başkanıyla alakalı bir polis baskını olduğu bizim medyada yer aldı...İlginç neler dönüyor çözmek zor şimdilik...

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Bende ihrac gibi agır bir karar verilecegini sanmıyorum.

Polis baskınına gelince bu olayla bir alaksı yok diye okudum 2001 yılında Fifa başkanının başka bir olayı falan olmuş hatta evi falanda aranmış yani adam temiz birisi değil anlıyacagınız.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben Fatih Terim'e oldukça büyük bir ceza geleceğini düşünüyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

biz en büyük cezayı elenerek aldık zaten

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    biz en büyük cezayı elenerek aldık zaten
    ewet en büyük cezayı aldık daha büyük ne olabilirki

İsviçre takımı oyuncusu Behrami'de ifade verdi...Behrami "Havalanında saldırı olabileceğinden korktuk ama birşey olmadı.Sounma odasına ilk gidenlerden biri bendim onun için çok birşey görmedim.Büyük cezalar geleceğini sanmıyorum." demiş...

İsviçrenin diğer oyuncusu Huggel ise "Bana 8 numaralı oyuncu Nihat vurdu." şeklinde ifade verince bizim yetkililer hemen duruma müdahale ederek Nihat'ın 8 numarayı giymediğini ve kadroda da yer almadığını belirtmiş...

Bu durum sonrasında Disiplin Komisyonu Başkanı Bahreynli Al-Khalifa Sheik Salman Bin İbrahim’in İsviçreli futbolcuya, “Yalan söyledin, burada yemin altında sorgulanıyorsun ve FIFA kurallarına göre yalan beyanın karşılığı büyük cezadır” dediği öğrenildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Ee yalan attı şimdi bizim ceza azalır ve o futbolcu da ceza alır

o oyuncu ceza alırmı bilmiyorumda bizim cezamızı azaltmaz...baya bir ceza alıcaz galiba...ben 2008den ihraç olur diye düşünüyorum ama sonra tahkimde veya cas'da bozulur o biraz seyircisiz oynama cezası filan alırız(umarım)...oyuncu cezaları ağır olabilir ama özellikle Alpayınki...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Federasyon yetkilileri sağolsun, göreve geldiklerinden bu yana, her şeyi akışına bırakmış, biz nasıl izliyorsak öyle izliyorlar.

İlk maç sonrası Terim'in, Volkan'ın vs. basın toplantısında ve diğer futbolcuların basına verdikleri demeçlerle gerginlik yaratmalarına ses çıkaramadılar.
    İkinci maçtan sonra da biraz akıllı düşünüp yapmaları gereken şeyi yapamadılar: Olaya karışanlara kim olduklarına bakmadan ilk cezayı bizim vermemiz gerekiyordu, en azından soruşturma başlatmalıydık; hem etik açıdan, hem de FIFA nezdinde kararın lehimize çıkması için.
    İşin garibi, havuz meselesinde federasyon nasıl dışardan gelen bir etkiyle işin içinden sıyrıldıysa, galiba yine elinde olmayan etkenler sayesinde dört ayak üstüne düşecek..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Quote Originally Posted by meddah
    Olaya karışanlara kim olduklarına bakmadan ilk cezayı bizim vermemiz gerekiyordu, en azından soruşturma başlatmalıydık; hem etik açıdan, hem de FIFA nezdinde kararın lehimize çıkması için.
    Kesinlikle katılıyorum ama ülke olarak o seviyeye maalesef gelemedik...Yapılması gereken bu aslında ama kime anlatıcaksın...İngilizler Rio Ferdinand'ı önlerinde turnuva olduğu halde hiç düşünmeden cezalandırdılar...Bizde herşey tersine gidiyor...Bakınız TS'lu Gökdeniz olayı...Neymiş Gökdeniz Türk futboluna kazandırılmalıymış...Kazandırmak istiyorsak vereceğiz cezasını sonra düşürücez...O adamın yaptıkları kapanacak bu şekilde bizde onu kazanmış olacağız...Ohhhhh ne güzel herşey yolunda...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Güzel bir nokta..
    Hukuki kararlarda emsal gösterme durumu vardır ya.. Yarın bir başka futbolcu aynı suçu işlediğinde kim hangi yüzle altı aydan fazla ceza verecek.
    Ya da Gökdeniz'i türk futboluna kazazndırmak için affedebiliyorsak, Ogün'ü neden türk futboluna katkılarından dolayı affetmiyoruz.

Biz ALpay'ı da iki kere affetik zaten (Vlaovic'i düşürmemesi suç değildi, onu saymıyorum) hem de ikincisinde "Beckham formamdaki Türk Bayrağı'na tükürdü, onun için saldırdım" diyerek milli gururumuzu okşadı, biz de affettik... Deliyiz ya..!
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

abi bu soruşturmanınsonucunu acayip merak ediyorum

Mesaj Yetkileri