1 ile 30 arası toplam 402 sonuç

Konu: Kuponlarımız...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyler 8 gün sonra iddaa kalkıyor diye bir şey duydum, doğrumudur ??

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

323 Barcelona 1-2 Liverpool 02(ç) 2.13 WON
    325 Porto 1-1 Chelsea 2 1.75 LOST
    326 Roma 0-0 Lyon A 1.60 WON
    331 Everton 1-2 Tottenham 0 2.90 LOST

Maalesef yine olmadı2 gündür Londra'lılar kelek yapıyor...(Arsenal-Chelsea-Tottenham)

Burak öyle bir söylenti vardı,ihalede usülsüzlük yapıldığı için ama tam tarihini bilmiyorum.Zaten şimdilik kesin bir şey yok,yeni ihale yapılana kadar devam etmesi yönünde bir baskı var,özellikle spor bakanı Mehmet Ali Şahin klüplerin ciddi bir gelir kaybı yaşayacağını hesaba katarak gerekirse yasada düzenleme yaparız falan demişti,tabi birde yurt çapında ki yüzlerce iddaa bayinin de zor durumda kalacağını düşününce durdurulması bana pek olası gelmedi.
    Bildiğim kadarıyla ihale tekrarlanıcak yakın zamanda(9-10 ayı falan bulur) ama yeni ihaleye kadar İddaa devam edecek.Ama yeni bir gelişme varsa bilemem tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Burak öyle bir söylenti vardı,ihalede usülsüzlük yapıldığı için ama tam tarihini bilmiyorum.Zaten şimdilik kesin bir şey yok,yeni ihale yapılana kadar devam etmesi yönünde bir baskı var,özellikle spor bakanı Mehmet Ali Şahin klüplerin ciddi bir gelir kaybı yaşayacağını hesaba katarak gerekirse yasada düzenleme yaparız falan demişti,tabi birde yurt çapında ki yüzlerce iddaa bayinin de zor durumda kalacağını düşününce durdurulması bana pek olası gelmedi.
    Bildiğim kadarıyla ihale tekrarlanıcak yakın zamanda(9-10 ayı falan bulur) ama yeni ihaleye kadar İddaa devam edecek.Ama yeni bir gelişme varsa bilemem tabi.
    Geçenlerde Şansal Büyüka İddaa da kalkıyor, küçük kulüpler deplasmana gidemeyecek gibisinden birşeyler söylemişti ..O yüzden sordum .. Bilgiler için sağol ..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Geçenlerde Şansal Büyüka İddaa da kalkıyor, küçük kulüpler deplasmana gidemeyecek gibisinden birşeyler söylemişti ..O yüzden sordum .. Bilgiler için sağol ..
    Bende bugün ufak bir haber aldım.Yasada düzenleme için CHPliler ve bazı AKPliler izin vermeyecekmiş diye bir söylenti var,eğer bu haber doğruysa senin dediğin gibi olur.İddaa Mart ayını bile göremeyebilir.

Bugünkü kuponum,

425 AZ Alkmaar - Fenerbahçe 2 4.25
    436 Osasuna - Bordeaux 2 3.75
    442 Paris Saint-Germain - AEK Athens 2 6.00
    443 Parma - Braga 1 1.70

Toplam:162 ytl

Bir de sabah oynadığım kupon var 2. Lig B Kategorisi maçlarına,onu okulda olduğum için buraya yazamadım.Öğle arası çarşıya inip oynadık arkadaşla.

411 Çanakkale Dardanelspor - İnegölspor 1 1.70
    414 Oyak Renault - Eyüpspor 0 3.50
    421 Mersin İdman Yurdu - Fethiyespor 1 1.30
    424 Kastamonuspor - Zonguldakspor 0 3.00

Toplam:23 ytl
    Bu kupona biraz önce baktım tutmuş,bu akşam yada yarın resmini atıcam.

Mesaj Yetkileri