can kardeş o landreau nun orada işi ne onun dışında hikaye mükemmel in ötesinde teselli olsun die söölemiyorum ciddiyim
can kardeş o landreau nun orada işi ne onun dışında hikaye mükemmel in ötesinde teselli olsun die söölemiyorum ciddiyim
landreau nerde var anlamadım ? ..
bi dakka şimdi- biz yorum yazarken ciddi deil miyiz biz teselli bulsun diemi yorum yazıyoruz
neyse senin yazılı resim warya onu dio yunus henry psg landruyu transfer etmiş psg-lyon maçının son dakikasında korner kazanmış psg-landruda ileri çıkmış top diğer kaleye giderkende geri dönmeye çalışmış-ben olsam yürürdüm zaten adam almış başını gidio golü atacağı %90 garanti % 10 luk kalan kısım ise scholes(ne biçim ismi war bu adamında) ve boş kaleye golü atamayan adamlara kalmış bi bölüm
Abi süpersin. Çok tAtlı olmuş. Devam et sen. Hep burdayım okumak içn
adam son dakikada çıkmış abi gol atmak için nasıl işi ne ...
bende onu yazdıydım
Can açsana oyununu biraz.Güncel tut konuyu.Yoksa taksitler gecikir haa![]()
tamam, yarın mutlaka yazacam ..
cok güzel olmus kanka özellikle bası cok komix
-
1-3
Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyordum. Paris maçından sonra gaza gelmiştim. Herkes benden çok şey bekliyordu. Galibiyet beklediğimi söyledim. Maça karşılıklı ataklarla başlandı. 9. dakikaya kadar eşitlik bozulmadı. 9. dakikada Wiltord’un ortasında kafayı vuran Luca Toni’ydi ve 1-0 oldu. Seyirciler benim için marş yazmış onu söylüyorlardı. Hızlı ataklarla Toulouse’u boğuyorduk. Fred pozisyonları bir bir harcıyordu. 22. dakikada Wiltord’un ortasında dönen topta pası veren Malouda Toni’ye golü attırıyordu. 43. dakikada Mansare’nin ortasında Bergougnoux durumu 2-1 e getiriyordu. 51. dakikada Kallstrom’ün pasında topla buluşan Wiltord topu ağlara bıraktığında rahatlamıştım. Ardından gelen dakikalarda karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca maç 3-1 bitti.
Maçın Enstantanesi
Luca Toni 2 golle maçın adamı olmuştu.
Basın Toplantısı:
Muhabir: Ligde ilk galibiyetinizi aldınız. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben: Gerçekten çok mutluyum artık tamamen bana güvendiklerini düşünüyorum. Bu maçı kaybedeceğimiz gibi bir düşüncem yoktu. Artık kimse bizi tutamaz. Daha büyük başarılara koşacağız.
Muhabir: Yeni transfer Luca Toni hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben: Gerçekten böyle bir transfer yaptığım için çok memnunum.
Muhabir: Performans olarak en kötü kimdi?
Ben : Fred için çok üzgünüm, gerçekten çok kötüydü.
Muhabir : Onu sahda görebilecek miyiz ?
Ben : Hiç belli olmaz. Antremanlara göre karar vereceğim.
Ben : Tamam artık dağılın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte ssler :
ULUS TV’YE HOŞ GELDİNİZBen Saim Özkul, yeni bir MAÇIN AKABİNDE programına hoş geldiniz. Şimdi yorumları almak üzere sayın konuğumuz Ertur Kiko’ya dönüyoruz.
Sayın Kiko buyrun:
Kiko: Gerçekten güzel bir maçtı. Goller süperdi. Lyon Luca Toni’yi transfer etmekle çok iyi bir iş yaptı. Can’ı tebrik ediyorum. Galibiyetler gelecek daha devam edecek. Lyon artık kabus gibi oldu.
Özkul: Hakem nasıldı sizce?
Kiko: İyi bir yönetim gerçekleştirdi. Birkaç pozisyon dışında fazla bir hatası yoktu.
Özkul: Peki sağolun işte özet geliyor. Evet
http://rapidshare.tc/53845461
Durun durun yanlış maçı ekrana getirdiniz oğlum salaklar (şlakk)
Reji: Ah-Ah-Ah
Buyrun:
http://rapidshare.tc/68573105
Hocam, çok manyak olmuş şlakk filan...![]()
teşekkürler elem kelem ...
guzel ama belli sureden sonra bayiyo
|(
can yine döktürmüşsün
zaten fener yenildi acayip moralliyim yazı da güzel olmuş
Şimdi yorumları almak üzere sayın konuğumuz Ertur Kiko’ya dönüyoruz
2. foto süper
43. dakikada Mansare’nin ortasında Bergougnoux durumu 2-1 e getiriyordu(burda nie fazla yorum yapmadındiğert.direktör sewincinden sahay atladı
yazsaydın süper olacaktı ama yine de özellikle ertur keko süperdi
keşke gerçek oyundada böle şeler olsa
eyvallah cem ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
-
1-1
İyi sonuçlar almaya başlamıştım. Bu maçı da kazanıp iyi bir çıkış yakalamyı planlıyordum. Bu yüzden oyuncularıma performanslarını arkasını getirmeleri gerektiğini söyledim.Maçtaki ilk pozisyon 8. dakikada geliyordu. Duran topta Revelliere’nin ortasında penaltı noktasının az ilersinde çaprazından bir vuruşla topu ağlara gönderen Toni olmuştu. Ondan sonar Lens’a tek atak bile vermedik rakibi boğuyorduk. 70. dakikadan sonar bastırmaya başladılar. Şansıma sol tarafta Thomert berbat oynuyordu. 89. dakikada Cousin adlı oyuncu Kalsstrom adlı oyuncumun üstüne çıkarak golü attı. Hakem faulu vemeyince kulubeden fırladım. HAreket çektim çıkışta gel dedim ama ne faydaHakem golü Verdi ve maç öyle bitti.
MAÇIN ENSTANTANELERİ
Maçın adamı arkadan ataklarıyla ve iyi savunmasıyla Lens ekibinden Yohan Demont oldu.
Artık basın toplantısı ve ULUS TV yazılarını önemli maçlarda koyacağım.
SSLER
Bu da maç:
http://rapidshare.tc/67565274
şansız şekilde 1-1
geçmiş olsun can berabere kalmışsın
şampiyonluğa oynayan takımlarda berabere bile kalmamak lazım ama hayatın (hakemin) cilvesi
Supper walla
Lens kazasından sonra yaptıkları röpörtaj şöyleydi:
Muhabir: Evet maçı kaybetmenizin sebebi olarak haksız bir gol olduğu söyleniyor örneğin Turksportal sitesinden sayın Cem bey(ronaldinhocem) bunu iddia ediyor siz ne düşünüyorsunuz?
Ben: Benim düşündüğüm şey senin bu kadar uzun soru sormanı tavsiye etmeyişim. Bence de haksız bir gol yedik ama olsun. Hakemin takdiri adama orda gülle sallladık ama… Neyse önemli olan diğer maçlar.
Cok Güzel Gidiyo BOyle DEvam ET![]()