bence satmamaLısın şampiyonLuğu düşünüyorsun.. o zaman eLinde tutmaya bakmaLısın
bence satmamaLısın şampiyonLuğu düşünüyorsun.. o zaman eLinde tutmaya bakmaLısın
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
şampiyon akışır oynuyosun
Seedorf yedek herhalde. İsabetli derken kanat oyuncusu eksikse orada kullanabilirsin demek istedim.
Neyse. Sen kaçıncı yıldasın şu anda?
4. sezondayım işte. Galiba 2009 oluyor. Şaka bir yana şampiyonluk çok zor gerçekten. R.Madrid ve Valencia hiç puan kaybetmiyor yani. Benim tüm maçlarımı almam lazım.
Valencia'da Jo**uin'le Vicente olduktan sonra tabi puan kaybetmez ...
bence sırf jo**uin le vicente değil ..
Ne diyorsunuz, bıraksak mı be abi? Çok takım var.![]()
at madridle oynadığımda bende senin gibi onların altında kaldım hep 3 sezon oynayıp bırakmıştım ...
Ama pes etmemek lazım. Pes edip de pesi açmamak lazım.Sonuna kadar...
Hiç bir hedefim olmasa R.Madrid'i oynayacağım her maçta yenmek tek hedefim olur. Sonuçta şampiyonluk tek seçenek değil benim için.
doğru diyosun tabi ... ama o zamanlar daha çocuktuk...
ne yani bu kadar emek verdiğin takımı 3 sezonda silicekmisin yannış mı tanıttın kendini bize![]()
Yok canım Emrah abi Pes açmaz![]()
yok bana diyor erdem. zaten okullar falan açılmıştı mecbur bıraktım zaten ..
yazılıarnı zevkle okuyorm gerçekten çk güzel..
emrah taouris miydi neydi o taktikle oyna sampiyon olmazsan neyim sadece kanat oyunuclarinin oklarini bir kademe cikar
öyLe hemen pes ediceksen bu kadar kasmanın ne anLamı vardı emrahdevam iLLa başarıcaksın
Şaka yahu, Emrah pes edip pesi açar mı hiç? Asla!!!
UEFA grup maçlarına başlıyorum artık ama Glaskow'lu Ferguson'dan çekiniyorum. İnşallah bir şaka yapmaz bana.Hedefim 1. lik ama 2. lik de fena sonuç değil. Grubum dişli gerçekten. Newcastle ile liderlik için kapışırız bence. Şimdi açayım oyunu, akşam Fener'in maçını izledim ve skorunu bildim.
Sırada FM var. Bu kez skoru kendim oluşturacağım.
![]()
hadi bakalım emrah ...
Bence kesin liderlikle çıkarsın.Newcastle kim yaa Atletico'nun yanında...
eee gelişme yokmu emrah abi
Hic bosmadan devami gelsiiiiiiiiiiin
TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
!!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!
Malesef Newcastle'a yenildim ama averajla grup lideri oldum. 1 yenilgi aldım diğerlerini kazandım. Eşleştiğim takımın adını hatırlayamadım da kolay bir takım yani onu da geçerim. Size birşey soracağım. Bu grup maçlarından sonraki tur hangi tur oluyor. Çeyrek finalden bir önceki tur mu?
Yok ondan sonra bır tur daha var sonra ceyrek final
CHEMrah TV Hile Karşıtı Gösterilere Destek Verdiğini Açıkladı. İşte hile yapma-ma-nın yolları :
Birazdan anlatacaklarım bir fikirden ibarettir. Katılmayabilirsiniz ama gerçekliğinin, tarafımdan sağlaması yapılmış şeylerdir. Önce "hile nedir" ile başlamak istiyorum.
Hile : Oyundan zevk alınamadığı anlarda yapılan, oyundaki küçük düzenlemelerdir.
"Oyundan zevk alınamayan anlar" derken ne anlıyoruz peki. Başarısızlık mı sadece? Hayır sadece bunu anlamamalıyız. Soruyorum şimdi, Galatasaray, Arsenal'e UEFA finalini kaybetseydi biz zevk alamayacak mıydık? Tabiki hayır. Eksiğimiz ne peki? Esksiğimiz yapabileceklerimizi değil de yapabildiklerimizi düşünmemiz. "şampiyon olamadım" yerine "bir gün şampiyon olacağım" diyebilsek hiç hileye gerek kalmayacak.
Oyundan sadece başarıyla zevk almak pek doğru değil. Belki oyunu oynama süresi kısıtlı olan birisi kısa sürede tadına varmaya çalışıyor olabilir ama sürekli oynayan birisi için hedefsiz kalmak çok kötü birşeydir. Unutmayın ki vitrindeki bir kazağı almak istemek ve ona zor ulaşmak size daha çok zevk verecektir. Mağazanın sahibinin onu vitrinden çıkarıp "al senin olsun" demesine bir süre sevinirsiniz ama artık bir hedefiniz yoktur ve siz artık kazağa ulaşınca mutlu bir insan olamayacaksınız.
İşte hile yapmamanın yollarından biri de kariyerinizi anlattığınız bir hikâyenizin olmasıdır. Nasıl mı olacak? Kariyerinizi bu şekilde anlattığınız zaman, aslında göremediğiniz şeyleri görecek ve daha başarılı olacaksınız. Mesela ben F.Torres'i o kadar anlattım ki artık, bir bardak suyu kaç yudumda içtiğini biliyorum. Bunun için A.Madrid'in web sitesini takip ediyorum ve o kadar keyif alıyorum ki anlatamam. İnternette dolaşırken çok ilginç fikirler geliyor aklıma. Böylece yazdıklarımda hiç zorlanmıyorum. Sırf başarı için değil tabi bu hikâyeler. Mesela siz, bir Manchester United - Liverpool maçını 5 dk da oynayıp geçmeyi mi tercih ediyorsunuz? Futbol niye güzel o zaman? Bu maçı sayfalarca anlatmanın tadını ben hiç bir şeyden alamam. Evet, belki 2050'lere gelemiyorum oyunda ama 4 sezonda, oynayacağım 44 sezondan daha çok zevk alıyorum. Bunu size aşılamak zor biliyorum. Herkes yazmayı sevmiyor. Şu an evdeyim ve kimse yok açıyorum müziği ve yazmaya başlıyorum. FM aklıma bile gelmiyor yazarken. Sadece futbolu düşünüyorum. Sadece bir defa için denemenizi istiyorum.
Hikâye yazmakla oyundan zevk alabileceğinizi kabul ettiğinizi düşünüyorum ama yazmasanız da bu oyundan hilesiz tat alabilirsiniz. Mesela, bizim golleri vidyo rehberinde söylediğimiz gibi gollerinizi klip haline getirebilirsiniz, oyununuzla ilgili istatistiki bir analiz yapıp paylaşabilir, oyuncularınıza kalitesine göre puan vererek, gösterecekleri performansa göre zamanla bu puanların nasıl değiştiğini gösterebilirsiniz. Tıpkı lig puan tablosu gibi, oyuncu puan tablosu yapabilirsiniz. Daha o kadar çok ilgi çekici şey yapabilirsiniz ki, hem siz tat alırsınız hem de insanları eğlendirmek size ayrıca tat verecektir.
Son olarak diyorum ki hileden kurtulun, bazı şekerler yalayınca değil, çiğneyince tat verir. Bol FM'li günler...
Haber : Emrah Gürbüz - CHEMrah TV / Melitene
Kamera : Murat Altııslanmaz
Destek : Yurosıport
Çaylar : Veresiye...
Telefon : Parasını yatırmadığımız için kapandı.
Su : Rota virüsü karıştı.
Yazıyı düzenleyenler : Salih Modifier, Halit Organizer, Bilge Çeliker
Yazının eklenmesini istemeyenler : Sema Hayır, Coşkun Olmaz, Cenk İnanmam
Yazıcı çıktısı (basın kopyası) : HP All-in-One
Amaç : Vardır elbet bir amacı.
emrah duyguLandırdın beni yaşaka bir yana dedikLerin çok doğru ve tamamen hakLısın FM den zevk aLmanın teK yoLu bu
haklisin emrah abi
TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
!!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!
Tabi zevkler farklı olduğu için kimisi FM Modifier'den de zevk alabilir ona birşey diyemem. Neyse, mesaj açık.![]()
İNANILMAZI BAŞARMAK
Az önce inanılmaz zevkli bir şey oldu. İspanya Kupası yarı final ilk maçında kendi sahamda Mallorca'ya 0-3 yenilmiştim. Tam tur gitti derken. Cesurca bir hamle ile Vucinic'i yedeğe çektim. Marcelo ile Zaccardo ise milli takımlarda olduğu için 3 önemli oyuncumdan yoksun çıktım. Ama deplasmandaki inanılmaz maçta, Gourcuff'un 2 asist, ve F.Torres'in 2 gollük müthiş performansları ve Aythami'nin harika kafa golüyle maçı uzatmalara götürmeyi başardım. Uzatmalarda takımı biraz defansif oynattım ve kontra atak oynamaya başladım. Leo Franco öyle kurtarışlar yaptı ki ben bile inanamadım. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı ve penaltılara gitti maç. İlk penatıyı F.Torres kaçırınca yüreğim ağzıma geldi ama Leo Franco tam 3 penaltı kurtararak hem maçın yıldızı oldu hem de Atletico'yu finale çıkardı. O kadar zevkliydi ki az önce aldığım 1-2 yeligiyle bozulan moralimi yerine getirdi. Bu büyük olaydan sonra Atletico taraftarları adeta çıldırdı. Bu heyecanı kaldıramayacağını anlayan bazı taraftarlar maç bitmeden stadı terketti. Maçtan sonra Madrid'in ünlü Zafer meydanında toplanan taraftarlar çılgınca eğlendi ve bu eğlence sabaha kadar sürecek gibi görünüyor. Bu inanılması güç zafer bizi gelecek için biraz daha umutlandırdı.
Ahh Be Torres'im sen neden Penaltıyı kaçırıyosun yaa![]()
Hadi Geçmiş olsun abi 2 3 yaş büyümüşsündür bu maçtan sonra![]()
CHEMrah TV - KUPA ÖZEL
CHEMrah TV'de, "Kupa Özel" ile karşınızdayız. Herkese mutlu akşamlar. Kupa yarı finalinde öyle maçlar oynandı ki uzun süre konuşulacak skorlar ortaya çıktı. Atletico, ilk maçı 3-0 kaybetmesine rağmen, 2. maçı da aynı skorla kazanıp maçı uzatmalara götürdü, uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Leo Franco tam 3 penaltı kurtararak takımını finale çıkaran isim oldu. Diğer taraftan, ilk maçı 2-1 kazanan Villarreal ikinci maçta 0-0 berabere kalınca finalin adı belli oldu Atletico Madrid - Villarreal. Bu maçı uzun uzun konuşacağız ama önce konuklarımıza hoşgeldiniz diyelim. Sn. Üründül, Sn. Yavuz hoşgeldiniz.
"Hobsbuduluk" (sesler birbirine girer)
Şimdi sizi ilk maça götürüyoruz. Mallorca'nın 0-3 kazandığı ilk maçın özeti şimdi ekranlarınızda.
Tarih 27 Ocak 2010... Yer Vicente Calderon... Maçın adı Atletico Madrid - Mallorca....
İspanya kupasında geçtiğimiz sezon final oynayan Atletico Madrid, bu kez karşısında güçlü bir rakip olan Mallorca'yı buldu. Kura çekimi yapıldığında Betis, Villarreal gibi çok güçlü rakiplerin yerine karşısına Mallorca'nın düşmesi, Madrid basını tarafından "Atletico finalde" şeklinde yorumlanmasına karşın Mallorca takımı hiç de kolay lokma olmadığını gösterecekti. Maçtan önce Sir Emrah Gürbüz şu açıklamayı yapmıştı :
Basın toplantısı :
"Bu hafta üstün oynadığımız maçta Betis'i yenemediğimiz için üzgünüz ama artık Mallorca maçını düşünmek durumundayız. Rakibimiz gerçekten güçlü bir takım ama iki takım arasındaki kalite farkı da ortada. Kendi sahamızdaki bu maçta avantajlı bir skor elde edip 2. maça rahat çıkmak istiyoruz. Özellikle Fernando Torres'ten çok şey bekliyorum. Zorlanmadan turu geçeceğimize inanıyorum."
İşte Sir Emrah Gürbüz'ün bu açıklaması oyuncular üzerinde bir rehavete yol açmış olacak ki Atletico ummadığı bir yenilgi alıyordu ama Mallorca, Atletico'yu adeta ezmişti. Ezilen Atletico takımının altında kalan kaleci Leo Franco,
"Ben naaapim!!!"
diye isyan etmişti. Özellikle Perea ve Zaccardo'nun kötü oyunları bu maçın kaybedilmesinde önemli faktörlerden biriydi. Hatta maç içinde geçen ve tribünlere kadar ulaşan şu diyalog, yenilginin nedenlerini açıkça su yüzüne çıkarıyordu.
Perea : Abi Duarte'yi sen tutmayacak mıydın?
Aythami : Ne beni uleyn, Zaccir tutacaktı, öyle değil mi olm konuşsana?
Zaccardo : Abi her golden sonra bana dönüyorsunuz. Adam soldan geliyor, ben sağda oynuyorum. Marc!!! Ne uyuyon lan! Elli defa çalım yedin adamdan ya!
Marcelo : Hah! Yine bizde şişti! Yeav abi bu Delgado hiç yardıma gelmiyor ki! İyi ki geçen maç bir gol attı ha, forvet gibi oynamaya başladı.
Delgado : Kardeş sana yardım etsem bu sefer ileri boş kalıyor ben de nereye yetişeceğimi şaşırdım ha. Sanki Gourcuff, Zaccardo'ya yardım ediyo da.
Gourcuff : Matias olm ne taş atıyon bana adamlar sana hesap soruyo diye. Hemen gündem değiştiriyosun ya. Sen daha yenisin bu takımda, az akıllı ol!![]()
Fernando Torres (Kaptan) : Şişşt beyler!!! kendinize gelin. Ne yapıyorsunuz siz? Tamam yenildiysek yenildik ne yapalım. Ben inanıyorum ki turu geçeceğiz. Siz de inanın buna.
Leo Franco : Yaa Fernando nasıl geçeceğiz bu adamları, makine gibi oynuyorlar sanki 2 kişi fazla bunlar.![]()
Fernando Torres : Leom kafanı takma geçeriz turu.
Niguez : Yav abi bi top alamadım maç boyunca, Morten ne biçim pas atıyosun ya. Az yavaş atsana abi. Ceza alanına pas atıyorsun ama ben ortasahadayım.
Morten Jakobsen : Bırak ya! Sen de! Top kaç defa geldi sana, hep çalım atmaya çalışıyorsun. Fernando abiye niye atmıyorsun hemen. Sanki gol atacan da!![]()
Niguez : Sen ne yaptın sanki topu göğsünde kontrol edip sonra taca atan ilk futbolcusun herhalde.
Morten Jakobsen : Konuşma lan!
Fernando Torres (Kaptan) : Nigu! Kes sesini artık! Sen de Morten! Ne bu haliniz ya. Bakın hoca bakıyo... Hepinizi söylerim hocaya. Zaten sinirli adam, bizim yüzümüzden delirecek nerdeyse. Hasan aferin sana. İçimizde bi tek sen adam gibi oynadın. Keşke o pozisyonda golü atsaydın ama sağlık olsun.
Hasan Ege : Fernando abi çok heyecanlandım o pozisyonda ya. İlk kez ilk 11'de çıktım. Bacaklarım titredi vallah.
İşte bu tartışmalar da açıkça gösteriyor ki Atletico, bu maça iyi hazırlanmamış. Ancak ilk maçta sarı kart gören ve iki gol atan Andre Duarte'nin cezalı duruma düşmesi, Atletico için sevindirici bir gelişmeydi. Şimdi ilk maç sonunda Sir Emrah Gürbüz'ün yaptığı basın toplantısını izleyelim, sonra tekrar burada olacağız.
Basın Toplantısı :
"Evet, bu gün istediğimiz oyunu malesef oynayamadık ve hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Zaten maçtan önce, maçın çok zor geçeceğini söylemiştik.Tahminlerimizde yanılmadık. Yine, iki takım arasında çok fazla fark olmadığını söylemiştik. Artık 2. maça bakıyoruz. İkinci maçta turu geçebilir miyiz geçemez miyiz bilinmez ama maçı kazanmak için Mallorca'ya gideceğiz. Herkese iyi geceler."
Evet Sn. Üründül, Sir Emrah Gürbüz'ün basın açıklamasını dinledik. Bana sanki maç öncesi yaptığı açıklamayla çelişkili konuştu gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tandem Ömer : Evet. Bu şeyler (açıklamalar) bence de çelişkili. Çünkü az önce izlediğimiz kadarıyla. İlk açıklamasında iki takım arasında büyük kalite farkı olduğunu söylüyordu ama şimdi, "aramızda fark olmadığını söylemiştik" diyor. Bence bu Sir Gürbüz'e yakışmayacak bir şey (hata). Şeyin performansını çok beğendim bu gün, Duarte'nin. Marcelo hakkaten çok şey (kötü) oynadı ilk maçta. Fakat futbol ilginç bir oyun. Geçen hafta hayranlıkla izlediğimiz Mallorca bu gün tel tel döküldü ve Ağır bir yenilgi aldı. Atletico Madrid'i şey (tebrik) ediyorum.
Evet, teşekkürler Sn. Üründül. Bülent hocam! Siz neler söyleyeceksiniz. Tartışmalı pozisyonumuz yok ama maç hakkındaki görüşlerinizi alalım.
Bülent'ten Seçmeler : Sevgili Erdoğan, bu gün maça gittiğimde Atletico yetkilileri kapıda bana çok zorluk çıkardılar. Benim basından olduğumu kabul etmeyip stada almadılar. Sonra sevgili başkanı cepten arayıp durumu hallettik ama moralim alt üst oldu. Böyle amatör adamları, giriş kapısına koymamaları lazım. Az kalsın maçı izleyemeyecektim. Sn. başkandan rica ediyorum, bu kişileri klüpten uzaklaştırsınlar.
Bülent abi maçı nasıl buldun peki?
Maç iyiydi ya ne olsun. Atletico'yu tebrik ediyorum.![]()
![]()
Peki Bülent abi seni de yorduk kusura bakma. Evet sevgili CHEMrah TV izleyiciler, ikinci maça Atletico Madrid öyle konsantre olmuştu ki Mallorca takımına ot toplattı adeta ve penaltılarla finale çıkan ilk takım oldu. Bu maç o kadar heyecanlıydı ki bazı taraftarlar yanlarında anti-adrenalin hapları bulunduruyordu ve yine o taraftarlar maç bitmeden stadı terketmişlerdi. Çünkü sigara ve alkol ile birlikte, kalp krizi riskini artıran üçüncü faktör Atletico maçları olduğunu biliyorlardı. Bu büyük zaferden sonra Madrid sokakları bayram yerine dönmüştü. Çoluk çocuk, genci, yaşlısı herkes dışarıya atmıştı kendini. Kutlamalar sırasında silah kullanılmaması ayrıca sevinidirici bir gelişmeydi. İki Mallorca taraftarının Atletico Madrid formasıyla kalabalığın ortasında dans etmesi geceye renk katan olaylardan biriydi. Atletico takımı, maçtan sonra hep beraber bir gece klübünde eğlenirken, Sir Gürbüz, "Gece hayatı benim için hakemin düdüğüyle biter" diyerek bu eğlenceye katılmadı. İşte bu gecenin tüm gelişmeleri böyleydi. Programımızın sonuna geldik ancak Mallorca - Atletico Madrid maçından önemli anları kısaca verelim.
Goller :
dk 11. Gol Aythami
dk 37. Gol Fernando Torres
dk 63. Gol Fernando Torres
Penaltılar :
Carlos Carmona - Kaçırdı Fernando Torres - Kaçırdı
Leonardo Piscullichi - Attı Kerlon - Attı
Suanes - Attı Yoann Gourcuff - Attı
Tobias Linderoth - Kaçırdı Peter Luccin - Attı
Ballesteros - Kaçırdı
Eveet geldik bir programın daha sonuna. Geldikleri için Sn. Üründül ve Sn. Yavuz'a teşekürler. Bir sonraki programda görüşmek üzere. Essienkalın.