Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
1 ile 30 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Hybrid View

Yapılan tüm yorumları okudum, Kezman hakkında epeyce bir eleştiri var. Onları yanıtlayarak başlamak istiyorum.

Dün kötü oynadığını iddia ettiğiniz Kezman en son Gençlerbirliği maçında forma giydi. 2. devre oynadığı tek maç Gençlerbirliği maçıdır. Cezalı ve sakat olmasından 2. yarıda tek maçta forma giyebildi. Dolayısıyla da formunun düşük olması çok normal, hafif de sakatlığı vardı sanırsam; ama ona rağmen 2 asist yaptı. 3. asistini de yapıyordu ama Tuncay atamadı. Tuncay'ın 2-1 iken kaçırdığı %100'lük pozisyonda Kezman kafayla Tuncay'a indirmişti hatırlarsanız. Kötü Kezman buysa, iyi Kezman hat-trick yapar herhalde.

Lugano harikaydı dün. Şota'ya adım attırmadı, sanki Şota sahada yoktu. Lugano'nun markajı harika, Newcastle maçında Martins'e yaptığını bu maçta da Şota'ya yaptı. Edu da Lugano kadar iyi oynasaydı, 2. gol yenmezdi, Fenerbahçe tur atlardı. Lugano'yu sene başından beri eleştirenler izlediyse bu maçı, görmüşlerdir onun gerçekten Güney Amerika'nın en iyisi olduğunu...

Edu ise çok kötü oynadı ve ben bu maçla ona notunu verdim. Edu çok kötü bir futbolcu. Tamamen bir fiyasko! Bu kadar kötü bir transfer yapılamaz. 5.5 milyon euro verildi bir de. Edu'ya verilen bu parayla çok daha iyi bir defans adamı alınabilirdi Lugano kalitesinde. Bilmiyorum, Edu mu çok kötü, yoksa takımın defans anlayışı mı, ama bence Edu çok kötü. Yediğimiz 2. golde çok güzel ıskaladı topu. Lugano hangi birini tutacak be Edu, arkadakileri de sen al! Yönetime selamlar olsun, ve de Zico'ya, bu kadar kötü bir defans oyuncusu alıp bizi kahrettikleri için...

Zico da gerçekten çok kötü bir antrenör olduğunu ispatladı. Oyunu izledi, hiçbir müdahale yapamadı. Sağ kanatta Jeiner veya Martens, tam hatırlamıyorum, Ümit'in belini kırdı, sürekli o kanattan orta açtılar; Zico bunu sadece izledi, Uğur'u sokmayı akıl edemedi. Dökülen Alex yerine Olcan'ı sokamadı. 60'da çıkarılmayı isteyen Kezman'ı çıkarmadı, Semih'i almadı. İş işten geçtikten sonra Semih'i sokmuşsun, kaç yazar artık?

2-0'ı bulduktan sonra defansa çekti takımı, gol geliyorum demesine rağmen ne taktiksel olarak ne de somut olarak bir değişikliğe gitmedi. Tebrikler Zico, kahramansın! Yönetime de çok teşekkürler, hiçbir başarısı olmayan bu antrenörü başa getirdiği için!

Appiah'ın bu sene performansı inanılmaz derecede düştü, 2 AZ maçında da hiçbir varlık gösteremedi. Sene başında çok istemişti büyük kulüpler, herhalde ondan olacak, kötü oynuyor çok. Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.
    İstemiyorsanız bize verin.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.
    Bunu söylerken ciddi misin? Onun ölüsü bile takima yarar sagliyor.

Mesaj Yetkileri