Anket Sonuçlarını Görüntüle: -
- Voters
- 0. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe'nin Az Alkmaar 11'i ...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, yarın UEFA Kupası 3. tur rövanşında AZ Alkmaar ile yapacakları maçla ilgili olarak, ''Yarınki maçta göreceklerimiz farklı olacak'' dedi.
Zico, DSB Stadı'nda takımına yaptırdığı antrenmandan sonra futbolcu Kezman ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Zico toplantıya, bir soru üzerine yarınki maçta sahaya süreceği ilk 11 kişilik kadroyu açıklayarak başladı...
Teknik Direktör Zico tarafından açıklanan ilk 11'de şu isimler yer alıyor:
Kaleci: Volkan,
Defans: Önder, Edu, Lugano, Ümit,
Orta Saha: Deniz, Appiah, Tümer, Tuncay,
Forvet: Alex ve Kezman
11'deki isimleri tek tek sayan Zico, ''Söylenecek fazla birşey yok. Yarınki maçta göreceklerimiz farklı olacak diye düşünüyorum'' dedi.
''ŞOTA BİZİ KORKUTMUYOR''-
Brezilyalı teknik adam, rakip takımda Şota'nın forma giyecek olmasının kendilerini korkutmadığını söyledi.
Kendi takımından Kezman'ın ve rakipten de Şota'nın ilk maçta yer alamadığını hatırlatan Zico, ''Şota'nın oynayacak olması bizi korkutmuyor açıkçası. Onun yerine ilk maçta oynayan da kaliteliydi. Her zaman kendi dikkatimizle oynadığımız sürece sorun yaşayacağımızı sanmıyorum'' diye konuştu.
İyi bir performans ortaya koyabilmek için orta alan mücadelesinin önemli olduğunu vurgulayan Zico, yarınki mücadele de de orta alanı güçlü tutmak için önlemler alacaklarını kaydetti.
-''TARİH YAZMAKTAN ÖNCE GALİBİYETİ DÜŞÜNÜYORUM''-
Brezilyalı çalıştırıcı, yarınki mücadelede tarih yazmaktan önce kazanmayı düşündüğünü bildirdi.
Fenerbahçe'nin, yarın kazandığı taktirde, kupada tarihinde bir ilki başaracağının hatırlatılması üzerine Zico, ''Bu noktada düşündüğüm tek şey galibiyet almak. Elbette tarihe geçecek olabiliriz. Bu noktada ben çok fazla tarihe geçecek olmayı düşünemiyorum. Ancak kazanırsak bunu elde ederiz'' diye konuştu.
Mesaj Yetkileri