Fenerbahçe kaç senedir Avrupa'da top oynuyor. Artık neyin tecrübesi gerekiyor anlamış değilim. Buna tecrübe demeyelimde kadronun eksikliği diyelim. Daha önceki sayfalardada dedim. Avrupa'da başarı istiyorsanız oturmuş bir kadroya ihtiyacınız vardır. Fenerbahçe daha bu senenin başında teknik heyetini ve futbolcularını değiştirdi. Ortada daha uyum sorunu var.

Bilmiyorum katılırmıydınız ama eğer bu sene bu takımın başında Daum olsaydı belki Avrupa'da başarı olabilirdi. Daum eğer bu sene takımla birlikte kalsaydı; 4.senesine girecekti. Takımı 4 senedir tanıyan ve 100.yılın verdiği heyecanla Avrupa'da başarı gelebilirdi diye inanıyorum. Ama malesef bizim Türkiye'de işler Avrupa'ya göre değil Türkiye başarılarına göre hesaplanıyor. Türkiye'de başarısız olduğun takdirde eyvallah diyip gönderiyorlar..

Maça gelecek olursak. 86'da yediğimiz gol kötü oldu. En azından Zico'nun o dakikadan sonra biraz daha maça ağırlığını koyup futbolcularına daha dikkatli oynamalarını söyleyebilirdi.

Bugün Erman Toroğlu'nun yazısını okudum ve son paragrafı aynen şöyleydi:

"Fenerbahçe taraftarı ile Zico'nun farkı nedir? Fenerbahçe taraftarı maçı izlemek için para ödüyor, Zico ise maçı izlemek için üstüne para alıyor.."