Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: G.Saray bizden adam alamaz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaraylı olarak şunları söylemek zorundayım.Adnan Polat'ın Alex'e açık çek önermesi hiçbir anlam ifade etmez.Çünkü bizim çekler karşılıksız çıkıyor.

Nesil
    2006

Alex'in F.Bahçe kariyeri yeter o bahsettiğiniz futbolculara:

Resmi Maçlar:
    2004-2005: 44 Maç - 27 Gol - 22 Asist
    2005-2006: 43 Maç - 19 Gol - 30 Asist
    2006-2007: 29 Maç - 12 Gol - 17 Asist

Toplam: 116 Maç - 58 Gol - 69 Asist

Quote Originally Posted by Berkaiser View Post
    Bir Galatasaraylı olarak şunları söylemek zorundayım.Adnan Polat'ın Alex'e açık çek önermesi hiçbir anlam ifade etmez.Çünkü bizim çekler karşılıksız çıkıyor.
    valla bravo.. harika bir yorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok dogru soledın

Abi hamitin formasını aldıklarına göre alex inde konçlarını alırlar anca... O yüzden alex'in gs li olma şansı yok...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Vay be nelerde biliyorsun ... Galatasarayın ekonomi işlerine sen bakıyorsun galiba .. Para yetmediğinden mi, yoksa Türkiye de oynamak istemediği için mi gelmedi Hamit ..
    birincisi uslubuna dikkat et ikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    abi supersin yhaaaaa koptum en doğrusunu sen soledin walla helal olsun

he bide uAburak bunun ustune dicek bişi war mı sence??
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu konu iyice tartısmaya dönmüs.Son sözü koyuyorum parayı veren alır kardesim

yorumlara bakıyorumda galatasaray sanki barcelona dan bir futbolcu alıyor ... alex i düne kadar istemeyen f.b liler galatasarayla adı çıkınca alex e paha biçemiyorsunuz .... hani alex artık bitmişti hani alex in gitmesini istiyordunuz ... korkunuz alex in galatasaraya gelip çok iyi oynaması mı .... eminim alex bjk ile adı anılsaydı bu kadar tepki göstermezdiniz ... beyler biraz daha inandırıcı olun .... bu ülkede kimse sağlıklı yaşam için futbol oynamıyor ... tamam galatasarayın maddi durumu çok iyi değilde alex de galatasarayın alamıyacağı kadar iyi bir futbolcu değil .... bunu sizde biliyorsunuz ya sırf rakibinizi küçümsemek için yorumlar yapıyorsunuz ... bu ülkede her futbolcu her takımda oynar ... ya düşünün tümer metin, f.akyel f.b de oynadıktan sonra herkez heryerde oynar .... hele ki yabancı bir futbolcu dahada rahat oynar .... rahat olun siz ....

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

başka bir konuda da yazmıştım burda da yazayım. alex gibi bir oyuncuyu istemiyorum. Vestel'den gelecek olan Oğuz oynasın onun yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by paco View Post
    yorumlara bakıyorumda galatasaray sanki barcelona dan bir futbolcu alıyor ... alex i düne kadar istemeyen f.b liler galatasarayla adı çıkınca alex e paha biçemiyorsunuz .... hani alex artık bitmişti hani alex in gitmesini istiyordunuz ... korkunuz alex in galatasaraya gelip çok iyi oynaması mı .... eminim alex bjk ile adı anılsaydı bu kadar tepki göstermezdiniz ... beyler biraz daha inandırıcı olun .... bu ülkede kimse sağlıklı yaşam için futbol oynamıyor ... tamam galatasarayın maddi durumu çok iyi değilde alex de galatasarayın alamıyacağı kadar iyi bir futbolcu değil .... bunu sizde biliyorsunuz ya sırf rakibinizi küçümsemek için yorumlar yapıyorsunuz ... bu ülkede her futbolcu her takımda oynar ... ya düşünün tümer metin, f.akyel f.b de oynadıktan sonra herkez heryerde oynar .... hele ki yabancı bir futbolcu dahada rahat oynar .... rahat olun siz ....
    Yıllık 3 milyon € verebilecegine inanıyormusun Galatasaray'ın Alex'e ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by paco View Post
    Oynar zaten, ben de öyle düşünüyorum. Alex artık verebileceklerini verdi, daha fazlasını vermeyecekse tabi ki gitsin. GS'de iyi oynar diye bir korkum yok, Revivo'ya da aynı şeyler deniyordu ilk maç 3 gol attı sonra asist dahi yapamadı. Alex'in de böyle olup olmayacağını kimse bilemez.

Bir de şu yönden Alex gitmesin diyebilirim, daha iyisi alınmayacaksa. Ama onun özelliklerinde, ondan daha iyisi alınacaksa GS'ye de gidebilir, BJK'ye de Vestel'e de....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    birincisi uslubuna dikkat et ikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok
    Neyi nasıl yazacağım beni ilgilendirir .. Bir sorunun varsa uyarı butonunu kullan .. Kimin üslubu daha düzgün herkes görüyor, şüphen olmasın .. Okumadan yorum yazmam, forumda insanlarla sürekli bir tartışmaya giren de ben değilim .. Senin yaptığın esprileri (!) beğenme zorunluluğumda yok ..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yıllık 3 milyon € verebilecegine inanıyormusun Galatasaray'ın Alex'e ?
    bende zaten onu diyorum tartışılacak bir konu varsa bu olmalı ... galatasarayın maddi yapısı tartışılabilir ama alex galatasaraya gelmez gibi yorumlara diyorum ... ayrıca galatasaray alex e o parayı bu sene verebileceğine inanıyorum ... ama verir mi onu bilmiyorum ... alex iyi bir futbolcu ama bu tarz transferlerden yararlanılamıyor maalesef ... seko nunda deiği gibi revivo olayı buna örmek ....

Deniz Barış bile galatasaraya şu anki ekonomisi içinde 2 numara büyük gelir

Quote Originally Posted by azizuzu View Post
    Deniz Barış bile galatasaraya şu anki ekonomisi içinde 2 numara büyük gelir
    Aman ne komik.Espri yaptiginimi zannediyon?

Deniz kimki?O galatasarayin paf takiminda bile oynayamaz.

galatasarayın paf takımı bence denize AZ birAZ deil baya bi büyük gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Deniz Barış, çok çalışırsa Mehmet Güven'in yedeği olur ..

Gülüyorum Deniz Barış hakkında yapılan yorumlara Birçok kez milli forma giymiş Deniz Barış, tabii ki M.Güven'den çok daha iyi, şu an Türkiye'nin en iyi 5 ön liberosundan biridir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gülüyorum Deniz Barış hakkında yapılan yorumlara Birçok kez milli forma giymiş Deniz Barış, tabii ki M.Güven'den çok daha iyi, şu an Türkiye'nin en iyi 5 ön liberosundan biridir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.
    Ben şu andaki durumlarına göre bu yorumu yaptım .. Mehmet Güven de Deniz Barış gibi top kaptırabilir .. Hiç şüphem yok yani .. Milli olması pek bişey ifade etmiyor .. Pek çok oyuncu var 5-10 defa milli olupta şimdi nerde oynadığı bile bilinmeyen ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

denizbarış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inamoto Gs de oynuyosa Denız banko oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hıhı, bende öyle diyordum .. Zaten Fenerbahçe maçlarından sonra Lanet olsun Deniz, senin gibi futbolcu mu olur .. İş buraya geldiğinde Deniz kral ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konu kilitlenmiştir arkadaşlar, nereden nereye geldi durum. Artık transfer gerçekleşirse onunla ilgili bir konu açılır, orada tartışırız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri