Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 128 sonuç

Konu: TSL 22.Hafta (Galatasaray - Denizlispor)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    mac bitti tebrıkler Denızlı 4-5 atarız dıodunuz noldu
    Olm Fenerde Yenildi Unutma sizde diyodunuz 4-5 atariz diye

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Denizli Denizli gibi oynarsa sürpriz yapabilir.
    Şov baska bahara
    Tebrikler Denizlispor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Denizlispor sanki son nefeslerini verir gibi direndiler. Dokuz maçtır kazanamayan Denizlispor gene kazanamadı ama futbolu ile buradan puan alabildi. Ligde kalmak için rakiplerinin belki puan alamıyacağı bir yerden altın değerinde bir puan çıkardı. Son dakikalarda biraz çirkeflik yapsalarda bunlara da hakkı vardı.

G.Saray yenmesi gereken en önemli maçta puan kaybetti. Eğer F.Bahçe yenerse fark dokuz puan oluyor. G.Saray'ın şampiyonluk şarkıları başka bahara kalıyor. Çünkü arakadan gelen Konya, Kayser ve Sivas gibi takımlar Avrupa için mücadele ediyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

fener yener fark açılır sonra dahada açılır ve lig biter
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Tebrikler Denizlispor! Geçen sene bizi şampiyonluktan eden Denizlispor, bize çok büyük bir jest yaptı, aradaki puan farkını 9'a çıkarmak için bize gün doğdu

Tebrikler Denizlispor tekrar, Antalyaspor'u mutlaka yenmeliyiz.

Trabzonspor'dan da galibiyet bekliyoruz Beşiktaş'a karşı, Fenerbahçe'den de galibiyet bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'la yapılacak maç çok önemli o maçıda alamazsak şampiyonluk zor unutmayın ki rakiplerimizle zor maç oynucaklar...

fenerlilerin diliyle konuşursak şampiyonluğu hediye ediyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Denizlispor'u tebrik ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

teşekkürler denizli
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Eyvallah Denizlispor.. Geçmiş olsun galatasaray..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Denizlispor adına sevindim ama GS adına üzüldüm.Benim için en üzücü ve utandırıcı an bir denizlili olarak adrianonun son dakikalarda yaptığı hareketti profesyonelliğe ve fair play e yakışmayan bi olaydı.Biz denizliler ve Denizlispor hep fair play adına örnek gösterilen bir klüptük ama adrianonun yaptığı hareket bu olaya gölge düşürdü ve saha kenarında sağlık görevlilerinin yanında gülmesi yardım istememesi beni çok üzdü ve sinirlendi.

Denizliyi tebrik ederim..

Egowich Fenerbahçe ile ilgili yorumlarını lütfen diğer topicte yap. Bak konumuz Fenerbahçe değil, Galatasaray - Denizlispor maçıdır.

Maça gelecek olursak.. Denizliyi tebrik ederim. Süleyman denilen kaleciyi ayrı bir tebrik ediyorum (!) Evinde hiç yatmıyor heralde bu adam geldi tüm maç boyunca bizim stadda yattı.. Bu sene şampiyonluk kaçtı gibi tabi yine süpriz olmazsa..

Süleyman profesyonellik yaparak vakit geçirdi, kendisini tebrik ederim. Denizlispor'u tebrik ederim tekrar, hiç beklenmedik bir anda Galatasaray puan kaybetti, şaşırdık hepimiz.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Süleyman profesyonellik yaparak vakit geçirdi, kendisini tebrik ederim.
    Bize karşı yapılınca profesyonellik size karşı yapılınca başka şeylik oluyor

Süleyman profesyonellik yaparak vakit geçirdi, kendisini tebrik ederim. Denizlispor'u tebrik ederim tekrar, hiç beklenmedik bir anda Galatasaray puan kaybetti, şaşırdık hepimiz.
    sahtekarlığın adı ne zamandır profosyonellik oldu .... ben bu kadar prıfosyonel (sahtekar) bir oyuncu daha görmedim ... en az 5 dak. yattı .... neyse bu bir bahane değil elinde sabri gibi orta yapamayan hasan gibi ne yaptığını bilmeyen ve inamoto gibi etkisiz oyuncuların varsa bu sonuçlar kaçınılmaz dahada çok puan kaybederiz ... ama allahtan rakiplerinde bizden pek bi farkı yok ...

Nesil
    2006

Süleymen çok fazla vakit kaybı yaptı ama takımı için yapması gerekiyor. Hakem onu maçtan atmadıysa onun ne suçu var. Zaten hakem sarı kartınıda gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bari ikinci olsak yav ...Umudu kestim takımdan ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Helal denizli.Gs hiç beklenmeyecek maçta puan kaybı yaptı şimdi bjk ve ts maçları var onlarda daha çok zorlanacak gs ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar çok zevkli bir maçtı süperdi ama bir de GS yenseydi kanımca tam süper olacaktı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

kaleci süleyman değildi süleymanou hamidouydu

Profesyonellik maçın 20 dakikası boyunca yatmaksa eyvallah.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Süleymen çok fazla vakit kaybı yaptı ama takımı için yapması gerekiyor. Hakem onu maçtan atmadıysa onun ne suçu var. Zaten hakem sarı kartınıda gösterdi.
    O kadar yattı gitti maç bitimine yakın sarı kart gösterdi.. Ne güzel..

Abi denizli hep gs yemi çalışacak... Bırakında bu kez fb ye çalışsın adamların puana ihtiyacı vardı...

Nesil
    2006
    Yer
    İST

bizim için iyi bir sonuç galatasarayın berabere kalması

Bilmiyorum, Galatasaray deplasmanda zar zor galip gelirken, Mondragon vakit geçirince de böyle der misiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bilmiyorum, Galatasaray deplasmanda zar zor galip gelirken, Mondragon vakit geçirince de böyle der misiniz...
    ben derim ve bazen yapiyor cok sinirleniyorum hem yapsa bile bu kadarda yapmaz

Runje bol bol yapıyordu eskiden ıslıklıyordu bütün taraftar ıslıklaya ıslıklaya düzelltik adamı

artik bu takimdan ümidim kalmadi.2.olursak ne güzel...

Sevindigim nokta surasi bu gerets,inamoto,cihan sezon sonunda defolup gidecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

abi gerets ne yapsın takımı sırtlayacak adam yok

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    abi gerets ne yapsın takımı sırtlayacak adam yok
    kendi sahanda cift on libero oynuyorsun bu normalmi gerets'dede suç var