Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bugün Fenerbahçeli oyuncuların hepsi sonuna kadar mücadele etti çok da iyi oynadılar net pozisyonlarımızı sayamadım ama en az iki gol daha atabilirdik hepsini alkışlamak gerekiyor defansda edu olsun lugano olsun önder olsun hepsi çok istekli ve iyi oynadılar ben bugün takımımı beğendim şansızlık sqayesinde yenilmeden UEFA'ya veda ettik olsun hepsinin canı sağolsun seneye inşallah daha güzel günler yaşatırlar.

Bu arada sadece Fenerbahçelilere değil tüm Türkiye'ye geçmiş olsun demek laızm bugün orda maç yapan bir Türk takımı vardı ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etti hepsini tekrar tebrik ediyorum...

bu türkler niye böyle şanssız yaa... ayrıca o ilker yasin deneni de....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yine futbolun adaleti bizi buldu "atamayana atarlar".

Fenerbahcemi oyunundan dolayı canı gönülden kutluyorum. Her zaman yanindayiz Fenerbahcem. En büyük Fenerbahce.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Yenilmeden elenmek iğrenç bir duydu bari yenilipte elenseydik bu deplasman gol kuralı çok iğrençmiş. Tuncay ne vardı şut çekecek orada versen ah ulan ah.

Birde bu konuda birisi 2-2 biter diyordu. Kim o açtı şom ağzını.
    ben dedim batu 2-2 biter diye ayrica som agizlilikta ustume yoktur istersen alicana sor Frikik pozisyonunda gol olur dedim gol oldu ayni Ridvan Dilmen gibiyim

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Zico hala konuşuyor mu bir de? O kadar hata yapmasına rağmen Deniz'i ısrarla oyunda tuttu. Geçen maçta Tuncay'ı forvete çekebilirdi ısrarla Deivid'i oynattı. Gitsin artık bu takımdan.. 2-0'dan maç verene yazıklar olsun diyorum.. Gol yediğimizde sevinenlerde görsünler şimdi.. İlerde tek takımla Şampiyonlar ligine gidince onları görmek isterim ben.. Tebrikler aynen devam etsinler. İsteyen istediğini destekleyebilir ancak bu sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyordu. Ülke puanları açıından devam etmemiz gerekiyordu..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

cok dogru atamayana atarlar.Bugun Fenerbahce degil turkiye kaybetti. Besiktas ta Galatasaray da sondakika kurbani oldu avrupada

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bende demistim rahat olmayin diye fenerbahce ikinci yari her zmaan oyundan dusuyor van gaal de taktik uzmani zaten gelelim maca.....

Ilker yasin kafami sisirdi..Bu mac zico yuzunden kaybedildi ikinci yari bence tumer in oyundan cikmasi lazimdi Zico skoru korumaya Gitmedi surekli saldirdi

Bu edu defansda cok adam geciriyor benden soylemesi

Ayrica sahaya yuregini koyarak oynayan futoblculari tebrik ediyorum biz turk takimlarinin kaderi bu be son dakikalarda gol yemek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

tümerin kalması doğruydu bence...alex çıkmalı olcan girmeliydi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    hayır abi ne 67 si ben hocalara sordum 34 diyolar
    ben demedimmi 34 de gol olucak diye bak tuttu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ilker yasin mac boyu zirvaladi.
    Daha fazla soylenebilecek bir sey yok konsantrasyon eksikligi ve oyundan dusme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Abi ne biçim takım bu yaa.Az Alkmaar'ı yenemediler...

2-1 öndeyken deniz barışı çıkartıp m.yozgatlıyı alırken ben arkadaşıma ddemiştim ... bunu görmek çokda zor değil ... alex ile tümer den birini çıkartsa yerine savunma alsa daha iyi olurdu ... ayrıca bu umarım ilker yasin in anlattığı daha doğrusuu anlatamadığı son maç olur ....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

öhhhh ilk defa bir konuyu bukardar fazla görüntüleyen kişi görüyorum 31 kişi

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Oyuncularımıza helal olsun herkes hak ettiğini yaptı ama tek eksiğimiz olan yan toplardan yenildik. Adamlar belki rüyalarında atacağı fırıdan gol ile turu getirdiler.

