daa hamit altıntopa parası yetmeyip sadece formasını getiren bi kulubun alex i alması hakkında bu kadar yorum yapılması ilginc... ayrıca alex parayı gorurse gs dahil her yere gider fakat tuncay kesinlikle gs ye gitmezzzzzzz...
daa hamit altıntopa parası yetmeyip sadece formasını getiren bi kulubun alex i alması hakkında bu kadar yorum yapılması ilginc... ayrıca alex parayı gorurse gs dahil her yere gider fakat tuncay kesinlikle gs ye gitmezzzzzzz...
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
adnan polat dışında fbli oyuncuları istiyen kim ki ?????
adnan polat fb li oyuncu getireceğine 3 ligden adam getirsin ona bile razıyım...
Adnan Polat ise böyle oyuncularla ilgilenmeyi bıraksın... taraftarın istemediği oyuncuları ali sami yen e sokmaya çalışmasın...
birincisi uslubuna dikkat etikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi supersin yhaaaaakoptum
![]()
![]()
![]()
en doğrusunu sen soledin walla helal olsun
he bide uAburak bunun ustune dicek bişi war mı sence??![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Neyi nasıl yazacağım beni ilgilendirir .. Bir sorunun varsa uyarı butonunu kullan .. Kimin üslubu daha düzgün herkes görüyor, şüphen olmasın .. Okumadan yorum yazmam, forumda insanlarla sürekli bir tartışmaya giren de ben değilim .. Senin yaptığın esprileri (!) beğenme zorunluluğumda yok ..