1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: G.Saray bizden adam alamaz"

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

daa hamit altıntopa parası yetmeyip sadece formasını getiren bi kulubun alex i alması hakkında bu kadar yorum yapılması ilginc... ayrıca alex parayı gorurse gs dahil her yere gider fakat tuncay kesinlikle gs ye gitmezzzzzzz...
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adnan polat dışında fbli oyuncuları istiyen kim ki ?????
    adnan polat fb li oyuncu getireceğine 3 ligden adam getirsin ona bile razıyım...
    Adnan Polat ise böyle oyuncularla ilgilenmeyi bıraksın... taraftarın istemediği oyuncuları ali sami yen e sokmaya çalışmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    daa hamit altıntopa parası yetmeyip sadece formasını getiren bi kulubun alex i alması hakkında bu kadar yorum yapılması ilginc... ayrıca alex parayı gorurse gs dahil her yere gider fakat tuncay kesinlikle gs ye gitmezzzzzzz...
    Vay be nelerde biliyorsun ... Galatasarayın ekonomi işlerine sen bakıyorsun galiba .. Para yetmediğinden mi, yoksa Türkiye de oynamak istemediği için mi gelmedi Hamit ..

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Vay be nelerde biliyorsun ... Galatasarayın ekonomi işlerine sen bakıyorsun galiba .. Para yetmediğinden mi, yoksa Türkiye de oynamak istemediği için mi gelmedi Hamit ..
    birincisi uslubuna dikkat et ikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Berkaiser View Post
    Bir Galatasaraylı olarak şunları söylemek zorundayım.Adnan Polat'ın Alex'e açık çek önermesi hiçbir anlam ifade etmez.Çünkü bizim çekler karşılıksız çıkıyor.
    abi supersin yhaaaaa koptum en doğrusunu sen soledin walla helal olsun

he bide uAburak bunun ustune dicek bişi war mı sence??
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    birincisi uslubuna dikkat et ikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok
    Neyi nasıl yazacağım beni ilgilendirir .. Bir sorunun varsa uyarı butonunu kullan .. Kimin üslubu daha düzgün herkes görüyor, şüphen olmasın .. Okumadan yorum yazmam, forumda insanlarla sürekli bir tartışmaya giren de ben değilim .. Senin yaptığın esprileri (!) beğenme zorunluluğumda yok ..

Mesaj Yetkileri