İkinci yarı geriye çekilmemiz hata idi. Eğer ilk yarıda ki gibi saldırsaydık maçı farklı bile kazanırdık. F.Bahçe'de bir uğursuzluk var bir türlü Avrupa'da şansımız dönmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenerin bu oyunu yetersiz avrupa içinn... her ne kadar iyi oyuncuları olsada sonuca gidemiyorlar..

Sadece Tecrübe Eksik.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Zico ne zaman bu anlayisindan vaz gececek?? gol yedikten sonra oyuncu degisikligine gidiyor?? bence ikinci yari deniz cikmaliydi ilk yarida oyle top kayiplari yaptiki sac bas yoldurdu adam ya..
    Lugano ya helal olsun sahada begendigim tek adamdi.
    Appiah ta bence sene sonu gonderilmeli. Alexe yuruyor kosmuyor diyoruz da Appiah in da ondan bi farki yok.. fenerin tum kontra ataklarinda yurudu kosmuyor top kaybediyor press yapmiyor onun derdi gitmekse gonderilmeli sezon sonu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu arada hakem gayet iyi yönetti maçı.Hatta bize kıyak yapıp Az'nin atağını kesti topa atlayarak ama biz kıymetinin bilemedik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe iyidi ilk yarı ama 2.yarı daha defansa yönelik oynadı bunuda az iyi değerlendirdi biraz daha dayansalardı tur Fenerbahçenindi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne zaman şansımız dönecek bilmiyorum? Artık böyle gitmiyor...

İlk maç çok kötü FB ve alınan 3-3'lük skor, 2. maç sahada şahane bir FB, futbol oynayan FB, elenen FB...

AZ AZ dedik, gözümüzde fazla büyütmüşüz, Lugano defansta süperdi ama 2. golde faul yaptırınca yedik.

Neyse diyecek bir laf bulamıyorum, Zico'yu göndermeyi düşünmediği için yönetim, Zico'nun bu maçlardan birşeyler öğrendiğini ummak kalıyor bize.

Bir yandan da sevindirici bir durum, biz Avrupa'dan eleniyoruz ama bu sefer haketmeden elendik, turu biz geçmeliydik, elensek de ben sahada oynanan oyunla bir Türk olarak gururlandım, başımız eğik değil, başımız dik elendik...
    "YÜCE ATATÜRK"

Del Piero_10 Misafir

Kezman anelka hikayesinin devamı gibi oldu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Sadece Tecrübe Eksik.
    Nasıl tecrübe kazancaz. Antalyaspor, Denizlispor gibi takımlarla mı oynayarak. Adamalr PSV, Ajax gibi takımların bulunduğu ülkesinde yıldızların bulunduğu bir ülkede oynuyorlar doğal olarak tecrüner olur. Biz böyle rakip takıma Afrika'dan gelmiş yıldızlarla hiç bir şey yapamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    öhhhh ilk defa bir konuyu bukardar fazla görüntüleyen kişi görüyorum 31 kişi
    Fenerbahçe'nin reytingi yüksektir, bilmiyor musun?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'nin reytingi yüksektir, bilmiyor musun?
    bidaha çok sonra olur ama bu

Aurelionun yoklugu cok hissedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi de Uefa da final oynamak hedefimiz diyen bir takım için bir oyuncu o kadar da önemli olmamalı ..

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Nasıl tecrübe kazancaz. Antalyaspor, Denizlispor gibi takımlarla mı oynayarak. Adamalr PSV, Ajax gibi takımların bulunduğu ülkesinde yıldızların bulunduğu bir ülkede oynuyorlar doğal olarak tecrüner olur. Biz böyle rakip takıma Afrika'dan gelmiş yıldızlarla hiç bir şey yapamayız.
    Bir kaç sağlam topcu , akıllı bir teknik direktör ve avrupaya gidip maçları yapmak.

Nesil
    2006

F.Bahçe sağlam topçuları alır. Türkiye'de oynar ama Türkiye'de anadolu takımları sağlam oyuncular almadan ülkemizin takımları Avrupa'da bu tip takımları elemesi çok zor hatta imkansız olur.

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri