1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Filistin;Irak;Vietnam;Afg

acaba bunu yükledikten sonra yeniden turksportalın 2007 için hazırladığı
    tr ligi datasını yüklememiz gerekiyomu yoksa fazla bi etkisi olmayacakmı????

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by furkie_gfb View Post
    O data olduğu yerde kalsın. Siz normal biçimde 7.0.2 versiyonunda başlayın. zaten TR ligi datası yamanın kendisinde daha güzelleştirilmiş olarak mevcut.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by furkie_gfb View Post
    Turksportal'in 2007 icin hazirladigi TR ligi datasi zaten 7.0.2 yamasi ile beraber resmi olarak cikti.

Umuyoruz ki bundan sonra data yamalari indirmek zorunda kalmayacak, oyunu aldiginizda Turkiye ligleri gercekci halde olacaklar.

arkadaslar ben yukledim updatede yapti otomatik olarak ta bu oyun ingilizce devam ediyor yine nasil olacak o is?oyunun basinda Turkpostal Turkce terklamini da veriyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sersabah View Post
    arkadaslar ben yukledim updatede yapti otomatik olarak ta bu oyun ingilizce devam ediyor yine nasil olacak o is?oyunun basinda Turkpostal Turkce terklamini da veriyor?
    Tekrar deneyin, olmazsa Türkçe versiyonu kaldırıp yeniden yükleyin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri